На море в Гърция

• 201 307
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
.......... Остава само да успеем да убедим зверунка, че, за да отиде на море, трябва да застане да я снимат. Събрахме вече веднъж квартала без резултат  Tired
..........
малко не в темата ...ама на въпроса  Joy
опитай да седнеш с нея и да сложат между вас пано - за фон - моя позната така си снимаха бебето за паспорт  ....питай във фотото - не би трябвало да е проблем  newsm78

Надявам се да останете доволни  thumbsup ...а не да искаш после да ме   #2gunfire

Като гледам как вървят нещата май и ние може да сме там - но от 27-ми юни  Wink ще видим де, че още не сме постигнали никакъв "консенсус" с половинката относно тазгодишната почивка   Mr. Green

# 286
Никак не е лошо това Sakis Haus...
Но аз оставам на варианта All Inc. и сега колебанията ми са между www.villagemare.gr и  www.chrousso.gr
Имам още време да се почудя, защото сме се спрели на периода м.Септември... Simple Smile

# 287
  • софия
.......... Остава само да успеем да убедим зверунка, че, за да отиде на море, трябва да застане да я снимат. Събрахме вече веднъж квартала без резултат  Tired
..........
малко не в темата ...ама на въпроса  Joy
опитай да седнеш с нея и да сложат между вас пано - за фон - моя позната така си снимаха бебето за паспорт  ....питай във фотото - не би трябвало да е проблем  newsm78

Надявам се да останете доволни  thumbsup ...а не да искаш после да ме   #2gunfire

Като гледам как вървят нещата май и ние може да сме там - но от 27-ми юни  Wink ще видим де, че още не сме постигнали никакъв "консенсус" с половинката относно тазгодишната почивка   Mr. Green

Няма  Hug  Hug Hug Ти сподели и ние преценихме  Hug
Охххх, тя е почти на 3 и ако ние я снимаме няма проблем, но тя въобще не иска да седне. Не мога да разбера какъв е проблема. Аз бях седнала до нея, срещу нея. За срам станахме... Много е своентравна  ooooh!

# 288
  • София
Днес капарирах това: http://travel.hotels-and-discounts.com/hotel/propertydetails/255 … PHOTOS?isHRN=true  - от29.08 за 7 нощувки, 548 евро, НВ за 4-мата във фамилна ста (това последното беше голям зор Crazy). Изглежда прилично пък и отзивите на почивали там са добри. От агенцията също ми го препаръчаха. Има 2 недостатъка - на 500 м от плажа е и точно в този регион пясъкът не е ситния, типичен за Гърция. Поради горепосочената цена, обаче  Mr. Green реших да ги преглътна. Всички други апартаменти и фамилни стае бяха на почти двойна цена.
Ако някой има впечатления, идеи за забавления извън басейн и плаж (моите познания се простират до тур с пиратски кораб и някаква интересна пещера наблизо) или съвети ще ми бъдат полезни. За първи път ще почиваме в Гърция с деца Rolling Eyes.

# 289
Bibi, незмам защо ама аз не разбрах кой е хотела за който сте капарирали?
прати друг линк..

# 290
  • София
Bibi, незмам защо ама аз не разбрах кой е хотела за който сте капарирали?
прати друг линк..
http://www.acrotel.gr/ Lilly Ann Village

# 291
Биби, а как резервира? С агенция или директно в хотела?

# 292
  • София
Биби, а как резервира? С агенция или директно в хотела?
с агенция от БГ, ама им нямах сайта. от агенцията ми дадоха брошура на хотелите от таз верига. сега виждам, че може и през самия сайт (цените са идентични). сега се се опитвам пак чрез агенцията, да ми намерят апартамент в Лили Ан Бийч , но май е откупен за целия сезон, въпреки, че дава свободни места

# 293
  • София по рождение
хоп-цоп  и аз тук

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 14:26 от Nadyk

# 294
Здравейте!
Миналата година ходихне в Сани бийч клуб-Касандра.Горещо препоръчвам това място.Особено за почивка с деца.Малко е скъпо,но си заслужава.
Тази година септември пак сме там.
За юни месец съм харесала хотел Афитис в селцето Афитос.Някой има ли впечатления от там?
Друго което искам да ви питам и се чудя дали да не пусна нова тема е:Виждали ли сте някъде в български магазини цял бански за малко дете.
Миналата година на Сани видях няколко деца,не българчета с много интересни бански-то си е направо като дреха-с по-дълги ръкави и като панталонче.Видя ми се доста добър вариант-детето няма да изгори на слънцето.Ние стоим повече време на плаж и въпреки крема с висок фактор искам и такава защита.

# 295
ееееее, как ще запаряваш детето със затворен бански  Shocked - аз не бих го направила, просто смени крема и стоите повечко под сянка, или ходете сутри и следобед  Peace Иначе има хубави бански - дори в Данет - непропускливите, ние бяхме с такъв мин.год и съм доволна.

# 296
ееееее, как ще запаряваш детето със затворен бански  Shocked - аз не бих го направила, просто смени крема и стоите повечко под сянка, или ходете сутри и следобед  Peace Иначе има хубави бански - дори в Данет - непропускливите, ние бяхме с такъв мин.год и съм доволна.
Е ти пък сега.Няма да го оставя на слънце цял ден,да не съм луда.А имам и три деца все пак. Имам опит.
Мисля да обличам въпросния бански предимно когато е във водата. Wink

# 297
Ана, и аъ имах подобни дрехи миналото лято, купени от мъжът ми от САЩ, там са много по ефтини отколкото тук в Германия. Ако не намериш в БГ, можеш да си поръчваш от http://www.jako-o.de/produkt/de/produkt_detail.mb1?mb_f020_id=QZ … ;mb_v301_ch=7bb7c   Peace

# 298
  • с/у ОколоМръсТното
от29.08 за 7 нощувки, 548 евро, НВ за 4-мата във фамилна ста (това последното беше голям зор Crazy).

много добре.  Grinning
А нямат ли АИ?

# 299
  • София
от29.08 за 7 нощувки, 548 евро, НВ за 4-мата във фамилна ста (това последното беше голям зор Crazy).

много добре.  Grinning
А нямат ли АИ?
тц, нямат. пък и стига с тоз АИ и без това след турския не е ясно аз ще се умъкна ли в банЦкия. пък и нека гръцките кръчмари да видят що е то български талибанки 2 броя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green от сега ме карат да ги уча как да си поръчвали "някаква храна"на английски - ще бъде интересно  ooooh! Crazy Grinning

Общи условия

Активация на акаунт