На море в Гърция

• 201 557
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
LAST MINUTE POCHIVKA V ANTALIYA!!!

PREDLOJENIETO E VALIDNO ZA POLETI NA 9 I 16 MAY
8 DNI /7 NOSHTUVKI

CENITE SA NA CHOVEK I VKLJUCHVAT 7 NOSHTUVKI V IZBRANIQ HOTEL, SAMOLETNI BILETI SOFIA-ANTALYA-SOFIA, TRANSFER LETISHTE-HOTEL-LETISHTE, MEDICINSKA ZASRAHOVKA.
CENITE NE VKLJUCHVAT LETISHTNI TAKSI - 59 EVRO, KAKTO I DOPALNITELNI EKSKURZII PO JELANIE.

ZA DOPALNITELNA INFORMACIQ, MOLQ SVARJETE SE S NAS!!!

=============
ПОЛЕТИ НА 09-ти И 16-ти МАЙ

MONTE CARLO 3* All Inclusive
139 E
=============
GALAXY BEACH 4* All Inclusive

SUGAR BEACH 4* All Inclusive
159 E

Ms. Silviya Gavazova
Travel agent
NRG Global Travel Collection Ltd.
Phone: + 359 52 699 966
Fax: + 359 52 627 555
GSM: 0899 199 333

Hug

# 301
Здравейте!
.........
За юни месец съм харесала хотел Афитис в селцето Афитос.Някой има ли впечатления от там?
..............
ние бяхме миналата година началото на юли и останахме много доволни ...писала съм в доста теми, мисля, че и в тази вкл.  Peace ...страница 2 Joy

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 16:26 от ВЯРА

# 302
ВЯРА,чувала съм за някакви морски таралежи.Дали на плажа на Афитос има такива?
И друго,понеже сме резервирали закуска и вечеря,би ли ми препоръчала добър ресторант в селцето.
Благодаря. Hug

# 303
  • на пистата
такъв бански който е показала татяна купихме на малкият от австрия,тази година ще си го разходи.сънът ми е супер бял,предпочитам такъв бански,защото не ми се мисли какво ще стане ако изгори ooooh!а той със сигурност ще изгори.мога и снимки да приложа ако някой се интересува.
извинявам се за отклонението

# 304
ВЯРА,чувала съм за някакви морски таралежи.Дали на плажа на Афитос има такива?
И друго,понеже сме резервирали закуска и вечеря,би ли ми препоръчала добър ресторант в селцето.
Благодаря. Hug
Морските таралежи по принцип са края на юли и август ...май из целия район ги има  newsm78
За обяд става - и ресторанта на хотела, който е на басейна /ала карт май му викат  hahaha/ - иначе по плажната алея като излезеш от хотела има много заведения - от най-обикновени до по-лъскавки  Wink яли сме в 2 само и беше ок  Peace предимно хапвахме в хотела  thumbsup
Иначе самото селце се намира над хотела и се стига по стълби ...или с кола за по-мързеливите   Joy
ето
хотела от горе
пътя и стълбите
пътечката над хотела

# 305
Имам една чуденка - в сайтовете хотелите изглеждат прекрасно, лъскави и т.н., но като гледам тук там снимки от местностите - ми това са много малки и обикновени селца, все едно Мичурин или Царево...Затова се чудя - аз ли се бъркам и просто съм попаднала на кофти снимки или действително е така? Ако е така - не виждам никакъв смисъл да бием пътя до там, пък и на двойна цена  newsm78

# 306
  • с/у ОколоМръсТното
Имам една чуденка - в сайтовете хотелите изглеждат прекрасно, лъскави и т.н., но като гледам тук там снимки от местностите - ми това са много малки и обикновени селца, все едно Мичурин или Царево...Затова се чудя - аз ли се бъркам и просто съм попаднала на кофти снимки или действително е така?

има доза истина в думите ти.
Но дори с големината на Царево и Мичурин, гръцките курорти са по-добри, чисти, осветени, пълни с дет. кътове и т.н.
А спокойствието, което цари там, го няма на нито едно нашенско кътче от черноморието. Просто там е безвремието...

# 307
Ами то добрите оферти за Гърция- по -евтините, така или иначе са за период почти извън сезона - май и юни, когато и на нашето черноморие е полупразно. Пък и за тия пари ако се наеме хотел с ол инкл, затворен комплекс - май удобствата са същите...Нещо много се чудя...

# 308
  • София по рождение
извинете не съм точно по темата- за Гърция трябва ли зелена карта?

# 309
  • Sofia
Имам една чуденка - в сайтовете хотелите изглеждат прекрасно, лъскави и т.н., но като гледам тук там снимки от местностите - ми това са много малки и обикновени селца, все едно Мичурин или Царево...Затова се чудя - аз ли се бъркам и просто съм попаднала на кофти снимки или действително е така? Ако е така - не виждам никакъв смисъл да бием пътя до там, пък и на двойна цена  newsm78

Точно в това се състои очарованието на тези Гръдски селца и главно това, че вече е трудно или дори невъзможно да намериш подомни места в България  Sunglasses

# 310
  • гр. софия
Днес капарирах това: http://travel.hotels-and-discounts.com/hotel/propertydetails/255 … PHOTOS?isHRN=true  - от29.08 за 7 нощувки, 548 евро, НВ за 4-мата във фамилна ста (това последното беше голям зор Crazy). Изглежда прилично пък и отзивите на почивали там са добри. От агенцията също ми го препаръчаха. Има 2 недостатъка - на 500 м от плажа е и точно в този регион пясъкът не е ситния, типичен за Гърция. Поради горепосочената цена, обаче  Mr. Green реших да ги преглътна. Всички други апартаменти и фамилни стае бяха на почти двойна цена.
Ако някой има впечатления, идеи за забавления извън басейн и плаж (моите познания се простират до тур с пиратски кораб и някаква интересна пещера наблизо) или съвети ще ми бъдат полезни. За първи път ще почиваме в Гърция с деца Rolling Eyes.

много красиво изглежда. ще чакам отзиви.

# 311
момичета, на мен ми отваря главна страница  newsm78

# 312
  • София
Днес капарирах това: http://travel.hotels-and-discounts.com/hotel/propertydetails/255 … PHOTOS?isHRN=true  - от29.08 за 7 нощувки, 548 евро, НВ за 4-мата във фамилна ста (това последното беше голям зор Crazy). Изглежда прилично пък и отзивите на почивали там са добри. От агенцията също ми го препаръчаха. Има 2 недостатъка - на 500 м от плажа е и точно в този регион пясъкът не е ситния, типичен за Гърция. Поради горепосочената цена, обаче  Mr. Green реших да ги преглътна. Всички други апартаменти и фамилни стае бяха на почти двойна цена.
Ако някой има впечатления, идеи за забавления извън басейн и плаж (моите познания се простират до тур с пиратски кораб и някаква интересна пещера наблизо) или съвети ще ми бъдат полезни. За първи път ще почиваме в Гърция с деца Rolling Eyes.

много красиво изглежда. ще чакам отзиви.
eто това е сайта на веригата, аз последно смених Lily Ann Village с Lily Ann Beach, защото е на брега 618 евра е цената за фамилна стая (апартамент) sea view, НВ за 4-мата. Ама пък не е в селото, а между двете села Никити и Неа Мармарас (дано има къде да се разхождаме, ако не ще се ходи с кола или автобус до селата). Beach  в момента се ремонтира, та поне това ще е хубаво. Отзивите ще са чак след 10.09.

# 313
  • с/у ОколоМръсТното
извинете не съм точно по темата- за Гърция трябва ли зелена карта?

не са ни я искали, но си носехме.
Не си представям, че няма да мога да мина границата заради няккакво си листче.

# 314
още не ми се отваря  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт