На море в Гърция

• 201 276
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Бях на кратка почивка на остров Закинтос - Йонийско море.
Пътуването с автобус\кола  е дълго. Следва прекачване с ферибот и пътуване за най-малко час до острова. Пристанището е в столицата - гр Закинтос, около който има на 5-6 км отстояние добри малки селца с хубави плажчета и хотелчета. Например в едно такова хотелче нощувката е 30 евро за двойна стая. САмо дето аз бях на 20 км от гр. Закинтос от другата страна на острова, където няма плажна ивица. Хотела е супер луксозен..но нищо повече. Хвърлени много пари на вятъра. Няма никакви посетители. ЕДИНСТВЕНАТА връзка с някакъв плаж е или собствената ви кола или рента кар която е 40 евро за 24 ч, или мотор за 12 евро. Хотела не предлага добро меню, обслужването е под всякаква критика. СТрашно недружелюбни хора. В последния ден, предавайки ключа на рецепция ми дадоха сметка от около 20 евро, за консумация от мини бара БЕЗ ДА СЪМ КОНСУМИРАЛА . Рецепционистката \рускиня\, след като обясних, че не е докосвано нищо от продуктите в хладилника каза "нет проблему", нооо се появи едни сух гръцки шеф и на английски почна буквално да крещи "тя трябва да плати!!" БЯХ ПОТРЕСЕНА ОГОРЧЕНА ..думи нямам баси унижението. Отишъл си да хвърлиш 100 и кусур евро за нощувка , и такова отношение..С добро не стана, та се освободих от дамата в мен и проговори баба Илиица... #Cussing out С лошо стана. Mr. Green Чуха ме и козите по закинтоските чукари...Ето и въпросният хотел  http://www.mabely.com/  АКО ИМА ЧЕРЕН списък на хотели в Гърция с удоволствие бих го пъхнала в последната дупка на кавала ..

# 556
Момичета здравейте Hug
И ние решихме да почиваме в Гърция в Халкидики.
Въпросът ми е може ли някой да ми даде отзиви за тези хотели:
хотел Alexander The Great 4*, Kriopigi, Kassandra -
www.papcorp.gr
хотел Alexandros Palace 5*Ouranopolis, Athon
www.alexandroshotel-halkidiki.com

# 557
biko,виж тези линкове,има 2-3 мнения:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=375266.msg10385995#msg10385995
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363011.msg10966926#msg10966926
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310585.msg8575494#msg8575494

Kari,съжалявам за лошото преживяване Confused
Изглежда много добре на сайта,жалко,че собствениците са отвратителни.
Ето и черния списък за хотели в Гърция:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302541.0

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 01:50 от erota

# 558
  • В най - голямото село
Olive от 4.07 - 11.07 съм резервирала. Ако решиш да резервираш първо провери цените, от хотела ми дадоха по-ниски цени от туристическите агенции тук.

# 559
erota - благодаря ти за инфото. Значи, който и да избера ще остана доволна.
Ще пиша, кой избрах Peace

# 560
Olive от 4.07 - 11.07 съм резервирала. Ако решиш да резервираш първо провери цените, от хотела ми дадоха по-ниски цени от туристическите агенции тук.

Аз тръгвам за Макриамос в петък, ще се върна на 3-и. Резервирах през Рейма травъл, цените, обявени в сайта на хотела бяха същите - за дните през юни са по-ниски - 145 евро за двама възрастни и две деца и около 162 (доколкото си спомням) за юли. Но някои агенции наистина даваха по-високи цени.

# 561
  • В най - голямото село
Divana Двойна стая с дете от 10-13 г.  - 163 eur от Планет и 155 eur от хотела.
според ценовата листа на хотела дете до 12 г. Free, а през нашите агенции:
За деца до 9,99 г. - безплатно.
За деца от 10 до 12,99 г. - 50% намаление. newsm78

# 562
Divana Двойна стая с дете от 10-13 г.  - 163 eur от Планет и 155 eur от хотела.
според ценовата листа на хотела дете до 12 г. Free, а през нашите агенции:
За деца до 9,99 г. - безплатно.
За деца от 10 до 12,99 г. - 50% намаление. newsm78

Една приятелка също получи по-евтина оферта от хотела миналата година за септември. Моите деца са на 9 и половина и плащаме 50% за едното, другото е безплатно. Е, сигурно сме се минали общо с 40-50 евро, ама какво да се прави... В последния момент преместихме една нощувка от юли за юни, не ни върнаха разликата, но сме доволни, че успяха да го направят, защото трябва да се върнем по-рано.

# 563
  • София
Здравейте, имам един въпрос и дано да съм улучила правилната тема, за да го задам Laughing Препоръчайте ми хубави плажове в Гърция. Ако може да са по "девствени" и пустички още по - добре. Нямам претенции за хотели, а само за плажове. Предпочитам да не са на повече от 2 часа от Кулата, но и малко по - далечко да са не е толкова фатално. Благодаря ви предварително.

# 564
*2K* аз пак да питам за Афитис - имаше ли детски басейн??? Сега обърнах внимание какво точно си писала - голям и малък басейн, но малък=детски или???
Ние резервирахме вече за там, но сега като гледам май не е много за малки деца  newsm78 Дано не му е скучно на малкия.

# 565
*2K* аз пак да питам за Афитис - имаше ли детски басейн??? Сега обърнах внимание какво точно си писала - голям и малък басейн, но малък=детски или???
Ние резервирахме вече за там, но сега като гледам май не е много за малки деца  newsm78 Дано не му е скучно на малкия.
малък - детски ...ама не е много плитък всъщност ...малкия си играеше предимно на стъпалата ...че се потапяше ако не го гушне някой  Joy ...но всъщност ние на басейна ходехме само понякога ...основно си бяхме на морето Peace
иначе други деца си скачаха с пояси и "ръчички" без много да му мислят  Laughing зависи от хлапето сигурно  newsm78

# 566
Благодаря за бързия отговор  Hug
Моя син много обича да ходи из басейна, явно няма да стане. Май и ние ще се преориентираме към плажа основно.

# 567
Някакви отзиви за хотел Aquis Agios Gordios Beach Hotel в Корфу?

# 568
Току що се върнахме от Макриамос бунгалос, ако някой нещо го интересува, утре отговарям.

# 569
Току що се върнахме от Макриамос бунгалос, ако някой нещо го интересува, утре отговарям.

давай пълен отчет, иска ли питане  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт