На море в Гърция

• 201 305
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря на ВЯРА.   bouquet
Виждам че и децата са на възрастта на моите...
Гледам от снимките, че е доста спокойно -  по-кое време на лятото е това?
Ако имаш и други впечатления от Халкидики - сподели!  Grinning

# 271
Да се запиша и аз,сега заминаваме за 5 нощувки от 1  май на Касандр(Халкидики),избрахме този хотел http://holiday.union-ivkoni.com/hotel-01-bg-29-gre,някакви отзиви за него някой бил ли е?Изглежда доста добре и примамливо и офертата е супер,за 5 нощувки с закуска и вечеря(HB)излиза около 650 лева за двама души с дете под 2 години.
Иначе ноември бяхме на Хлкиди уикенда извън сезона,разходихме се из двата ръкава и много ми хареса,страхотна природа и беше около 24 градуса,надявам се май сега да е над 25 градуса и да е слънчево времето.Да попитам само на детето трябва ли паспорт да се изкарва за Гърция или накакъв документ само се изисква като се преминава границата,не съм нясно с това изобщо... newsm78

# 272
За дете - задграничен паспорт само, ако е с двамата родители. Ако е с единия, трябва и нотариално заверена декларация със съгласието на другия родител  Peace
Хотелът изглежда добре! Приятна почивка!  Simple Smile

# 273
Благодаря на ВЯРА.   bouquet
Виждам че и децата са на възрастта на моите...
Гледам от снимките, че е доста спокойно -  по-кое време на лятото е това?
Ако имаш и други впечатления от Халкидики - сподели!  Grinning
http://viara2k.multiply.com/photos/album/15/hotel_Afitis
ЕТО обещаните снимки ...има и още ама ме мързи  Joy
началото на юли бяхме - времето беше страхотно, хотела май по-принцип е спокоен  newsm78
децата не бяха много - може би не повече от 10 на различна възраст....поне по това време - за по-късно незнам  #Crazy

От Халкидики имам за съжаление не достатъчно впечатления - била съм само 2 пъти - на Касандра и на Ситония по веднъж  Grinning но пък затова съм очаровано поне досега  Hug - слънце, палми, синьо и чисто море, невероятни плажове, страхотна кухня, малки и спретнати хотели ...а не панелни гета като у нас  Peace каквото и да си ми говорили за гърците - мога само да кажа, че за туризъм ги бива определено и не ме е яд за нито едно евро, което съм им дала  Rolling Eyes взели са си го винаги с усмивка  hahaha ...изобщо тази година искам пак там да си "похарча" парите и времето за почивка   newsm44 ДАНО  Praynig

# 274
Да се запиша и аз,сега заминаваме за 5 нощувки от 1  май на Касандр(Халкидики),избрахме този хотел http://holiday.union-ivkoni.com/hotel-01-bg-29-gre,някакви отзиви за него някой бил ли е?Изглежда доста добре и примамливо и офертата е супер,за 5 нощувки с закуска и вечеря(HB)излиза около 650 лева за двама души с дете под 2 години.
Иначе ноември бяхме на Хлкиди уикенда извън сезона,разходихме се из двата ръкава и много ми хареса,страхотна природа и беше около 24 градуса,надявам се май сега да е над 25 градуса и да е слънчево времето.Да попитам само на детето трябва ли паспорт да се изкарва за Гърция или накакъв документ само се изисква като се преминава границата,не съм нясно с това изобщо... newsm78

Да пишеш като се върнеш моля те  Praynig, че аз му се чудя на тоз за лятото  smile3508

иначе за децата до 18 год. задължително паспорт /дори и да имат лична карта след 14 - тя не важи/  Peace

# 275

Щом заминавате на 1 май, нямаш много време, така , че вадете паспорт на детето . Peace

# 276
Момичета мерси за инфото,да питам и още мъчничко,детето ми е родено в Пловдив,там ли само може да му изкарам папорта,къде9+то се води и моята адресна регистрация,на мъжа ми си е софийска,понеже той си е от тук. Rolling EyesПредполагам,че до 2 седмици ще изкарат паспорт,ако подам примерно утре..
Вяра задължително ще споделя как е там и дали сме доволни,разгледах и твоите снимки,много ми хареса,супер са Peace

# 277
Нека споделят и други, но спред мен не е задължително - само че трябва да сте и двамата родители при вадене на паспорта /с лични карти/, и детенце - също  Peace

# 278
http://www.athena-pallas.gr/
Kakво ще кажете за горния хотел? Някой бил ли е там? Хубаво ли е?

Хотела е супер ! Били сме два пъти и сме много доволни. Има и отделна тема за Атина Палас, може да я потърсиш и да прочетеш повече.
и аз за порд път е убеждавам, че няма да летивам на нашето море. Мин.година бяхмя на о. Тасос, на Макриамос бунгала, много съм доволна, много красиво, подредено, храната прекрасна и богата. Гледам, че тази година агенциите имат и по-добри рейтове. Ние за септ. платихме 140 лв на бунгала, обикновено на база НВ.
Сега искам на Ситония нещо подобно да намеря. Хареса ми Афитис, някой знае ли бг агенция да го предлага, че рейтовете на сайта им не са по силите ни.
Или пук нещп all in.

Много се радвам за хубавите отзиви, защото след три седмици сме там и много се надявам да е толкова хубаво, колкото и на снимките. Grinning
Ето тук разгледай и моите снимки, които не са обработвани по никакъв начин
Ева, знаеш ли Макриамос имат ли вариант за Ол. инклузив? Ако не, къде е най-добре да се храни там човек и колко средно излиза един обяд /виждам, че вие сте трима/, но все пак?

# 279
За тези, които питат за цените, ще кажа на кратко. Rolling Eyes

Цените са като тук, НО в евро, това е малката,  но съществена разлика!

п.п. По пътя има много баби със сергии, които продават домати, краставици и тем подобни неща.
Искам да ви кажа, че са невероятно вкусни. Peace

# 280
  • София
Здравейте,

Бих била благодарна ако някой от вас може да ми даде малко повече информация за този хотел, дали от личен опит или мнение на ходили вече там
 ALEXANDER THE GREAT ****, Касандра
ето и линк на хотела
http://www.alexanderthegreatbeachhotel.com/

Благодаря ви !!!

# 281
Здравейте,

Бих била благодарна ако някой от вас може да ми даде малко повече информация за този хотел, дали от личен опит или мнение на ходили вече там
ето и линк на хотела

Благодаря ви !!!
Ние сме ходили там. Самият хотел като разположение е страхотен, навсякъде около къщичките има много дървета, маслинови  и всякакви други. Стаите не са нищо особено, чаршафите бяха малко стари. Ние бяхме на първия етаж и от вратата на терасата се излизаше директно на полянката. Храната също не беше кой знае какво. Обаче плажът беше разкошен. До него се стига или по стълби или със асансьор. Много широк и просторен и доколкото си спомням беше предназначен само за този хотел.

# 282
  • София
Здравейте,

ето и линк на хотела

Благодаря ви !!!
Ние сме ходили там. Самият хотел като разположение е страхотен, навсякъде около къщичките има много дървета, маслинови  и всякакви други. Стаите не са нищо особено, чаршафите бяха малко стари. Ние бяхме на първия етаж и от вратата на терасата се излизаше директно на полянката. Храната също не беше кой знае какво. Обаче плажът беше разкошен. До него се стига или по стълби или със асансьор. Много широк и просторен и доколкото си спомням беше предназначен само за този хотел.

Благодаря!!

# 283
Zvanche,
ти започна тази тема още през януари...
дали вече си избра хотел?

Сподели ако си измислила нещо за Гърция  Grinning ?

# 284
  • софия
Да. Благодаря на всички, които споделиха впечатления и предложения Hug  bouquet
В крайна сметка, след всичко, което прочетох се отказах от all incl. и се доверих на ВЯРА   bouquet Избрахме Ситония и резервирахме за 16.06-26.06. в http://www.haus-sakis.de/. Устройва ни като условия и цена (дори повече от очакваното, за момента). Надявам се, след като се върнем ще мога да споделя положителни емоции и да помогна и на други, които се чудят и колебаят. За нас това ще е първа среща с Гърция. Остава само да успеем да убедим зверунка, че, за да отиде на море, трябва да застане да я снимат. Събрахме вече веднъж квартала без резултат  Tired
Дано всеки от нас намери това, което търси и остане доволен!

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 17:25 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт