На море в Гърция

• 201 116
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
абел, писах и аз по-нагоре за 2ма възрастни +едно малко дете евентуално е много изгодно. Но ние сме 2+2, автоматично ме прехвърля към апартаментите и цената не е толкова атрактивна.
А вие с коя фирма резервирате?

# 76
  • София
абел, писах и аз по-нагоре за 2ма възрастни +едно малко дете евентуално е много изгодно. Но ние сме 2+2, автоматично ме прехвърля към апартаментите и цената не е толкова атрактивна.
А вие с коя фирма резервирате?

Ползваме Dertour - преди резервирахме през БГ фирми, които са им представители, но офертите гледахме от самия дертур. От скоро имат БГ представителство и ще ползваме него за следващата резервация. Странно, че те препраща така - може да има значение колко са големи децат...
Ние като ползвахме делукс стаята имаше 2 легла, едно нормално, едно персон и половина... Ако едното дете е по-голямо, а второто е бебе и си носите легло за него е префектна... Ние на такава сме се спряли, за да може да има място за преносимото легло.
Сега видях, че имаш линийка за малчуганите... Ами в такава като нашата стая имаше 2 семейства с малки момченца миналата година, може пък да зависи от хотела...

# 77

Ползваме Dertour - преди резервирахме през БГ фирми, които са им представители, но офертите гледахме от самия дертур. От скоро имат БГ представителство и ще ползваме него за следващата резервация.

Може ли линк към сайта или координати.
Благодаря.

# 78
  • с/у ОколоМръсТното
навсякъде е изгодно да са 2ма възрастни с едно дете.
Станат ли 2+2, си става и не малка сума.
Това важи и за в Бг и за Гърция  Simple Smile

# 79
навсякъде е изгодно да са 2ма възрастни с едно дете.
Станат ли 2+2, си става и не малка сума.
Това важи и за в Бг и за Гърция  Simple Smile

срещнах разбиране Grinning

абел, пише си да конкретизираш-infant,  child, пък и не е въпросът само до място, а и до храна, анимации и пр. Sunglasses Отделно, че съм забелязала, че щом стаята е за двама, трима са гъчкат вътре вече, а децата са с купа багажи, най-често.
Направили са си сметката хората.

# 80
Искам да попитам какво представляват бунгалата/пречат ли от другите стаи,чува ли се много,колко стаи са в едно бунгало на 2 етажа/ и кое е за предпочитане-хотел или бунгала.Става въпрос за Ситония,ще бъдем с дъщеря ми,която ще бъде на 1.6-1.7 години?

# 81
  • София
Здравейте мили дами  Hug
Нека и аз да попитам нещо - някой наемал ли е вила в Гърция, ако да може ли някакви координати, разбира се ако са останали доволни. Вила за около 10 човека имам предвид разбира се
  bouquet

# 82
Здравейте мили дами  Hug
Нека и аз да попитам нещо - някой наемал ли е вила в Гърция, ако да може ли някакви координати, разбира се ако са останали доволни. Вила за около 10 човека имам предвид разбира се
  bouquet

И аз това търся  Wink Виж в интернет, има такива вилички Party

# 83
  • София
Здравейте мили дами  Hug
  bouquet

И аз това търся  Wink Виж в интернет, има такива вилички Party

Аз и да гледам и да не гледам, мога да харесам само на външен вид, като няма да знам дали е Ок или не е Peace
За това питам някой за препоръка някъде  bowuu

# 84
здравейте , и аз се интересувам от наемане на вила като rainy .имам предвид самостоятелна с дворче .може и бунгало ,всъщност.
миналата година нещо не се справих с намирането на такава на Халкидики .предпочитам там , че  ни е по-близо.

# 85
  • с/у ОколоМръсТното
Ами не знам, дали е точно това, което търсите...
Но сме нощували в "Катерина хаус" в Аспровалта. Вилата е с 4 стаи на етаж. Има 2 етажа.
Всяка стая (спалня + единично легло) е с мини-бокс и нещо като тераска. Има пластмасови столчета и маса към всяка стая.
Отделно в двора на къщата има BBQ и 2-3 маси + доста столчета.
Собствениците са доста приятни възрастни хора. Плажа е само на 50-80м. от къщата.
В него район (Аспровалта и Неа Врасна) е пълно с вилички и частни хотелчета.

# 86
Момичета, кога е по-хубаво на море в Гърция - юни или септември. Миналата година бяхме август - пренаселено, жега (бяхме в Неа Врасна). Тази година съм се нагледала на Сани резорт и се чудя чрез коя агенция да ангажирам ... някакви предложения?! Искам да се възползвам от ранното записване и отстъпките  Grinning Двама възрастни с дете на 4 г. сме.

# 87
Преz септември морето Ще е по топло  Peace

# 88
  • София
Аз се замислям за 1-6 май, дали вече е топло морето по скоро дали ще става за малки деца  newsm78

# 89
Едва ли. То и в Турция е оЩе студено по това време, какво остава zа Гърция  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт