На море в Гърция

• 201 651
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Препоръчаха ми го като местност - и открих много нормални цени, например http://www.ines.bg/tour/index.php?category_id=789&tour_id=13791
затова и питам
Тъй като ще бъдем три семейства и да се ходи с три коли е доста неизгодна цената на транспорта, та запичнах да гледам за почивки с транспорт. За гърция със самолет не откривам, а и да има - ми е ясно че билета ще е по-скъп от самата почивка  Wink

# 136
Зная, че от София има самолети до Солун и Атина, но близо до Катерини....Ние предпочитаме да бъдем с нашата кола, въпреки цената на бензина. Организираните екскурзии и почивки определено не са по нашия вкус. Особено пътуването с автобус. Дори тръгваме без предварителна резервация. На място търсим квартира. Правим икономия от звездите на хотела, но не и от бензина. Така сме независими-можем да отидем където и когато решим. Първо бяхме 2дена  в Аспровалта, после 3дена в Неа Рода и 2дена в Неа Перамос. Съчетахме почивката с екскурзия и видяхме доста неща.

# 137
Въпрос на избор е  Wink
Аз пък не обичам да обикалям и да губя време в път, обичам като отида някъде наистина да релаксирам, да се глезя и излежавам, ето защо за мен хотела е по-важен. А пътя - дали сме с колата или с автобус - разлика не виждам, така или иначе не съм аз шофьора. На място има достатъчно организирани посещения, ако реша да видя нещо повече. Както и да е.
Самолети има, да, но както вече споменах - цената е по-висока отколкото на нощувките  Joy Ето защо е неизгодно поне за мен. В една агенция предлагаха трансфери - мини ван с шофьор да Гърция - по 98лв на човек  Thinking

# 138
  • София
да, погледнете в миналогодишната тема за Гърция, както итемата на Шаниза ол инклузив хотелите

# 139
  • София
Препоръчаха ми го като местност - и открих много нормални цени, например http://www.ines.bg/tour/index.php?category_id=789&tour_id=13791
затова и питам
Тъй като ще бъдем три семейства и да се ходи с три коли е доста неизгодна цената на транспорта, та запичнах да гледам за почивки с транспорт. За гърция със самолет не откривам, а и да има - ми е ясно че билета ще е по-скъп от самата почивка  Wink

Миналото лято бяхме на море на десетина км от Паралия Катерини.Една вечер решихме да отидем да го разгледаме.Честно казано на мен въобще не ми хареса.Погледни втората снимка на хотел "Регина", който го има в твоята оферта.Не ти ли прилича на някъде в БГ?!
Катерини е досущ като нашите Приморско,Китен и .... Пълно е с такива малки хотели отдолу с магазини от типа "Всичко по 1 лв" и всевъзможни боклуци.Фраш е от народ, вечер не можеш да се разминеш по улиците, циганията те залива отвсякъде.Българи, с които се запознахме на нашия плаж ходеха с лодка до Катерини и казаха,че на плажа е като в БГ човек до човек, даже цитирам "водата била на петна от разните мазила, с които хората се намазали за слънцезащита".Аз едвам издържах 2 часа, защото вечеряхме в някаква пицария и бегом в колата и обратно.

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 17:54 от veka

# 140
  • на пистата
за паралия катерини ли говориш,че в град катерини няма плаж Rolling Eyes

# 141
  • София

Поправих се,все пак зная къде съм била! Peace

# 142
  • на пистата

Поправих се,все пак зная къде съм била! Peace
аз затова питах Hug

# 143
затова и питам

Миналото лято бяхме на море на десетина км от Паралия Катерини.Една вечер решихме да отидем да го разгледаме.Честно казано на мен въобще не ми хареса.Погледни втората снимка на хотел "Регина", който го има в твоята оферта.Не ти ли прилича на някъде в БГ?!
Катерини е досущ като нашите Приморско,Китен и .... Пълно е с такива малки хотели отдолу с магазини от типа "Всичко по 1 лв" и всевъзможни боклуци.Фраш е от народ, вечер не можеш да се разминеш по улиците, циганията те залива от всякъде.Българи, с които се запознахме на нашия плаж ходеха с лодка до Катерини и казаха,че на плажа е като в БГ човек до човек, даже цитирам "водата била на петна от разните мазила, с които хората се намазали за слънцезащита".Аз едвам издържах 2 часа, защото вечеряхме в някаква пицария и бегом в колата и обратно.
А къде бяхте отседнали вие?

# 144
  • София
Ами аз съм писала съвсем в началото на темата.Най-близкото село се казва Коринос.

# 145
хайде и за да ви следя.5 годими ходих на паралия катерини,но тук от 2-3 години ходя на нашето море ама нещо.....
майка ми и големият ми син продължават всяка година да ходят там,но на мен ми се иска на хилкидики тази година.
къде точно сте били? може ли малко повече инфо  Sunglasses

# 146
  • Стара Загора
Дами, тази година плануваме да почиваме  на Халкидики. За първи път ще ни е. От много четене съвсем се обърках. Търсим си спокойно местенце с малки кръчми и що годе хубав плаж. Засега съм се насочила към Ситония, но в кои от селцата  плажът е хубав newsm78 Ще съм ви благодарна за всяка информация.   bouquet
Била съм в Сарти  и е с много хубав плаж.

# 147
  • Стара Загора
На остров Корфу става ли за плаж през май /1-6/? И имате ли впечатления от там. Въобще всичко ще ми е от полза. Благодаря на всички отзовали се  bouquet

# 148
Имало е години около 1-ви май сме били на плаж / по обедните часове, разбира се / на Халкидики.
М.г. беше хладно, така че не е много сигурно.

# 149
Катерини е разположен на 6 км от брега на морето. Peace

Общи условия

Активация на акаунт