На море в Гърция

• 201 294
  • 726
  •   1
Отговори
# 585

Преди два дни се върнах от Псакудя, така се казва селището в което е хотела. Разбрах , че е обновяван миналата година , но лично аз не бих го избрала. Намира се на "търговската" уличка , която го отделя от морето.

Иначе плажа там е с много голяма пясъчна ивица. Чадърите и шезлонгите не се заплащат, а трябва да има минимум 2 евро консумация на ден от прилежащото заведение. По самият браг има чудесни къщи с апартаменти под наем.

# 586
  • Sofia
Някакви отзиви за http://www.philoxenianet.gr/  ?

# 587
Разположени са в горичка, от едната страна минава пътя, от другата е гората, сравнително голям комплекс е. Чуваше се шумът от минаващите коли, стаята ми беше от страната на пътя. Стаите са скромни, няма излишен лукс, има телевизор и климатик. Храната също беше ограничена - нямаше кой знае какво разнообразие. Басейнът не е много голям, но не и малък видя ми се чист. Има зеленина навсякъде. Не е кой знае какво, но не е и лошо.
Има детска площадка, ако някой е с деца и се интересува. На около 7-8 минути от плажа е.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 22:20 от Фреш

# 588
  • Sofia
Фреш ,много благодаря!Ти в каква стая беше ,ние сме с едно дете на 4 години и се чудя двойна стая ли да взимаме или фамилна,знаеш ли какви са допълнителните детски легла ,който дават за двойните стай.

# 589
Аз бях в двойна стая, нямам представа какво е допълълнителното легло, обикновено е разтегателен диван или походно легло, двойната стая не е кой знае колко просторна, имайте го впредвид.
Ако сте с 2 деца - има двуетажни легла.

# 590
  • Sofia
Благодаря   bouquet

# 591
  • София
kyky_   преди 1 месец бяхме във Филоксения. Това което ти е казала Фреш го потвърждавам, комплекса се намира в горичка, навсякъде има много зеленина и цветя. Храната наистина не е много разнообразна, но е достатъчно и е вкусна.
Шосето което минава близо до комплекса не е натоварено, ние не сме имали проблем със шума, но зависи в коя част ще ви настанят.
Ние въпреки, че си бяхме платили двойна стая, ни настаниха в четворна, т.е. спалня и двуетажно легло.Детето спа на спалнята.
Селцето не е нищо особено, но плажовете са хубави.

Ако решите да се включите в някоя допълнителна екскурзия, имайте предвид, че две тур. агенции ще ви предложат офери, но има голяма разлика в цените им. Аз препоръчвам Filos travel  Peace Екскурзоводката е българка и е много добра.

# 592
Филоксения - До хотела минава главният път за ръкава. Много е шумно. Иначе е прекрасно зелено и басейна е хубав. Храната е еднообразна, но прилична.  Има детски кът и място за тичане Simple Smile Като цяло е чистичко , но обикновенно.

Мисля че е по-добрия избор от хотел Филипион въпреки шума.
Качих няколко снимки от телефона, които са правени преди седмица :

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13301927  басейнът
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13301883 една от сградите
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13301844 рецепцията

# 593
  • Sofia
Благодаря ,момичета!Шума можем да го преглътнем ,то ми беше ясно ,че не е някакъв лукс ,все пак това беше един от най евтините хотели там.За мен е най-важно да е чисто и да има хубав плаж на близо.Все още се колебая между Филоксения и   http://www.hotel-sonia.gr/  
 за втория никой нищо не каза като питах преди няколко дни тук, но в tripadvisor има не лоши отзиви.Все пак клоня към Филоксения вече.
elix ,то и аз затова питам за допълнителното легло,защото малкия е малко по- чувствителен на чужди места ,като трябва да спи и спи с мен на спалнята ако има такава,иначе събираме леглата ,а баща му горкия на допълнителното  Laughing

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 08:09 от kyky_

# 594
  • Beyond the Frontiers
Куку - едно ниво са като хотели. На мен ми се стори симпатичен хотел - Сонята, имаше хубава площадка за малки деца. Плажа е на 5-6 минутки надолу и от големите пясъчни ивици. Стаите си бяха нормални, нищо особено. Част от тях гледат към вътрешността, т.е. към маслинова горичка. Не ми хареса, че е на баир хотела. Peace

Фреш   bye

# 595
Здравейте!!! Sunglasses

Ние се върнахме от хотел Афитис във Афитос.

Много,много добро попадение.Препоръчвам.
Благодарности на *2К* за споделената информация.  bouquet

# 596
Ана радвам се че се включи и ти с добри отзиви за Афитис. И ние скоро ще почиваме там, ако имаш възможност разкажи по-подробно. А за деца има ли някакви развлечение?

# 597
Ана радвам се че се включи и ти с добри отзиви за Афитис. И ние скоро ще почиваме там, ако имаш възможност разкажи по-подробно. А за деца има ли някакви развлечение?

Изпратих ти на ЛС впечатленията ми от Афитис.
Бях ги споделила с една друга дама и просто ги копирах.Бих ги копнала тук,но ще се получи много дълъг пост.
Ако има и други желаещи ще им пиша на ЛС.

# 598
  • София
Аз също искам  bouquet

# 599
Благодаря още веднъж на Ани за бързия и изчерпателен отговор! Hug

Общи условия

Активация на акаунт