На море в Гърция

• 201 490
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Sunsunny, какви са цените на двойна стая там - евентуално за септември? През коя агенция пътувахте? Става ли с малко дете на 2 г. - има ли достатъчно дървета /търся сенки/, площадка за игра, плажа пясъчен ли е или има и камъни? Ще чакаме снимки! bouquet

# 676
  • с/у ОколоМръсТното
, което много ми хареса на Вилидж маре

вече почива ли там?
през коя агенция резервира?

# 677
  • Пловдив
И на мен ми хареса много хотела, в който е била Sunsunny  Simple Smile Надявам се да даде малко повече инфо за цените и за това, с агенция ли са ходили или със собствен транспорт.

# 678
Сега ще се опитам да отговоря на всички въпроси за Афитис - ние резервирахме през ТУИ - 107 евро на човек полупансион. За дете  2-14 години - 50%. Двойните стаи са малки, едва намират място да сложат детска кошара, но става. Има 3-ка стая, която е доста голямо с 3 легла, ако цената не е много по-висока от 2-ката, препоръчвам 3-ка. Ще пусна снимки за да се види. Искам само да ви предупредя че има и кофти стаи - 107-ма стая мисля че беше е ужас!!!! Първо ни настаниха там, май бяхме едни от последните пристигнали/към 13.30ч, с кола от София/ при това в събота. На другата сутрин казахме, че не ни харесва стаята и ни я смениха.
След 28.08 трябва да има намаления защото свършва високия сезон за тях, но предполагам че за началото на септември ще е резервирано вече всичко. Друго което ми хареса е, че през седмицата е много спокойно, няма много хора, ресторанта не се пълни, както и плажа. Само през уикенда е по-натоварено откъм хора, защото и гърците идват да си почиват. Дават безплатно хавлии за плажа, които можеш да сменяш през ден. Има зала в която можеш да четеш книги / на БГ няма разбира се/, да гледаш ТВ на голям екран, да играеш на шах, табла, домино.
По принцип хотела не е пригоден за малки деца - в смисъл масите в ресторанта навън около басейна са предимно за 2 човека. Има и за повече хора но са по-малко. Разбира се за деца слагат стол дори и на масите за 2-ма, не е проблем. Вътре в ресторанта/ стените са му стъклени и реално пак е навън/ има големи маси. Аз също много се притеснявах че няма детска площадка, но просто такава не ни трябваше, защото и сутрин и следобед бяхме на плажа. Извън хотела има една поляна на която има едни люлки но не със седалка, а просто закачени гуми/, но е в слънце. Иначе има поляна и пред хотела с палми отпред, но не знам дали ще те устройва.
Плажа е с пясък, съвсем малко по-едричък от нашия, става за игра. Морето е наистина тюркоазено на цвят, мноооого чисто и мнооооого топло. Има и малки рибки които се вижда по дъното от време на време. Влизането е малко кофти, защото има камъни. Имаше и много морски таралежи по камъните, трябва да се внимава на влизане. Но си има мостче което улеснява влизането, макар че ние не го ползвахме много-много. Камъните са основно навлизане, навътре е пясък.
Ресторанта е точно до басейна и е много приятно и красиво. А след вечеря, с питиетата се местехме на барчето, което гледа точно към морето и е много приятно. Общо взето хотела е направен за спокойствие и романтика. Но пък сина ми в никакъв случай не скуча и също беше много доволен.
Ами това е, ако имате още въпроси - ще отговарям.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 13:49 от Sunsunny

# 679
  • София
Благодаря, ще си го запазя за по-нататък за романтична почивка, ако сме без дребната, сега търся нещо по-семейно. Grinning

# 680
Олив, става и за семейна почивка - ние бяхме със сина ни който е на 3г.11м. Имаше и други с деца, но не много. Даже беше по-добре че нямаше много деца, щото иначе нямаше да мога да седна цяла вечер.

# 681
, което много ми хареса на Вилидж маре

вече почива ли там?
през коя агенция резервира?

Да, вече бяхме на Вилидж маре. Повечето агенции го предлагат (Рад фест, Рейма бяха с добри цени когато аз търсех в началото на лятото), но трябва да сравниш цените, за периода който те интересува, за да видиш сега в момента с коя е най изгодно или директно от хотела.

# 682
Ето и малко снимки: хотела - поглед от към морето, глеката от стаята, басейните малко и стаята.
http://sunsunny.snimka.bg/sea/afitis.411968.14252360
Дано да съм била полезна.

# 683
  • София
Много красиви снимки, Sunsunny! Simple Smile

# 684
И ние мислим да ходим септември. Надявам се да разказвам хубави неща, като се върнем живот и здраве.

# 685
  • с/у ОколоМръсТното

невероятна красота и чистота   Simple Smile

# 686
абсолютно   thumbsup радвам се, че всичко още си е супер  Hug обичам местенца, в които спокойно да се връщаш без да не се разочароваш   Peace

# 687
  • София
Калимера момичета ! Simple Smile

Ние бяхме на семейна почивка тук : http://www.alexandrabeach.gr/main.htm.
Изкарахме една страхотна почивка - и хотела и агенцията намерихме случайно в нета, но на място всичките ни очаквания бяха оправдани и беше наистина страхотно. Децата си играха на воля /почти всички гости на хотела бяха с деца/, таткото добре си релаксираше, а аз се разнообразих Simple Smile Всички сме много доволни и нямаме никакви забележки - всичко е много организирано и добре устроено. Бяхме на база нощувка със закуска и вечера. Резултатът е 3,5 кг. "+" за 13 дни Simple Smile Вкусотиите и изкушенията са в изобилие, а коктейлчетата на пул-бара различни всяка вечер  Simple Smile Комплексът е голям и раздвижен, в никакъв случай няма навалица от хора и всичко е подходящо за малки деца, вкл. и "Клоун парти" всяка понеделник вечер, като отделно има и детски кът навън с катерушки и пързалки, но навсякъде из комплекса е добре устроено за деца Simple Smile

# 688
  • out of space
Скоро ще пътувам към Ситония....
Не следях темата, може ли да ми кажете какво задължително трябва да вземем от тук? 2 деца и 2 възрастни....  Praynig

# 689
  • с/у ОколоМръсТното
Скоро ще пътувам към Ситония....

и ние натам ще се запътим скоро...  Grinning
... няма кой знае какви изисквания. Застраховки е желаелно да си направите... И лекарства от 1-ва необходимост (потив диария, температура, левкопласт...).
Мисля и поне 1-2 стека с мин. вода. Някак не можах да възприема тяхната...

Общи условия

Активация на акаунт