На море в Гърция

• 201 242
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
ВЯРА, златна си  bouquet
Извадих си няколко агенции, клоня към това да не е AI и като, че ли се насочвам към Ситония. От другия месец ще започна да звъня по агенциите за оферти, а до тогава, ако някой още пише и сподели - ще е все така полезно  Hug.
Ситония е по-спокойна, по-зелена, с по-малки хотели - ти студио и определено по-евтина според мен  Peace

аз лично не бих заменила почивката на Касандра или на Ситония с обратната - и на 2-те места много ми хареса ...просто е различно ....зависи кой какво търси  newsm78

# 16
ВЯРА, и аз благодаря Hug
Помниш ли цени? И къде се намира Ситония- колко е пътя до там?
Много ми хареса, че апартаментът е голям, з-то и ние сме с 2 деца и дори огромна стая или пък малък апартамент не ме устройва. Simple Smile

# 17
  • софия
Аз в момента в цени не мога да се ориентирам още (в сайтовете на няколкото хотела, които гледах нямаше), но прочетох, че Сантия не била толкова застроена и там морето било много чисто. Щом ми препоръчваш и Касандра, ще се интересувам и от оферти за там.
Ние планираме да ходим някъде около юни. До момента не сме почивали на море извън БГ, ще ходим с малката и искаме да си починем, а не да се притесняваме какво ядене ще има за детето и ние какво ядем (дали е прясно или е от преди 1000 и балканската); като отидем на плаж да не се чудим ще си намерим ли място и чадър; да не ни прескачат през главите и други подобни малки нещица Simple Smile Търсим спокойствие, нормално отношение и това, за което сме платили да отговаря на предложението. За това ни първо чужбинско море не смея да тръгнем без резервация и проучване (аз и тук не го правя), най-малкото сме с дребосъчкова, и ми се иска да ползваме агенция.

# 18
Афитис е на Касандра ето сайта много е хубав хотела - НВ /храната страхотна и достатъчно/ собствен плаж, чисто, зелено ...точно като на картинките, мога само добри неща да кажа, няма нещо с което да ме е разочаровал...пълен релакс ...но и цената е ОК  Wink
На Ситония сме били в Торони - малко градче с малки хотелчета - тип студио - без храна - някои има закуска, широк обществен плаж, място бол, страхотни закътани места, крайбрежна алея за разходки...идилия ...цените са супер народни според мен, всеки може да си позволи  Peace
И на Ситония има хотели- комплекси ...но нямам лични впечатления от никой ...просто там правим друга почивка   grinning039

# 19
  • софия
.....
На Ситония сме били в Торони - малко градче с малки хотелчета - тип студио - без храна - някои има закуска, широк обществен плаж, място бол, страхотни закътани места, крайбрежна алея за разходки...идилия ...цените са супер народни според мен, всеки може да си позволи  Peace
И на Ситония има хотели- комплекси ...но нямам лични впечатления от никой ...просто там правим друга почивка   grinning039
Оххххх, все повече ме изкушаваш за Ситония. Как ходите там? На място ли резервирате, през нет-а или с агенция? Дано не ти досаждам много, ама като си мила и добра да споделяш разни работи, за които дори и не ми е хрумнало да питам  Hug

# 20
ние вече 3та поредна година ходим в Сани Бийч Хотела на Касандра, когато са промоцииите му и сега отново си направихме резервация от 01 ви май и ни излезе 611 лева за 5 нощувки за всичките и имаме закуски и вечери, храната е много богата, както казва един приятел обичащ да си похапва отиваме пак на " дебелариума". За Океания Клуб също е довре , ходили сме една година , но ние специано предпочитаме да отсядаме в Сани. Да ви кажа, който е решил да си прави резервации отсега е по- добре да не чака другият месец, че няма да намери нищо по промоциите те са се изчерпали вече и то само от една седмица откакто ги пуснаха.Ние си направихме резервация и за нашите приятели на следващия ден нямаше места Sad. Ако някой се интересува, коя агенция ползваме,  направихме си резервация вече за втора година през София Луксъри травел, сайта им е www.sofialuxtravel.com. Позволих си да ги пиша, тъй като видях и на други места из форума , че са ги ползвали, но видях че е било за друг хотел Атена Палас, на който пък ние не сме били , но ще го разгледам подробно и може би ще ходим там по средата на лятото, като слушам хубавите отзиви. А иначе ,както казват и други във форума , мaй действително не си заслужава да се почива вече на нашето море, за мен водата е важно да е чиста , а там е кристално чиста, което при нас е трудно да се намери вече

# 21
Афитис е на Касандра ето сайта много е хубав хотела - НВ /храната страхотна и достатъчно/ собствен плаж, чисто, зелено ...точно като на картинките, мога само добри неща да кажа, няма нещо с което да ме е разочаровал...пълен релакс ...но и цената е ОК  Wink

вие в каква стая бяхте с децата- не мога да се ориентирам newsm78, никъде не ме питат да броя хора

# 22
  • софия
Ако започнеш да правиш online reservation (в accomodation, отдясно под снимката), след като си избереш типа стая, ти дава цена и след това, ако избереш book now те пита колко adult и extra person.

# 23
не пита Rolling Eyes дали ще се отвори- http://www.afitis-hotel.gr/reservation.php

# 24
  • софия
пита, пита. Избери си период, тип стая (сезона е от април до октомври). Ще ти даде цена и след това, ако избереш book now, формата се презарежда и те пита колко adult и extra person.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 22:37 от zvanche

# 25
  • София
събирам информация за хубави хотели на о-в Тасос. ще следя темата Wink

# 26
  • с/у ОколоМръсТното

без да съм 100% изчерпателна, там повечето х-ли са семейни, тип пансионати.
Но пък който е гостувал там, все е останал доволен.

# 27

Миналата година имаше хубави отзиви за Makriamos 4*, исках да почиваме там в края на септември,
но имаше изискване за минимум 7 дни.
Набелязала съм и Ilio Mare 4* и  Alexandra beach 4*.
Обикновено дават добра цена в мейл до рецепция.

# 28
  • Плевен
И аз съм замисли о-с Тасос тази година. Миналата година имаше много добри отзиви за един хотел,н не мога да се сетя за кой точно. Дано се включат ходилите там.

# 29
Оххххх, все повече ме изкушаваш за Ситония. Как ходите там? На място ли резервирате, през нет-а или с агенция? Дано не ти досаждам много, ама като си мила и добра да споделяш разни работи, за които дори и не ми е хрумнало да питам  Hug
В Гърция сме ходили все без агенция
- в Афитис - направих резервация по телефона и е-майла, платих капаро по банка и преди да си тръгнем разликата
- в Торони мъжа ми ходи няколко пъти преди това командировка и на място се разбра със собственика на хотела, платихме всичко преди да си тръгнем 
Няма проблем питай, стига да мога отговарям ...сори за забавянето....ама нещо ме е налегнала работа  #Crazy и влизам щом мога  Peace

Общи условия

Активация на акаунт