28 Австрия - Дрън - дрън, плям - плям, бля - бля в грипно време

• 16 545
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
 Simple Smile Grinning Laughingйо-хо-хо и бутилка ром за сгряване на майчетата в студеното,но снежно временце!
Тук си слушаме едно много добро радио с песнички и с малката си се кълчим като в Dancing Stars-то не бе New York,New York;7 seconds;She seemed so happy invisible touching-Phil Collins,направо кеф,малко раздвижихме кръшни снаги и сега ще ходим да се отъркаляме в снега,ей така за тонус,пък и студеното мили дами разкрасява-нали сте чували за криотерапията!!!
Хайде търкул-търкулан навън! Laughing
За ве-це темата и бактериите какво да кажа-моето Верче сама си се обслужва от 2 месеца насам,само че й е трудно и все още високо да се качва на чинията,та ползва гърне и много държи да не я закачаме през целия процес!!!Иначе й взехме отделно детско седало,но така стана по-високо и засега си е на гърне,но по-нататък ще си ползва новата придобивка,пък и е по-хигиенично!!!
В момента мислим за стягане на детската й стая,вече е голяма,взе да се перчи,ще видим как ще свикне!!!!
Мерси за кафенцето,аз го пия както си казваме в БГ виенско-с мляко,сметана и шоко пръчици!!!Ала тук още не съм пила такова!!
Дерзайте мами и до скоро!!!

# 31
докато докопам компа вие сте почнали нова тема
Благодаря Уомбат за която   bouquet

и ние преди обяд ходихме на разходка - цу фус из района, в най-силния снеговалеж. Алек се кефеше като върви по снега, а когато  падаха снежинки случайно на лицето му се хилеше с 32 каратова усмивка. Едвам го прибрах в къщи за обяд.
  Иначе, аз "мразя" -/ меко казано/ Снегът. Обичам лятото, морето ... "ах морето" ...мечтииии   Nature Sunny  grinning039 и цаца с бира под дебела сянка

За  smile3550 винаги измивам дупето на Алекс, а големия син не искаше да го/се бърше и той винаги след това свикна да се измива, а и е по-хигиенично.  Peace

Четох във форумът, че имало подстригване с "топла ножица", която затваряла краищата на косата и се предотвратява цъфтенето и тъй като винаги страдам от това - знае ли някой дали съществува такова нещо или е още мираж тук?

# 32
# 33

newsm62     rotfImbo  Много сладък, със сълзи се смея.

а какво ядете, че така сладко сладко облизва пръсчета  Joy Joy Joy

Мацки, какво пак става  в София, пак се избиват пред народното събрание, пише че била Платена стачка, за сваляне на правителството.  newsm78..... http://www.mediapool.bg/show/?storyid=147835 

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 15:47 от :-))

# 34
кисело мляко с бисквити

# 35
Усмивка не е Платена стачка а платени провокатори, ама из медиите е малко лудница и не може да стане ясно кой защо и какво е направил, а кой е прав още по-малко , както се казва истината е винаги някъде по средата. А по повод митинга има една доста гореща тема и в нашия форум ( няма изчитане ) ето . Така да се каже протест организиран без Явен-конкретен организатор ( предимно чрез инет и различни форуми, което май яко е стреснало някои хора и са намерили начин да бъде провален или по точно целта му да не стане ясна на никой, последното е мое мнение.

# 36
# 37
Усмивка
мерси за препоръката за ринг био хотел. един от техните стана, тоя в бад валтерсдорф. чувала съм, че там в термето нямало деца Laughing вохененде без деца, урааа Twisted Evil

# 38
Deiana - правилно, в тези хотели Няма деца, доста е по-скъпо от другите  и всичко е био. Според лекарите престой от 21 дни там, с диета, процедури и т.п. обновява човека. Сещам се, че ми бяха дали техни шампоани, лосиони, сапуни, за да се къпя само с натуралнипродукти съответстващи на моя тип кожа,коса, плуване, диета, процедури, масажи, танци.....ехххх мечтая си пак за там.
  и да не забравите да си сложите табелка на вратата да не ви носят чай в 07,00 часа  Joy Wink 
   Кога отивате? ако знаех по-рано щях да дойда и аз- едно вохененде без мъжо и дете, супер  Grinning

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 23:23 от :-))

# 39
Deiana - правилно, в тези хотели Няма деца, доста е по-скъпо от другите  и всичко е био. Според лекарите престой от 21 дни там, с диета, процедури и т.п. обновява човека. Сещам се, че ми бяха дали техни шампоани, лосиони, сапуни, за да се къпя само с натуралнипродукти съответстващи на моя тип кожа,коса, плуване, диета, процедури, масажи, танци.....ехххх мечтая си пак за там.
  и да не забравите да си сложите табелка на вратата да не ви носят чай в 07,00 часа  Joy Wink 
   Кога отивате? ако знаех по-рано щях да дойда и аз- едно вохененде без мъжо и дете, супер  Grinning

другата седмица в петък 23.1, хайде организирай се бързо, стаи сигурно има (място в колата имам). до неделя, 2 нощувки, повече няма. за 21 дена... като чукнат децата 20г.  може да  ида да се преродя... ама не вярвям. та както има хубава поговорка, по добре врабче в ръката...

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 23:35 от deiana

# 40
 newsm25  за съжаление имам други ангажименти и планове, не мога така бързо да реагирам  cry, ...то нали тук всичко с месеци напред се планира   smihesorry

# 41
newsm25  за съжаление имам други ангажименти и планове, не мога така бързо да реагирам  cry, ...то нали тук всичко с месеци напред се планира   smihesorry

aaa не става така, тука трябва да си флексибел Laughing ти квото и да плануваш, като легне детето болно, плановете заминават. като по случайност е здраво, хоп сакчето и беж... Laughing

# 42
хаи набарzо хубаво е да си сам на работа.Не се докопвам до компа.Играеме игри и е лудниzата пална.в сабота пак направихме бактериална инфекzиа на о4ите 2 дни у дома и сега сополи като крем супа(молйа днес да я преско4ите) и днес ка6лиzа)ад.Капките свар6иха и трябва да купя 4е ле4ението е поне 10 дни.
Илиан4е какво хубаво си наготвила много сладко,4е и ас икам.Много е пораснал Филип ве4е е маж(моя каzва аz имамкосми и сам маж).
Ани,Жени и Галя пуснете по някоя снимка да видя колко сте порасна ли и вие.
Аz сно6и вана ама с морска сол ама няма оправиа ,толкова сам настинала 4е пла4а.
Рали как лекува6 неуродермитиса ,при мал4о се появи след скапаниа антибиотик които му писа хаус арzт барабар с алергиа кам пениzилин.Аz го мажа с едно лекарство което има ефект но не снам как се касва мога да го драсна дове4ера,4ао доиде парвиа

# 43
  • Виена, Австрия
Добро утро!   food010  food010  food010

Ееех, био хотели, вохененде без дете, мечти, мечтииии  Rolling Eyes

Изпълних си задължението като щатен "сипвач" на кафе и сега изчезвам  afwitch

Лек и спокоен ден от мен!   bouquet

# 44
Ау че тишина настанала, къде се изпокрихте бе хора, да не протестирате  Twisted Evil
Аз днес протестирам от всякъде и по инет подкрепям протеста в бг и тук протестирах едно анцайге дето ме осъди на "затвор" Joy Но тук като никога бюрократите бяха много любезни и бързи , стискайте палци да ми намалят "присъдата" на предупреждение, казаха че било много вероятно Wink ама нещо ме е хванала паниката като чуя  "аусваис"  зациклям и не мога да отреагирам и да вдяна какво ми говорят насреща, мъжа ми само ме подиграва.

Общи условия

Активация на акаунт