28 Австрия - Дрън - дрън, плям - плям, бля - бля в грипно време

• 16 585
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Усмивка, ти като в "Сексът и града", сега ако кажеш че имаш и кутии с полароидна снимка на обувките ти, ще падна  Grinning
Ако един ден имам толкова много дрехи, че да окачам цял тоалет на закачалка, а не само единични дрехи, ще дам банкет  Mr. Green

Ами ДА имам разбира се  Joy
верно, манията ми е обувки,  Peace
.....е то първо трябва да се "захлеби", после да се обзаведе и тогава се дава банкет  Wink   Joy   

този филм, честно още не съм го гледала, трябва да намеря време да отида на кино в най-скоро време. Laughing

деиана - изчакай да пораснат малчовците и тогава сменяй, а и току що си направи нова кухня. Нашето е на Гесиба и съм мн.доволна от строителството

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 23:28 от :-))

# 91
е ние сме си дали срок, докато малчовците тръгнат на училище. тогава ще трябват 2 детски стаи.
а и кухнята е правена с мисъл, можем да си я вземем Wink
мъжо не иска геносеншафт, много народ на едно място. къща дири, ама с градинар, че е мързелив Laughing

# 92
Усмивка, ти като в "Сексът и града", сега ако кажеш че имаш и кутии с полароидна снимка на обувките ти, ще падна  Grinning
Ако един ден имам толкова много дрехи, че да окачам цял тоалет на закачалка, а не само единични дрехи, ще дам банкет  Mr. Green

Долче за моите купища обувки вероятно би била подходяща подобна система. Онзи ден като вадих ботушите за пореден път "открих" няколко чифта обувки, които не знаех, че имам  Mr. Green Като се замиля само, че влача вече няколко месеца едни маратонки, дето си мислех да ги хвърлям...срааааам! Искам да се контя , да си сменям дрехите, искам да имам време, най-после и за себе си!!! Гардеробът ми е подреден само няколко дни, през останалото време системата е хаос. Интересното обаче е , че аз имам поглед над това, кое къде е дори и в хаоса. Така съм си свикнала... От време на време се засрамвам, вадя всичко и старателно сгъвам и подреждам всички дрехи с тържестеното обещание гардеробът ми винаги да изглежда идеално подреден Mr. Green

# 93
Няма ли други с проминенте гаджета??? Хайде, Рени започна, давайте  Grinning
Аз ще се въздържа, че мъжът ми ми чете постингите във форума  Mr. Green, иначе се сетих и аз за един - мноооого голяма клечка  Sunglasses

# 94
Много сте прегледни! Браво!  Grinning

Уомбат, пиши на патешки за гаджетата. петой песе пекапезвепеше...  Mr. Green
Как може мъжът ти да ти чете постингите! Херр Уомбат, това е на Фрау Уомбат личното пространство, принуждаваш ни да прибегнем до драстични мерки, като измислянето на нов, секретен език  Naughty

Деиана, тогава сте за кондоминиум в Америка - хем си имаш къща, хем някой ти подстригва рододендроните и ти фризира тревата, рине сняг и т.н.

# 95
Пеми пеклюпекаперска пему перапебопета!

# 96

Деиана, тогава сте за кондоминиум в Америка - хем си имаш къща, хем някой ти подстригва рододендроните и ти фризира тревата, рине сняг и т.н.

...и   обслужва жената, доде мъжо е командировка  Laughing
моя затова мрази американците... и къща не е намерил още

# 97
Момичета, почна се! Знаех си аз. Вместо да се радвам и да ми е готино на сватбата от сега почнаха проблемите. Ние решихме да правим две сватби една в България - Сандански, една във Виена. В България около 60 човека и във Виена някъде толкова. Не искам стандартната рокля, защото и двамата не сме такъв тип. Почнаха въпросите "Ама как така?", "Защо две сватби?" и най-вече "Как така няма да се омъжваш с рокля?". Ужас!!!Аз си харесах това какво ще кажете:
http://www.holidaysona.com/en/dress/06L010-01.html

# 98
Забравих да спомена,че от две години насам почнах да правя жестока чистка на неща необличани през годината,и така що годе да се ориентирам в това което се случва в гардеробчето ми.Уомби и аз в повечето време съм в творчески хаос,но това ми дава възможност да се ориентирам по добре.

Зизуна добре дошла сред нас!Нормално,че ще има въпроси,хората се вълнуват.нещо не можах да схвана това с роклята,как така няма да си с рокля,ми това което прати да видим не е ли рокля,на мен ми се отвори рокля,която намирам за симпатична ,семпла,но нищо особено.

# 99
Момичета, почна се! Знаех си аз. Вместо да се радвам и да ми е готино на сватбата от сега почнаха проблемите. Ние решихме да правим две сватби една в България - Сандански, една във Виена. В България около 60 човека и във Виена някъде толкова. Не искам стандартната рокля, защото и двамата не сме такъв тип. Почнаха въпросите "Ама как така?", "Защо две сватби?" и най-вече "Как така няма да се омъжваш с рокля?". Ужас!!!Аз си харесах това какво ще кажете:
http://www.holidaysona.com/en/dress/06L010-01.html

няма да се връзваш на чужди идеи и да се нервиш. какво значи това, не се омъжваш с рокля? това на линка панталон ли е????
аз си позволих наглостта, за всеобщо възмущение на родата, да родя 2 деца неомъжена, и 6 седмици след 2то раждане да се оженя в кръга на 20 човека.
роклята ми струваше цели 40 евро Rolling Eyes е и????? кой го грее днес, една година след това... никой.
в бг си спестих сватбата, мислех и там, пък после реших, че не ми се разправя, по добре да идем до маями за тия пари

# 100
Zizuna, не се връзвай на такива въпроси. Естествено, че две сватби ще направиш, може и три, това си е твоя работа. И какво и е на роклята, та да не е рокля? Да не си по долни гащи я?

Ако аз се омъжвах, щях тази
рокля
да избера. И аз не си падам по тортените рокли.

# 101
Zizuna , не им се давай! Аз на времето реших да си купя плат и да си ушия рокля. Купих всъщност 2 плата- единият цвят ванилия, а другият много леко сивеещ прозрачен на релефни листа ( нещо такова). Отидох без да се обяснявам на никого при една позната шивачка и и казах, че искам да ми ушие рокля, не сватбена с разни финтиглющки, а съвсем обикновена официална рокля. Роклята стана супер, само че като споменах на майка ми тя полудя. "как така ще шиеш рокля и защо при Мария , и защо не си ми казала и тн итн" Не ме остави на мира. Полудя да съм си купувала булчинска рокля. Не миряса докато не купих. Изръси се към 300 лева тогава  за рокля, воал, простотийки. Вярно роклята беше страхотна. Бях като принцеса с нея, но само толкова. Отдолу имаше един обръч и се чувствах като ходеща каца. За танцуване почти мишън импасъбъл. За всеки случай си взех и другата рокля. С булчинската минах официалната част. В ресторанта имаше разни глупости, наздравица, шампански, някаква питка ми даваха и сервитьорката като вземах чашата с шампанско нещо политна и ме оля цялата. Това беше супер повод да сменя роклята, както и направих. Съветът ми е не се кахъри, поръчай си това, което на теб ти харесва, евентуално можеш да минеш с моя номер  Grinning Първо с едната рокля, после другата, тъкмо ще има за какво да те одумват после Mr. Green

Между другото и двете рокли висят в гардероба в БГ. Имах някакви напъни да продам булчинската, но мързи да се занимавам, пък виж потрябвала ми да открия опернбала някоя година Mr. Green

# 102
Oleeee ама тема сте подхванали ooooh! направо не ми се мисли за гардероби. При мен и 48 часа не изтрайва подреждането ама сме само с едно дребно гардеробче... smile3555 и само дрехите на мъжа ми стават за закачалки. Моите са си били винаги, както  казва усмивката тип " каренц" - дънки, блузки, пуловери и си ги трупам на купчини в мойто крило, нося си две-три  бройки до втръсване или до следващото подреждане (когато изкача нейде от дълбините нещо забравено и правя заменки) или до следащ шопинг  Twisted Evil Виж Стоян го подреждам редовно, има в хола две чекмеджета едното за домашни другото за дрехи за навън, и те са почти винаги подредени, а в шкафа в спалнята му слагам чаршафи и дрехи който не носи в момента.

За запотяването, при нас постоянно работи абсорбатора в кухнята и вратата към хола е отворена, за да се топли и натам, а в спалнята почти не топлим и има вода само сутрин, като се проветри - изчезва.

За затвора се избъзиках, затова беше и в кавички  Wink Направиха ми анцайге, че кучето ми без кайшка в парка късно вечерта, на стойност няма да ви казвам ква - равняваща се на 4 дни затвор. Последното Иво като ми го прочете, казах че хубаво аз искам в затвора newsm48 Винаги съм си мечтала да вляза в затвора за малко, да си седя в килията и никой за нищо да не ме закача само да си гледам в празното пространство и релакс. Или да си прочета една книга на спокойствие, ама сигурно в действителност не е баш така, но въпреки всичко все пак ми любопитно какво ли е newsm53 Като обжалвахме онзи ден  от общината казаха че вероятно ще го намалят или заменят с предупреждение, заради намаляващи вината обстоятелства, та може да постискате палци. Най-големия майтап е че днес една девоика в парка ме помоли да ме снима с количката за един вестник, като недоволна майка от  разхождащите се без каишка питбули, унищожили поредната люлка - което си е и  истина - Недоволна съм ! smile3515 Сигурна съм и че точно заради тях си го отнесох аз. Редовно им раздаваме пликчета да не си оставят "онуй" където им падне поне ама много полза няма  Crossing Arms
Няма ли други с проминенте гаджета??? Хайде, Рени започна, давайте  Grinning
Аз ще се въздържа, че мъжът ми ми чете постингите във форума  Mr. Green, иначе се сетих и аз за един - мноооого голяма клечка  Sunglasses
А това няма ли да го прочете и да те изръчка да си признаеш  hahaha

Деиана, като намерите къщата свирни, имам един кандидат за градинар дето няма да те "обслужва" през командировките Joy Баща ми все ме пита няма ли как да стане един градинар тук, че да дойде насам  newsm27

Еееее ама не мога да ви смогна, тамън допълня и някой се изкаже и на мен пак ми идва приказката аиде малко   nnnuu че да не стане един ферман Mr. Green
Та! Зизуна, ти от Сандански ли си? Ние имаме апартамент там при баба ми и дядо ми затова питам. Колкото до сватбата - строй ги в две редици Peace  Нали ти си булката, следователно най-важния човек на това мероприятие и както искаш така ще се жениш (а според мен това си е баш рокля и то сватбена, какво като не е БАЛНА) , ако мъжа ти те подкрепя спокойно им се опълчваш и ако искаш и пет сватби ще си направиш. Аз скоро се бях замислила да повторим нашата, че тогава бях бременна и нищо не разбрах от купона Rolling Eyes
 Еииии пак ме преварихте smile3512  newsm62

аа не е истина и пак - Уомб няма те чета smile3534

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 00:02 от Roroana

# 103
 Zizuna - Супер роклички,   аз си харесах "Nadyn" или "Нана"
Нищо не се е почнало, не дължиш обяснения на никого, това е твоя "голям" ден, ако трябва и пет пъти го празнувай - с приятелки, с родата , с колеги....
  Ние също като вас правихме граждански във Виена и църковен в България. И ние имахме упреци, от рода, че едва ли австрийците не можели да се грабнат до БГ за църковен -  hahaha ама никой не ги беше поканил.
  ...абе друго си е българска сватба, да се натанцуваш и забавляваш

Уомбат - давай снимка  Wink

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 00:09 от :-))

# 104
"Уомб няма те чета "

Що бе Роси, аз си мисля, че съм много интересна  Mr. Green

Simple Smile) , снимка на какво? На роклята или на важната клечка?

Общи условия

Активация на акаунт