28 Австрия - Дрън - дрън, плям - плям, бля - бля в грипно време

• 16 561
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
който не е напазарувал дрешки, бенетона от утре пада на минус 70% Shocked. сега видях табелите в тоя в 3ти бецирк, но той е доста опразнен. аз пък карък днес напазарувах последните необходими от малкия на мариахилферщр. там имаше още избор, особено за мами. на кертнера е съвсем празен.

# 76
Жалко за "Минополис". Харесваше ми идеята му ама мойта девойка е малка за там.

Аз съм с такава ужасна хрема, че ми идва да си отрежа носа (ако до утре не съм го откъснала с носната кърпичка). Кажете някой изпитан лек за запушен нос.

Гледахте ли Люси в Starmania тая вечер? Що ми се струваше, че се притеснява  newsm78

Повече в магазин не влизам  Naughty. Така обърках тия бенетонски мерки, че обзаведох Габриела за поне след две години  ooooh! А и ще ме  #2gunfire вкъщи  Laughing

# 77
  • Виена

Някой да не е видял все още линка на Торбестото  Mr. Green
Деянка, остеопатът само с две посещения май не може да направи много...  newsm78 Все пак от написаното не останах с впечатление, че нищо не се е случило  Rolling Eyes Аз обаче все още проучвам.  Peace Бездруго съм закъсняла, но пък и се надявам да нямаме чак такава нужда от намеса.
Та да си призная аз...  Embarassed Настина цяла нощ се рових из нета за "Онова момче". Ми той много популярен станал из финансовия свят  Crazy Лудница направо! Виждах го преди да тръгна за насам. Случайно, на улицата. Ама така и не "пихме кафе", както се разбрахме в бързината, понеже аз дойдох към Виена и поостанах  за по-дълго Mr. Green Не можах да открия снимки от онова време (1992г.!) , а само сегашни, където видимо е напълнял  Whistling Става въпрос за Билян Балев, който водеше предаването "Плюс-минус". Ех, лИбоФФФФФФФ...  Flutter Доста прочетох за него оная нощ. Радвам му се на успехите. Беше умен, явно и сега продължава да си ползва мозъка по предназначение.
Но интересно е как се запознахме...
Значи с мен се закачаше един доста популярен по онова време бизнесмен. Един ден му споделям аз, че много ми харесва Билян Балев (ама наистина въздишах по него, не се преструвах!) и все дебнех предаването като го води той с отворена уста   newsm76 Та, човекът, за да ми покаже колко е велик и как познава всички, уреди една среща с Билянчо... Познайте какво стана! Ама веднага просто! На втората минута вече имахме план как и къде ще ходим утре, другиден, по-другиден...  dancing Ей, много бях влюбена. Но и той, де... Хубаво беше! И бяхме на по двайсет и една-две... Както ви казах - преди новата ера гору-долу  Mr. Green
За евреите и афинитета им към парите... Правила съм бизнес с евреи. Докато имат далавера от тебе, няма проблем. Обаче едно евро да надушат, че ще получат от някъде в повече, наистина са готови да минат през всичко и да прецакат готова сделка. Не харесвам такова мислене  Naughty Но съм ги признала за едно - от пустинята създават рай. Умеят ги тия неща! Управляват си парите и знаят как да доят "виновните" и до днес да им плащат репарации. За мен обаче, това е неморално. Защо внуците на някого ще плащат на внуците на друг заради събития, случили се много години преди да са се родили тези хора??? Ох, много се задълбочих... Не че е задължително да четете, де  Wink
Хайде, лека!  Hug
П.П. Това за Минополис вярно ли е? Ако е така -  newsm45

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 14:17 от Renny

# 78
Добро утро!

Хубаво, че ги има Долче и Рени да ми "пазят гърба" Mr. Green Обещавам за евреи да не говоря!
Линкът го дадох, не да се заяждам, а защото знам, че не ми е работа, но нали един ден децата си ще учим да четат и пишат на майчин език. Та си мисля, срамота е!

Резервирах си онзи ден един полет до баба през март и сега броя дните. Не че умирам да се връщам в БГ, по-скоро умирам да се наспя, а при баба това е осъществимо Grinning

В понеделник сме в АКХ, стискайте палци Даниел да не реши точно в понеделник, че е много гладен. Дано не го тормозят много!

# 79
  • Виена, Австрия
Добро утро и от мен!     food010  food010  food010

Уомбатче, имаш още един защитник в мое лице по отношение на грамотното писане!
Досега бях в сянка  Mr. Green, но реших да се разкрия  Laughing
По повод манията ми за правилно писане и говорене, мъжо ме нарича "българичката"  Laughing
Аз пък  съжалявам, че не станах колежка на Рени, така поне можех да оправдавам изискванията си за правопис  с  професионално изкривяване  Mr. Green

Уомбатче, късмет в понеделник! Стискам палци всичко да мине безпроблемно и да има полза от изследването!

Ренка, най накрая да го видим този твой тайнствен бивш любим!
Ми ти така и така се рови цяла нощ из интернет, защо не пусна и една снимка, че трябваше сега и аз да ровя из чичко Гугъл, за да видя за какво иде реч  Laughing
Да си призная, като име нищо не ми говореше, но като видях визуално как изглежда, се сетих, че съм го виждала. 
Та какво стана по нататък, защо не се получи работата?

Ставам и изчезвам по улиците  Mr. Green

Лек и спокоен ден от мен!     bouquet

# 80
Фамилията Балев да няма нещо общо с Милко Балев или просто е съвпадение. Имам чувството, че човек в БГ без "подплата" и солиден гръб не  се издига току-така. Е , не е задължително да важи във всички случаи, разбира се.

# 81
  • Виена
Торбестото, нищо общо нямат! Категорично. Момчето беше амбициозно, попадна на правилните хора, възползва се от ситуацията и така се случиха нещата около него.
Жени
, айде сега и ти "не се получила работата"  Crossing Arms Напротив! Получи се и си остана страхотно като изживяване. Но... младост... Оказа се, че каквото хвърчи, не винаги се яде, ама тогава нямаше сила на света, която да ме убеди в обратното. Затова допуснах да се разминем. Сега като се присетих, май го отчитам като грешка. И то защото наистина бях обичана. Ма да беше само това объркването в живота ми... Ех, как искам да се върна във времето, ма с тоя акъл  Whistling Колко глупости не бих направила само...

# 82
Запис и от мен в новата тема!Уомбат  bouquet

Настроение нулево,поне сме вече здрави....

Рени,с тоз акъл по онова време,други глупости,нали не сме безгрешни..

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 20:23 от Wine Gigi

# 83
Ооо Гиги, ти се сети! Я, cheer up! Какви са тези нулеви настроения!!!

на някой ходи ли му се в салцгротето другата седмица?

# 84
Уомби толкова подтискащо ми действа тва седене в къщи и тез болести..,

Исках да ви питам как се справяте с конденза?Много вода по тез прозорци се събира,бърша по 3 пъти на ден.
И другото, имате ли по специален ред в гардероби те си,та да знаете всеки един момент какво имате.Аз все подреждам и все за два дена настъпва такъв хаос,че не знам какво имам.И все нося едно любимо.

# 85
Рени, аз срам не срам ще си призная, че не го познавам Звездо. Но и на мен ми е познат като визия Simple Smile

Уомбат, ще стискам палци за утре!

Джиджи, с водата се справям като проветрявам всяка сутрин по половин-един час.
За гардеробите и аз чакам идея, че в това отношение съм много зле. Единствено на мъжа ми гардероба е горе -долу в приличен вид за повече от 48 часа

# 86
моята учителка по физика се казваше милка балева, ама не се издигна много Laughing

в салцгротето бяхме днес, аз и децата.
преди това с шейната на пратера. утре пак.

ние вода по прозорците нямаме, за сметка на това една дебела кора лед Rolling Eyes 3 пъти викахме собствениците да ги оправят...

# 87
Я за конденза, дайте идеи и аз незная как да се справя, а и  спорим с мъжо, той само ходи да проветрява и да "гони" топлото навън, аз бърша по  незнам колко пъти на ден  ooooh!  и на мен ми писна.
Гардеробите в къщи са много... Моите дрехи са подредени на закачалки -на всяка виси подходящ тоалет и чака да дойде времето, когато няма да се обличам като в каренц /примерно дънки+риза които си пасват заедно/ да не търся кое с кое да се комбинира. Най-мразя да са ми разхвърляни дрехите по разни рафтове и да нямам юберблик върху ситуацията  Grinning
а на моя съм направила един гардероб само с ризите му, в другия само панталони/дънкита и саката. Коланите са в кутия, както и чорапите/кутии от Сева-магазините/...абее на всеки как му е удобно  Laughing

деиана - дебела кора лед???? ooooh!  и защо? единично стъкло ли е? няма уплътнение ли? това не ми се е случвало още във Виена, въпреки че съм сменила няколко квартири преди да се застопоря в 22

В БГ въпреки че в Бургас има много влага никога не са кондензирали стъклата, е да,  ново е де, не е от панелките или паянтките  hahaha

# 88
Усмивка, ти като в "Сексът и града", сега ако кажеш че имаш и кутии с полароидна снимка на обувките ти, ще падна  Grinning
Ако един ден имам толкова много дрехи, че да окачам цял тоалет на закачалка, а не само единични дрехи, ще дам банкет  Mr. Green

# 89
Диана

алтбау Rolling Eyes стига ли обяснението.
моя мъж е на мнение, че това е по добре от новите прозорци и било по добре да духа, проветрявало се без да отваряме, отколкото да има мухъл.
аз отдавна рева да сменяме жилището, но не е дошъл момента.

ние имаме един ежедневен гардероб, където висят всички ризи, мои и на мъжа. и моите панталони и жилетки. дънките са по рафтове.и в коридора имаме огромен вграден гардероб, където висят палта, якета и тн извън сезона, и моите рокли за различни покани, костюми с панталон и костюмите на мъжа.
иначе гардероб не редя, какво да редя, когато гладя ризи си ги редя, бельото мятам по чекмеджета и това е.

на децата гардероба редя често, ама често за мене е един път в месеца.

Общи условия

Активация на акаунт