28 Австрия - Дрън - дрън, плям - плям, бля - бля в грипно време

• 16 543
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Ренка, аз с алекс и на остеопат ходих Laughing
няма врач, които да съм прескочила. водих го на 6 седмици, че го мързеше да суче. остеопатката го огъна, детео се изпърдя и заспа Joy но не просука повече, само дето неговото пъцване ми струва 140 евро Rolling Eyes
после се оправихме и се кърмихме 10 месеца. ама млада майка след раждане на кво ли не се връзва...

# 61
Deiana - новата ти кухня е чудесна
а това с остеопатката и пръцкането като виц звуци  hahaha супер ме разсмя посреднощите Joy ...а аз съм забила глава в една книга и  smile3529

# 62
Ох, не се смей, че понякога да се изпърди съм готова на какво ли не. Снощи например цяла вечер къркори и се въртя и чак сутринта се изпърдя. При нас остеопата не помогна, ама ми струваше само 60 евро.

# 63
  • Виена, Австрия
Добро утро!

Седя си тук и  kaffeetrmker_2 и се  rotfImbo  с написаното от deiana

... остеопатката го огъна, детео се изпърдя и заспа Joy

Ето и на вас по едно  Coffee да не кажете после, че съм си пила сама и не съм сервирала и на вас!

Ели, съжалявам за неприятностите през които преминавате и ви пожелавам бързо да ги преодолеете и те да останат в миналото!

За лекарите мога само да кажа, че не сме застраховани и навсякъде можем да попаднем на некадърни! Това важи и за много други сектори, не само за здравеопазването и както е казала Рени, май всичко опира до късмета.

За раждането нито съм си избирала екип, нито специална болница, но попаднах на страхотен персонал и съм много доволна!
Учудвам се, че много от вас пишат, че непосредствено след раждането са били в банята или сами са се придвижвали.
На мен не ми бе разрешено да ставам до следващия ден и бях измита надлежно от акушерката, която и на другия ден сутринта ме придружи до тоалетната. Не си мислете, че не съм била в състояние сама да се придвижвам и обслужвам, напротив, но явно такава е практиката в болницата.
За акушерката, която ме изроди  мога да сипя хвалебствия цял ден! Страхотна жена, която остана извънредно заради мен и след раждането, въпреки, че смяната и бе свършила преди повече от 5 часа  и която през цялото време се държеше така сякаш съм и дъщеря!

deiana, от много хилене покрай описанието ти за опита ви с остеопата, забравих да кажа, че кухнята ти е страхотна!
Честито и със здраве и кеф да си я ползвате! И да не забравиш да купиш пожарогасител!  Wink

Ро, казвай сега защо ще влизаш в затвора?!  Rolling Eyes
Стоян оправи ли се?

Джиджи, а Мимката как е?

Ренка, ми цяла нощ ли издирваш снимка на някогашната си изгора? Кажи ни името и ние набързо ще я открием в нета! Хайде размърдай се, че ще умрем от любопитство вече!  Grinning

Уомбатче, значи вие по тънката лайсна сте минали при остеопата  Wink
Как е Дани днес?

За чеха и кенефа мисля, че не е необходимо да пиша, то е ясно какво мисля  #Cussing out #2gunfire newsm61 smile3511 smile3512 smile3514 Rage #Sniper box bash

Ставам, че нещо побеснях и ще взема да си го изкарам на   comp03

Лек и спокоен ден от мен!

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 10:28 от Jeni 1

# 64
Рени,правя предположение.Да не би със Звезделин Минков нещо,а?Или  го нари4а6 Звездо заради титлата  му?

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 11:12 от Sarrah

# 65
  • Виена
Ледено облаче, за съжаление много малък брой парези минават без нищо, за всички останали си трябва ежедневни масажи и раздвижване на ръката, за да не атрофират мускулчетата. Дано да имаме късмет да се оправи по-бързо.

Жени, благодаря за кафето  Hug

Ренииииии, хайде миличка, вече изперкахме от любопитство  #Silly Поне намекни... Ние, по-старичките можем да се сетим  smile3530

Отивам да си направя второ кафе Simple Smile

# 66
Ели, съжалявам за това, което се е случило и пожелавам на малката красавица бързо и пълно оздравяване.

Аз засега съм в АКХ, но имам намерение да се преместя в друга болница. Искам да имам ангажиран за раждането лекар, но уви нямам такъв, който да ми е препоръчан от някого и да се прехвърля в неговата болница, така че засега търся и лекар и болница, а времето си тече ...

# 67
Морско цвете,
препоръ4ам ти болницата ,в която аз раждах -"Götliche Heiland ".
http://www.khgh.at/

Родих във вана.Преди това ми правиха масаж.Много спокойна атмосфера.Просто нямам забележка.Имам координатите на една българска аку6ерка ,която работи там.Ако има6 интерес пи6и на ли4ни.

цитат:
"Що ли ми звучи еврейско това име... тия са навсякъде, където има пачка!!!"

Мисля си- не е хуманно да правим генерални заклю4ения   за един народ .Във всяко стадо има и мър6а.Преди време така се коментира6е и  за   "онези със забрадките".Ако съм туркиня или еврейка и посетя тази тема ще ми стане много болно .Не се срещаме тук, за да се нараняваме.Все пак добре е  да не заклеймяваме с думи и  да приемаме разли4ните от нас. Казвам това с най-добри намерения , спокоен и  неназидателен тон,  принципно и не визирам написалия го.

Дианка, coolcoolда сте живи и здрави да си ползвате тази хубава кухня!4естито!

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 12:46 от Sarrah

# 68
Жени мерси за кайфето
Сара ами то за евреите се знае че си падат от време оно по лесните парички.Сред златарите и банкерите от едно време най-много са евреите. Иначе нищо лошо за тях. Peace
Дианка хубава кухня сте си спретнали. Само вкусотиики да си готвите в нея  food002 eat
Аз утре ще ходя на ски с големия.Има ли желаещи  Mr. Green Вчера му купих първите ски.Толкова им се радва,че не искаше да ходи днес на детска градина

# 69
Сара, нищо лошо не казвам за "бедният"еврейски народ. Просто констатирам, че въпросният кюнстлер, подиграл се с България е поредниятпредставител на тази народност, на когото като му замирише на пари може и майка си да продаде. Други примери покрай фин. криза има колкото искаш (пише ги по вестниците). Иначе имам лични впечатления, тъй като работих при една еврейка от нея , нейното семейство, обкръжението и...не бих работила пак за такъв човек. Та затова и си имам предубеждения. То е така, като стане лекарска грешка човек плюе върху лекарското племе, като се нагуши евреин с пари се плюе върху всички евреи.

# 70
Уомбат,да.Сега те разбирам.

Жени мерси за кайфето
Сара ами то за евреите се знае че си падат от време оно по лесните парички.Сред златарите и банкерите от едно време най-много са евреите. Иначе нищо лошо за тях. Peace

Съни,ами то  и за двете  професии се иска акъл.A  за златарството даже и талант.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 16:22 от Sarrah

# 71
Ох, не се смей, че понякога да се изпърди съм готова на какво ли не. Снощи например цяла вечер къркори и се въртя и чак сутринта се изпърдя. При нас остеопата не помогна, ама ми струваше само 60 евро.

нашата струваше 70 евро, ние ходихме 2 пъти. казаха ми че за да има някакъв ефект, трябва поне 2 пъти да се иде.  но както казах, 2 та пъти нищо не допринесоха.

# 72
Сара няма професия която да не се иска акъл. Ама тези са професий с който бързо се печелят лесни пари. А за въпросният кюнстлер - той е от най-таланливите   Outta Joint

# 73
# 74

Mr. Green smile3501

Облак, да, Дьоблинг е така, розички, цветенца, бели кожени дивани, стаята ми беше с балкон (на който с торбата пясък и системата тайно отидох да изпуша една цигара  Rolling Eyes)... На Ервин Прьол жена му ми беше детската сестра  Grinning Аз си падам по тези неща, не мога да си кривя душата - лигла съм в това отношение.

Тук искам да кажа нещо, което се отнася за мен, не се обиждайте, не се чувствайте ангешпрохен - става дума само и единствено за мое лично мнение:
За негри, "забрадки", евреи не искам да генерализирам. Откакто мъжът ми един път ми припомни, че расовите обиди и забележки са присъщи на социално слабите и хората с ниско образование, се въздържам от това да обобщавам и възпитавам и дъщеря ми в тази насока. Това не ми пречи да бъда критична, нито пък прави от мен добродушна блейка.

Ние днес бяхме в "Минополис", понеже чухме, че ще го закриват на 15.02. отидохме за последно да си поиграем на големи Simple Smile
За който не знае какво е "Минополис" - един миниатюрен детски град с Хофер, Либро, Сатурн, Райфайзен Банк, АМС, Bäckerei Ströck, фризьорски салон, вестник Куриер, Mühlabfuhr, Wiener Städtische, пожарна, полиция, Pizza Bäcker и т.н. Децата там могат или да консумират (с купуването на билет за вход получават 110 Eurolinos) или да работят и да печелят пари. Дъщеря ми и приятелките й бяха най-често журналистки и детски лекарки, като във функцията си на журналистки направиха една статия за "болницата" и издадоха съвместно с другите деца вестник (на който не ми се щеше да броя правописните грешки Laughing)
Малко не ми допада идеята, че представят на децата света на възрастните само в една светлина - Dienstleistungen и нищо друго. Или редиш рафтовете в Хофер или доставяш телевизори на вестника, или правиш кичури на някого, няма вариант да станеш адвокат или да си направиш търговска фирма, агенция за недвижими имоти и т.н.
...може и затова да са фалирали, знам ли...

Пожарникарчета гасят огън с истинска (!) вода  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт