28 Австрия - Дрън - дрън, плям - плям, бля - бля в грипно време

• 16 438
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • Виена

Еееех, сватбииии... Искам пак да се омъжа, а няма и година от първия път Simple Smile И ние искахме да правим църковния брак в България, но аз съм 300 кила и някак си не ми се прави шоу... Ще чакам докато отслабна  Laughing А след няколко години сме решили да си се върнем във Вегас и все пак и там да се оженим. Важното е купон да става  newsm44
С моята сватбена рокля едвам минавах през вратите и пак малка ми изглеждаше  Grinning Какво да направя,  грандоманче съм си  Wink

# 151
Усмивке, първо трябва мен да прикоткаш с тортичките пак после ще се разберем за Рени(липсва облизваща се емотикона) smile3508
А Роклята от къде?

# 152
Аз се сетих, че и аз съм ходила с една "клечка" ама е австрийска и на повечето от вас сигурно не говори абсолютно нищо  tooth

Криси, има нещо, което се казва Фатеркаренц, както са ти споменали и момичетата преди мен, но Деиана е абсолютно права, ако мъжът ти започне работа и в пробният месец излезе в каренц (мисля, че това е невъзможно), няма да е най-разумното  Thinking Кой работодател би държал такъв служител... Виж, ако в старата си работа излезе в каренц, може. Но и аз съм чела, че трябва три месеца преди това да осведомиш фирмата.

Уомбат, аз затова му видях сметката на ника с Diät - тата  Mr. Green Само ми създава гузна съвест

За сватбите знам, че българската църква във Виена безпроблемно жени католици с православни, но не протестанти с православни. Както и не може кумовете да да са протестанти.
Джиджи, моята сватба беше с българи и австрийци, пълната българска програма и по перфектна симбиоза не съм виждала, накрая се домъкнахме всички у нас и понеже беше гореща юнска вечер играхме хоро в градината и всичките ни съседи и те дойдоха  newsm19

Аз мисля, че не може да се свежда до нацията, а до хората. Сигурно на някои австрийци нашите сватби им излеждат варварски и цигански. Както на някои от вас тукашните сватби им се струват скучни. Аз лично не съм била на скучна австрийска сватба, но аз и не очаквам австрийците да ритат менчета и да играят Еленино хоро, за да ми стане на мен весело.

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 20:51 от LaDolce

# 153
http://www.usdoj.gov/crt/crmsec.php шефът Wink

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 19:53 от fat.wombat - нова година - нов wombat

# 154
Айде пак да ви вдигна кръвната захар и да ви черпя по една торта.
ето - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306638
след час ще я нося - за подарък е, че някой има скоро Рожден ден

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 21:21 от :-))

# 155
Много мразя думата "овкусих" ... С какво? С овкуски?
Все едно, че в българския език няма думата "подправям"

# 156
Много мразя думата "овкусих" ... С какво? С овкуски?
Все едно, че в българския език няма думата "подправям"
от къде я "изкопа" тая дума, не прочетох в нито един пост някой да я е употребил?????  или е от вашия край  Wink или си разсъждаваш на глас нещо  Grinning

уомбат -тоя сайт не ми се отваря

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 21:30 от :-))

# 157
Разсъждавам на глас.

# 158
Разсъждавам на глас.
ахаааааа  newsm09
що тъй Долче, да не е от вехселярето  smile3503

и айде со време да се отвори бутилката вино  Wine Glass beer eat кой кво ще реже за мезе да казва, да не стане пак полунощ като снощи  Wink

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 21:31 от :-))

# 159
Мен пък така да ме дразни думата да сиразквася устата..,цялото словосъчетание е убийствено
Сипвайте кой какво ще пие и наздраве cheers

# 160
толкоз много народ тука и никой не пише...
да разлея по едно  Wine Glass

аз седя тука с чашка китайски билки Confounded и мандаринка за подслаждане (подвкусяване, или по точно за разквасяване Joy)

# 161
Дианче, що ти пиеш билките, нали дрогата беше за Алекс? Или и ти имаш нужда от нещо отпускащо  Mr. Green Ако не ме беше треснал гадния бронхит преди  няколко години, сега щях да си подръпвам блажено от време на време като се почувствам тотално изтощена някоя саморъчно свита цигарка ...ама се зарекох никога вече да не пуша нито цигари, ни трева, нищо!

Аз пък побеснявам като чуя на немски Bub, Bursche, Mausi, Schatz, Schätzi и още нещо имаше, но не помня какво беше.
И направо си виждам червата като видя написана дума в мн.число да завършва на -ий. Гинеколог в различните ми вариации също ме вади от равновесие. Като кучетата, дето реагират на лампи съм ( рефлекса на Павлов).
Зайче, писе, коте, мацко, бейби, бебчо и от сорта ако ги чуя се обривам направо.

Усмивке, отваря се линка, няма проблеми, пък като напишеш в гугъл името на шефа и пикчърс вече имаш и снимки на клечката. Ох, голяма конспирация!

# 162
хихи илияна ти много лесно се палиш бре.
моя екс беше котенце, а сега съм женена за едно маузи Joy

и аз получих дрога. с тия нерви закъде. цигари никога не съм пушила, не успях  да се науча на 16 и после не ме интересуваше. пък и от приятелките ми никоя не пропуши.
линка се отваря, да.

# 163
Уомбат,моите поздравления!

# 164
От ярето ли е, от агнето ли е ... знам ли  Mr. Green

Джиджи и аз го мразя това разквасване, много тъпо звучи!
Някак си като не съм в България и много думи започват да ми звучат странно.

Деиана, знаеш как да предизвикаш хората да пишат, нихт?  Mr. Green

Аз съм на вино, мезето ще са бадеми, които не употребих за коледни сладки и ми останаха, че всичко друго е отдавна изплюскано.

Уомбат и Усмивка, седя, ровя се из любимият ми каталог и вижте какво ви намерих

Уомбат, да не е "Hasi" липсващото "и"? Аз пък не си падам много по Würsterl, Kipferl, Schnitzerl, Haserl, Flascherl, Betterl и всички останали "рл"

Общи условия

Активация на акаунт