28 Австрия - Дрън - дрън, плям - плям, бля - бля в грипно време

• 16 449
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Мооооомент!
Уомбат да не ти е това "клечката"?  Mr. Green

# 166
Деиана, знаеш как да предизвикаш хората да пишат, нихт?  Mr. Green

gell Mr. Green

аз имам още коледен сорт шоколаг на линдт с вкус на ванилекипферл

хихи и у дома се казва хаси, кипфи, шоки, шници и тн. Laughing

# 167
Саре, за кое ме поздравяваш? Ако е за пушенето, аз също никога не съм пушила редовно. Само от време на време понякога като изляза или в комбинация марихуана, но това беше за много кратък период и не редовно.

Долче, това е. Ама беше много за кратко. Тук във Виена се запознахме.

Диана, долче, аз пък имам цял сакерл с шоколад на линдт с вкус на ванилекипферл Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Интересна мебел Grinning

Докато ви чета и съответно ръся простотии изядох 3 сладоледа на клечка  Mr. Green  В кутията има още 13.  Препоръчвам ги , от пени. 16 парчета, за без пари.

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 22:47 от fat.wombat - нова година - нов wombat

# 168
Браво Уомбат! Хут аб! Като се срещнем, искам да ми разкажеш подробности   umnikuu

Аз шоколад на Линдт чак толкова много не искам, но ако у някой съвсем случайно се намира Milka mit Zimt und Koriander, ми кажете - плащам четворно в брой  Grinning

# 169
Хайде, аз ще изчезвам, че трябва да се къпя ,да спя...утре сме в акх и ще е кошмарно, предусещам го.
Долче, я се видим, я не. За сега си несериозен посетител на форумските мероприятия. Ха дано любопитството те мотивира за по- дейно участие.

# 170
Комплексно те поздравявам,за вси4ко-хубава,образована..Кажи ми ,какво кара един толкова хубав 4овек като теб да посегне към марихуана?

# 171
Саре, приятно е, отпуска и не ставаш зависим, ама като са ми слаби дробовете, не става. Хайде лека нощ!

# 172
Лека и стискам за утре палци. Не си мисли от сега, че ще е кошмарно  Hug

# 173
Сетих се да споделя с вас, че един от любимите ми артисти е починал и ми стана едно криво...
Който не го познава, да се поразрови в Интернет.

# 174
Аз днес съм нещо неуморима, но като гледам колко хора четат темата от 100 часа и не се сдържам  Mr. Green

Специален поздрав за всички майки

клик

# 175
Специален поздрав за всички майки

клик

Joy Joy Joy

# 176
Долче, има хора дето стоят в темата и чакат някой да каже нещо, и в същото време си вършат друга работа, аз например продавам омалелите дрехи на виктор и играчки, дето ми пречат вече... снимки, описание, това си иска времето.

# 177
И аз съм от тез четящите, днес не смогвам да пиша.

# 178
  • Виена
IСпециален поздрав за всички майки

клик
rotfImbo
Торбестото, ти уби рибата просто! НЕ`ам думи! Тц, тц, тц...
Помните ли култовата реплика от сериалчето за сем Мейзга: "Защо не се омъжих за Пищахуфнагел?" (цириам по памет това сложно унгарско име  Mr. Green)
Предлагам да си направим парти под това заглавие. И Фрау ЛаДолче обаче да до`дИ, да не се прави на недостъпна и да разкаже за "клечката". Макар че след "шиша" на Торбестото, аз лично отпадам от всяка класация  Mr. Green. Ма за клюкинка душа давам  Joy Joy Joy
Преди това, обаче - успех на Дани утре и другиден!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Кали на Сюзън! Днес Хер Калоян направи 3!   bigdance2 Фрау Професорин, да ти е жив и здрав и много щастлив! Да ви радва, понякога да ви слуша и да обича сестричето  Wink

# 179
Рени,
да не би да знаеш нещо, дето другите не знаят?? Къде това сестриче?

Честит Рожден Ден на Калоян!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт