28 Австрия - Дрън - дрън, плям - плям, бля - бля в грипно време

• 16 433
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Долче, има хора дето стоят в темата и чакат някой да каже нещо, и в същото време си вършат друга работа,
аааааа, и аз такааа
пиша си с моята приятелка в ДЕ.
Уомбат - успех утре, дано с Дани всичко мине наред  Praynig
Деиана - в кой сайт ги инсерираш? че и аз имам  Thinking

Честит Рожден Ден на Калоян   bouquet

Венера - виждаме те,   привет  bye  върнахте ли се

# 181
Рениииииииии Честит Рожден Ден!  bouquet

Да си жива и здрава,много усмихната,много щастлива,много обичана и уважавана,лични успехи и всичко което си замислила да се сбъдва!!!!!!!!!!

# 182
  • Виена
Айде пак да ви вдигна кръвната захар и да ви черпя по една торта.
ето - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306638
след час ще я нося - за подарък е, че някой има скоро Рожден ден

Ха сега познайте кой получи в дар това изкушение!
Simple Smile), благодаря ти! Трогна ме, ама много!  Blush
Мацки, въпреки, че вече трябва да викам полиция, когато някой ми напомни, че и аз имам рожден ден Blush, продължавам да си обичам тоя празник!
За сега черпя само виртуално, но едно от замислените неща (които Джиджи ми пожелава да ми се случат) е да мога да го направя съвсем скоро и реално!
А моите мечти се сбъдват  Flutter Нали ви разправих вече за Билянчо  Wink Да се готвят следващите ми мечти  bowuu

# 183
Рени, 4естит Рожден Ден и от мен.   bouquet
Много здраве ,лиубов и късмет.Много по много от това което наи-силно желае6 да ти се слу4ва всеки ден.
 newsm59
Не съм се крила,наистина само 4ета напоследък , но пък и вие пи6ете като за световно.
Нека ви сипя по едно кафе  food010  food010  food010 -дано да ви омилостивя.
Да ви се опла4а в този ранен 4ас  Cryмоите опити да съм добра мама пак се провалиха.Спря ми млякото и сме на АМ.
Много ми е тъжно и си поревах малко.
Ина4е моят малък Козирог си е добре ,папка си , спи си и продалжава да си пи6ка на 4елото smile3534
Много ни развеселява с тези негови криви усмивки ,заради които му цъфва трап4инката на бузкат.
Моми4ета ,нау4ете ме как става хватката с пускане на снимки.
Ди пак си надминала себе си.Блазе и на Рени-6те си я хапва с кеф,освен да ти споделя на у6е кога е моят та да полу4а и аз една  smile3503
Сега 6те ви пожелая на вси4ки един успе6ен стартов понеделник.

# 184
Честит Рожден Ден на Калоян и от мен, да е жив и здрав, весел и все така забавен!  happy bd  

Какво сестриче, кога сестриче? Така е, който не се обажда и не звъни обратно, ще пита...

Рени, Честит Рожден Ден, желая ти само сбъднати мечти и поглед отправен напред  newsm18  

Да след Уомбат и на мен не ми се говори за моите клечки  Grinning

# 185
# 186
Опс ,маи го налу4ках ,ама това е Емето когато се роди.Маи бе6е на месец време.После 6те ка4а и на Филип4ето и 6те ви ги пусна да го видите маминия Убавец.

# 187
Рени,

Честит Рожден Ден!!!!
От здраве и късмет да не се отървеш!
 newsm59

# 188
 Tada Рени  newsm67 Пожелавам ти много 3драве, късмет, 6тастие и сбъднати ме4ти   ura
Отивам да 4ета, 4е ви и3пуснах края тия дни  Wink

# 189
Габи,
не се коси, Убавеца и с АМ ще порастне. пък може и напук на теориите, да е по здрав. имам жив пример у дома.

аз днес оставам у дома, щото мойто 10м. кърмено момче не може повече от седмица да е здраво Rolling Eyes.

# 190
Честит Рожден Ден на Калоян! Да расте здрав и щастлив!

newsm59        newsm59        newsm59

и

Ренка, Честит Рожден Ден! Бъди много обичана и щастлива! Следвай все така мечтите си и нека винаги да се сбъдват!

Нашето семейство успешно се вля във виенската грипна вълна  Cry. Толкова зле не съм карала настинка май никога. Но пък бяхте изписали много забавни страници и с удоволствие ви четох   bouquet

# 191
 nbirthday на Калоян на патерица. Да е жив и 3драв и много усмихнат
Диана и Деяна, да о3дравявате вси4ки  Hug
Габи, не се обвинявай 3а кърменето. Съветва ли се с консултант по кърменето, каква е при4ината да спре  Thinking

# 192
  • Виена, Австрия
Добро утро и от мен!

Габи, мерси че ме отмени с кафето!
Мисля, че е излишно да споменавам, че Емето е страшна сладурка на снимките!   remybussi
Съжалявам за проблема с кърменето, но ти не се отчайвай и с АМ пак ще си отгледаш Филипче!   action032
Относно теорията за връзката между кърменето и здравето на детето и аз не съм много сигурна доколко е вярна!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ!!!  newsm59
Да расте безгрижно и щастливо, да е здрав и мноооого послушен!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РЕНКА!!!   newsm51
Бъди жива и здрава, много щастлива, обичана и нека най-съкровенното ти желание  се превърне в реалност!!!
Весел празник    ura dance  и наздраве за твое здраве!  newsm24

Сю, каква сестричка?!  Thinking  Ние защо не знаем  Naughty
 Crossing Arms  А  уж сме съотборнички в отбора по сумо  Joy
Затова ли е двуетажно леглото  Wink

Ро, ти си нашата гордост!  Hug
Сега като стана медийна звезда, със сигурност ще отървеш затвора  Mr. Green
Само трябва да те порицая, че нищо не си споменала пред пресата за бг мамките  Joy
При следващото интервю да си поправиш грешката  Laughing

Да ви кажа, който не иска да има конденз по стъклата, да гледа да не се поти много  Joy
Преди  малко у нас имаше двама майстори и аз споделих с тях форумския проблем, та това беше техния коментар по случая  Laughing

Свити, разбрах от майка ти, че Софиа отново е болничка  Sad
Пожелавам и по-бързо да се оправя и  един път завинаги да се отърве от тези гадни ангини!

deiana, кой от двамата сладури е болен? Бързо да се излекувате!

*Diana* и на вас скорошно оздравяване ви желая!

Усмивка, не е честно искам и аз торта!  Naughty

Дано да не пропусна пак нещо, ама простено ми е, те хората добре са го казали: старост-нерадост  Laughing

Лек ден и успешна седмица от мен!   bouquet

# 193
Жени, добро утро!

ти всъщност на колко год. стана сега, та старост/нерадост???
кой е болен, тоя, дето винаги е болен у дома/ хер александър. точи едни километрични сополи и буха като стар кремиковец.

подозирам, че това е мръсен номер от страна на алекс и габи, да ни се провали спато с диана в петък, ама нема да стане Naughty ако ще на системи да лежа и 3та у дома, заминавам Crossing Arms

# 194
Рени, честит рожден ден, много щастие и късмет от мен! newsm51

Жени чак пък медийна звезда Laughing, пък и ти от де знаеш че не съм казала за бг-мамите (е не съм де, не стана дума #Silly) но пък й разказах как ме анцайгнаха  мен заради тях, ама и това не е споменато. Така е то, ако всичко което си говорехме с девойката беше написано... Crazy  Много симпатична  ми беше, все едно срещнах себе си на младини hahaha с шините в устата и фотоапарат canon eos50, и като ме видя че чета Тери Пратчет много се зарадва и на нея и бил любим автор  Wink Стискам й палци да стане голяма журналистка , не като мен - блейка Mr. Green

Деиана то ако са тримата заедно, няма какво да се чудиш, да види и таткото как се гледат болни деца докато си болен. Не е приятно , но на майките често ни се случва и никой не ни пита можем ли или не  Crossing Arms

Елфито дай на лична снимка на шефчето, че аз нещо не успях да намеря на тоя линк нищо , или поне именце, че си останах в неведение Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт