28 Австрия - Дрън - дрън, плям - плям, бля - бля в грипно време

• 16 431
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро за мен, за други добър ден
 kaffeetrmker_2

Честит Рожден Ден Рени,
нека тази година се изпълнят всички твои съкровенни мечти
  bouquet
радвам се, че те изненадах приятно, това ми беше и целта. Важното е да можем да доставяме радост на другите около нас, /така пишеше някъде и в Библията/, а не да живеем егоистично затворени в черупката си.

Пак много болни, да оздравявате  бързо
Габи - твоята се пази, само път да имам към 23-и
жени догодина, не се коси, ама си на ден път с камили  Joy

Чета, повечето от вас се отписват от тинейджърската възраст вече,
.. я по-ведро, къде е тя, всички тук сме на по 18-20   Wink

уф, още ми се спи,
ето какво намерих, за тия дето все прекаляват с хляба и мазнините  hahaha   http://www.zdravoslovno.com/Calculators/Content_CalcCalories.html

весел ден

# 196
Рени, 4естит Рожден Ден!    newsm51  Пожелавам ти много zдраве, 6тастие и zбъднати ме4ти!   love001 

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 17:04 от ViVa07

# 197
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ,РЕНИНКО! hbday
Нека Бог да ти даде според желанието на сърцето ти и да изпълни всяко твое намерение!А Бог наистина те оби4а .
Аз също.

# 198
  • Виена
Рени, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!
Желая ти здраве и много незабравими моменти  bouquet

# 199
Честит Рожден Ден на Калоян, да е здрав, игрив и много щастлив!

newsm18  ura  costumed034

Честит Рожден Ден Рени да продължават да се сбъдват мечтите ти, много щастие и весели моменти!
 newsm59  :    Gift    party002

# 200
Някой да знае как е минал на Даниел на Уомбат прегледа?

Аз днес ще се включа чак след Desperate Housewives tv

# 201
А3 пък гледам 6оуто на Слави и лягам рано днес  Peace
Ако 6те пирувате по късно тук, на3драве от мен  Drunk

# 202
Рени,честит рожден ден.
Бьди zдрава[/
color]
newsm51

# 203
  • Виена
Благодаря на всички ви за пожеланията! Да ви се връща, което сте ми написали многократно и да сте здрави, за да му се радвате!
Кристиян, отбивай се по-често, че съвсем го закъсахме откъм татковци тука.
Зори, и ти чезнеш за дълго!
Да ви докладвам за тортата на Simple Smile) : Не намирам думи, за да опиша великолепния вкус! Освен оптическия вид, който наживо е още по-впечатляващ, усещането, което остава след консумацията на това произведение на изкуството е буквално неповторим! Искам всеки ден да имам рожден ден и всеки ден Simple Smile) да ми носи такива разкошнотии!  newsm53 (Пачему Ден Рожденья толька раз в году?" - Облачето и Джиджи да ме поправят в опита да цитирам руската песничка, моля!) Пък нека съм дебела!
Някой да знае как е минал на Даниел на Уомбат прегледа?

Аз днес ще се включа чак след Desperate Housewives tv
Фрау ЛаДолче, ако са свършили кокони "Отчаяни съпруги", да знаеш, че процедурата на Дани е утре преди обяд. Днес са ги приели, подготвят ги, сами са в стая и бяха добре, когато се чухме (той си играеше в някаква специална за целта стая). Надявам се всичко утре да приключи с хубави заключения и скоро да четем как сладунчо се е отървал от проблемите!  Praynig
Много се забавлявах с интерпретациите за Сюзън  newsm47 Нищо не знам повече от вас, освен това, че на Кали му е необходимо другарче в игрите, спи на двуетажно легло и обитава помещение, архитектурно предвидено да се раздели на две абсолютно идентични по-малки стаи  newsm03 И като събера две и две, стигам до извода, че искаме сестриче  smile3503

# 204
Добро утро
Жени днес няма да те изпреварвам с кафето  Wink Ама давай го вече
Рени,честит рожден ден и от мене   bouquet  Много здраве и сбъдване на мечтите ти.
Като четох за тортата добре че бях с кърпички под ръка , че иначе отиде клавиатурата  ooooh!
Долче и аз ги гледам "Отчаяни съпруги"  Blush  Като съм хаусфрау да е напълно в ролята   Crazy Преди гледах и секс и града. Преди няколко дена го гледах на филм и останах малко разочарована. newsm11
За Дани стискам палци всичко да мине бързо, безболезнено и ефективно. Praynig
На другите болни дечица да оздравяват бързи и да не ги спохождат вече гадните вируси  smile3513

# 205
Добро утро моми4ета.
Заповядаите по едно кафе за бърза мисъл  food010  food010  food010  food010
Ди сно6ти много ми се иска6е да си бъбрим но голям Филип бе6е сервирал по едно малко  party006 Wine Glass и ме 4ака6е на раздумка в кухнята lalalala
Ах как оби4ам но6ното седена пред компа, но напоследък все гледам да си легна с коко6ките 4е после заспивам над бебо.
 Стискам палци на малък Дани да мине вси4ко благополу4но днес.
Боже как мразя де4ица да са болни4ки, мили мамини ду6и4ки.
Ако може6е 6тях да взема цялата им болка.
Лек ден за сега. Хуквам по зада4и.

# 206
  • Виена, Австрия
Добро утро!

Съни, готово, получаваш го кафето моментално  Coffee Coffee Coffee

Стискам палци и аз на Дани и Уомбата всичко да мине гладко!
Вчера и аз се чух с нея, звучеше спокойна и каза, че е доволна от условията в болницата.

Кристиан, радвам се, че се появи! Включвай се по-често!

И сега какво, ще има ли сестричка Калоян или няма да има?!   Thinking

deiana, на цели 34 години съм  Mr. Green
Как е Алекс?

Аз се надявах, че и снощи се е заформил някой купон тук по нощите и   smile3508 самодоволно как ще си седна сега  kaffeetrmker_2 и ще има мнооого мат`риал за четене, а то... Sad

Изчезвам  afwitch
Лек и спокоен ден!

Сега виждам, че Габи се е погрижила да не изпитвате кофеинов глад  hahaha
Нищо, втората порция  Coffee е за такива, като мен на които една чаша им е малко!

# 207
еее Женка, всеки ден не е велик де - понякога трябва и да се спи  Wink

Аз искам да ви помоля всички да стискате палци и да   newsm17 да ми се случи НЕЩО много хубаво, а като разбера ще ви кажа, дай боже и да имам повод да почерпя  Praynig

# 208
моля за сьвет.сега кьпах малката и и влезе вода в двете уши!опитах с клечка с памук,не става!бях чула нещо за олио, ама за това ли се отнасяше..

# 209
уомбат 2 дни ви мисля,как сте?!

Общи условия

Активация на акаунт