28 Австрия - Дрън - дрън, плям - плям, бля - бля в грипно време

• 16 413
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
(Пачему Ден Рожденья толька раз в году?" - Облачето и Джиджи да ме поправят в опита да цитирам руската песничка, моля

Почему день рожденье только раз в году?-Ех, нeмoжах да се сдържа Simple Smile

Калиопа нищо не прави водата сама ще излезе,ушите имат защитен механизъм.

# 211
Здравейте! Вече сме в къщи. Включвам се съвсем лаконично. Надълго и нашироко ще разправям като имам време. Дани е Добре , вече е сит (  не яде от вчера 11 до днес 17.30). Чао за сега

# 212
Уомбат, newsm10 !

# 213
здравейте,

уомбат, радвам се, че дани е добре!

за сметка на това аз не съм най добре, водих днес алекс на хно контрола, и той каза да оперираме детето от полипи и да му слагаме паукенрьорхен.
щех да ревна там. показа ми с камера колко са гноясали ушите му, и че е въпрос на време следващия отит. освен това с дясното ухо не чува добре, там имал някакъв ергус.

веднага след това се обадих на ТЦМ/а, и тоз пък зина, да не правя глупости, да го заведа на 2ри хно, което и ще направя. и да му давам билките по начесто, тогава не можело да направи отит. ще опитам. в интерес на истината трябва да призная, че алекс за 2 дена спря да кашля... което досег не ми се е случвало. продължавам с билките, но вдигне ли Т, го оперирам.

рени
книжката още я няма, не смея да поръчам 2ри път, да не дойдат 2...

Ро
стискаме палци да не дойде!  bouquet 

калиопа
котетата мрат от вода в ушите, децата не Wink

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 21:46 от deiana

# 214
 Rolling Eyes  някой знае ли как се трие постинг?? с тоя бутон горе в дясно не става

# 215
и нас все ни заплашват, че трябва да оперираме полипите, но за момента изчаквам. с растенето на главата, полипите престават да бъдат проблем, те не растат. за щастие нямаме проблеми с ушите. но преди 1 година виктор имаше постоянна хрема и на нас ни казаха, че не чувал добре. наскоро ходихме на унг лекар и нямаше проблем вече със слуха. то и аз като съм болна ми са заглъхнали ушите и не чувам добре.

# 216
Уомбат радвам се, че всичко е минало добре, ще се радвам ако разкажеш подробности, като намериш време.

Деиана, не знам дали съм го споменавала в темата, но една приятелка на дъщеря ми и е имала като малка непрекъснато отити и я оперираха, когато вече беше почти късно (на 4г). Сега говори ужасно, защото години наред, докато е имала отит (спомням си, че това беше минимум 4 -5 пъти годишно) не е чувала хубаво и съответно и така е проговорила. Както майка й ми обясни, тя е чувала както ние чуваме, като лежим във ваната под вода и някой ни говори.
Не искам да те плаша, но също бих те посъветвала на всяка цена да се консултираш с няколко УНГ

Ророана - стискам палци и любопитствам  Mr. Green

Кой днес отговаря за мезето? Че ми се е отворила глътка ...  Grinning

# 217
Уомбат, радвам се, 4е неприятното иzследване е zад гърба ви. Дано Дани да се оправи и да не се тормоzи пове4е мили4кият, а и вие покраи него  Praynig   Бърzо въzстановяване и оzдравяване.  Heart Eyes   

# 218
Хайде де хора, доспа ми се докато чакам мезето  Grinning

Гледахте ли полагането на клетвата на Барак Обама? За мен беше интересно и вълнуващо. Всичките тези хора пред Белият дом, надеждата, радоста им...

# 219
  • Виена
Дда-нни, както го нарича Филип да се оправя бързо, че ми омръзна да гледам всички нарисувани момченца по книжките и да бъда убеждавана, че това е той  Joy
Ро,  fingerscrossed
Хайде де хора, доспа ми се докато чакам мезето  Grinning

Гледахте ли полагането на клетвата на Барак Обама? За мен беше интересно и вълнуващо. Всичките тези хора пред Белият дом, надеждата, радоста им...
Голяма радост наистина. На мен ми е симпатичен Обама, макар че ми се искаше Хлари да е кандидата на демократите. Продължавам да се чудя как такова недоразумение като Дж.Дабълю Буш се намъкна при това за два мандата в БД, че и света успя да запали  newsm78 Е, не че Клинтън не прати "омиротворители" в бивша Югославия, де  Confused
Джиджи,
(Пачему Ден Рожденья толька раз в году?" - Облачето и Джиджи да ме поправят в опита да цитирам руската песничка, моля

Почему день рожденье только раз в году?-Ех, нeмoжах да се сдържа Simple Smile

#Puppy dog Ма колко съм добра по руски, а  Wink Още малко и грешките да са ми повече от думите в изречението  Mr. Green
Лека! И никой да не ми звъни преди 11, че вижте по кое време публикувам  ooooh!

# 220
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee
Тази сутрин кафето е от мен!

Понаспах се малко, въпреки че сънувах цяла вечер някакви глупости. Дани и той се отпусна и снощи не се е будил. Да не дава Господ на някого дълъг престой в болница, направо ще си умре от безсъние и от простотията на безмозъчни сестри филипинки, които влизат в стаята с гръм и трясък и крещят "ГУУУЗЗЗЗГООООООТ" и  сестри австрийки, които си въобразяват, че са по-важни от лекарите.  Освен неприятните сестри ми се случи и друго гадно нещо - откраднаха ми портфейла. За щастие  са го подхвърлили някъде, някой го е намерил и занесал на портиера (естествено без парите). Добре поне, че документите, банкоматкарти и кредитната карта са тук, че ако трябваше да ги блокирам и да вадя нови документи щеше да ми излезе солено. Парите не бяха много 25 евро, но навлизането в личната ми сфера, в момент, когато сърцето ми се къса от мъка заради страданията на детето ми...нямам просто думи за тези хора...  Аз такива, колкото и гадно да звучи ги проклинам "рак да хванат". За мен не са хора! За самото изследване и лекарите ( от които съм страшно доволна) ще  разказвам по-късно, че трябва да се приготвяме за тагесмутърката.

# 221
Добро утро и от мен.
Уомбат4е дано вси4ки неприятности са ве4е зад гарба ви.Целувки за малкия герои.

# 222
Рени ти винаги има6 невероятен час за лафче във форума  #Crazy Как издържаш после цял ден  ooooh!
Обама и аз го гледах ама накрая ми  Sleeping от толкова  blahblah .Но се радвам че е той Mr. Green Преди това Америка бе за мене  Sick а за народа им  smile3537 сега виждам че не съм била съвсем права  Blush
Деиана и аз бих те посъветвала за още една консултация. А в болницата какво казват?Алекс си говори добре по мой спомени от партито. А операция е само крайно решение. Дано всичко се прави и остане само като едно разминаване на мнения на специалисти. Peace
Като любител на Крокодила Гена и Чебурашка мога да ви кажа как е точния текст  bowuu ама да го напиша  ooooh! ooooh! При нас го гледаме това филмче през ден.Знам го почти наизуст.  Whistling Въпреки че му личи комунистическите черти си е много добро за децата. Те му се кефят невероятно.  Crazy
Умбат мерси за кафето. Радвам се че сте по- добре и това с портфейла е  #Cussing out #2gunfire И аз си ги проклинам  и си казвам че господ ще ги накаже  Naughty

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 10:02 от Sunny...

# 223
Ooo Чебурашка и ние със Стоян наизуст го знаем, но вече не му е толкова интересно. Като си говорим за "день рожденье", дайте някой тип за детската градина, носители нещо да почерпите и какво newsm78. Чудя се дали биха приели домашно направена торта или трябва да говоря с учителките как ги организират нещата.
Обаче да ви кажа какво инатче си имам в къщи, учиме разни думички и той уж ще повтаря след мен, обаче как ги измисля все на обратно говори Twisted Evil например още от начало вместо ам-ам, казва мам-мам,а сега чук - коч, лъв - алв и разни други префразирания, но не мога да ги повторя имам чуството ,че нарочно се мъчи да ме обърка и мен hahaha А най-смешно казва Йори, но еквивалента не мога да го изпиша  Crazy

# 224
Ро- За дец. Градина на партито за РД нося купена торта с касова бележка и подаръци за всички деца от групата. Фото за снимки. А за думичките така си ги чува детето и така може да ги произнася.Повечето деца започват така  Crazy И при нас списъка беше дълъг.

Общи условия

Активация на акаунт