Навън е студено и снежец вали, а АПРИЛската мама покупки реди

• 18 659
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Здравейте,
значи не съм единствената дето всичко я боли и не може да спи
за кръста аз от няколко дена съм сложила космодиск и съм много доволна, не е мой а на баща ми, препоръчвам ви ако можете да вземете от някой назаем че струва около 100лв да пробвате. Само един ден да го поносите и отпуска. При първата ми бременност пак го ползвах, а и като родих, че май тогава повече ме болеше.Нося само тази част за кръста като си го закопчавам под корема.
Искам да попитам аз си получавам контракции и питах мойта лекарка, тя каза да пия магнерот 3х1, но още не съм си взела чудя се дали е полезен и има ли смисъл

# 121
  • Ловеч
пак аз, сори за спама майчета  Embarassed
Съобщението не може да бъде изпратено. 'ksd_g' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 122
Здравейте, маминки!
Болките в гърба и кръста и при мен бяха нечовешки, особено в мразовитите дни, в които не можех да си подам носа навън. Болеше ме най-силно точно там, където описва принцеса рая, от ляво. Облекчавах болката като си подлагах точно там една възглавничка като съм седнала или легнала. Помагаше много. Напоследък времето е много хубаво и използвам всяка възможност за разходка. Болежката почти изчезна, истина е че движението прави чудеса Wink. А в областта ма таза нищо ми няма...така ли не се разшири  newsm78?!
Сега се стягам да отивам на преглед, да видим какво се случва с "малкото ми чудовище Heart Eyes".
Слънчев и приятен ден!

# 123
  • Варна
Гледам, че за болежки си говорим. Мен ужасно ме боли срамната кост Embarassed - сещам се, че имаше и още някой с такива оплаквания. Направо едва ходя, на моменти като пате се клатушкам. Ужасно е неприятно, предния път не съм имала такива оплаквания. Tired Идея си нямам как мога да облекча болка на подобно място. ooooh!

yana_kuncheva, добре дошла в темичката!  bouquet

Мамочка, браво на вас за хубавата почивка! И на мен ще ми е интересно да видя снимки - много обичам такива екзотични места. Peace

Аз си правя рредовно упражнения за перинеума (не само при бременност), но не чак толкова сложно (с дишането) - просто, когато се сетя, се стискам, все едно ми се пишка, а после отпускам - така по 10-20 пъти един след друг. Може да се прави по всяко време - никой не забелязва. Wink Мисла, че тези упражнеия ми помогнаха при предишното раждане - Симона се роди 3 250 кг. и нямах никакви разкъсвания и шевове. Peace

# 124
Хайде добър ден и от мен Grinning!

С малко закъснение,Надето_К честито щастливо събитие,бъдете много влюбени и всеотдайни един към друг през целия си съвместен живот Hug  bouquet

Мамочка, newsm81,какво пътешествие само сте имали!

Gaja,честита нова придобивка 1stroller!

Nanny,бяхме се запритеснявали за теб Hug.Мале какви премеждия сте имали точно по празниците...Радвам се че детенце е добре вече,дано и твоето гадене и  Sick е минало вече Praynig Hug.

no_name,другият път като(и ако) идвате към Русе може да се видим Grinning

Litle big girl
,и моята бебка е мнооого ниско долу,и ритничетата съответно също.Докторката каза че е седалищно(все още),но иам достатъчно време да се обърне.Въпреки че в едно документално филмче гледах че предлежанието на бебето се диагностицира в 28 седмица Thinking.qnika,дано и твоята бебка се обърне,че да не ти създава такива тревоги с тези ритничета точно където е серклажа Hug Heart Eyes.

Дея,Chokolina, Hug Hug Hug

Emanuela 88,Принцеса Рая, suny78, нормално е да ни е тъжно от време на време,хормоните не прощават Laughing.Дано по-бързо ви минат тези настроения  love001

very nice,много интересна информация си постнала  bouquet

yana_kuncheva, welcome в априлския отбор!

На всички бъдещи майчета с болежки-почивайте си повече и не се преуморявайте(по възможност) Hug!
Chokolina,аз съм една от тези с болежките в срамната кост,моите поотшумяха напоследък от самосебе си,дано те отпуснат и тебе че е много неприятно...

От мен приятен ден,аз пак хуквам навън по задачи,днес тук е много слънчво и приятно.

# 125
Аз с всеки изминал ден ставам все по-зле и по-зле. И го отдавам на факта, че постоянно съм сама.... Мъжа ми е по цял ден на работа, а като се прибере, което тази седмица е винаги след 9 и много изморен и не ми обръща никакво внимание....това нещо ме побърква и постоянно му говоря как съм самотна и не ми е добре, а той никаква реакция, само не е така и разни такива глупости...  Cry Аз  на това заледено време не мога да се поразходя, не се виждам и с приятелки, все пак не искам да ги заразя, а и те са на работа... чакам с нетърпение да се ради моя малък принц и цялото ми време да е запълнено с него.... Е няма повече да ви затормозявам с моите проблеми, но.... така като кажа на някой се надявам да се почувствам по-добре.

# 126
Здравейте тумбаци...
От кога само не съм писала...Но имах много работа, пък и с тези празници....
Не можах всичко да изчета, но то е доста, и ако почна, не се знае кога ще пиша...
Ние с бебка сме си ок...Днес бяхме на преглед, всичко е тип-топ.
Относно болките, аз засега нямам, но предния път си спомням че към осмия месец започнах яко да накуцвам, все едно крака ми стана с няколко сантиметра по-къс внезапно...Това положение се задържа дори след като родих, може би поне още два месеца...Но сега нищо ми няма още, но всичко е нормално, такива промени се извършват в организам ни, ще стискаме палци и това е...
Аз с всеки изминал ден ставам все по-зле и по-зле. И го отдавам на факта, че постоянно съм сама....
И аз предния път бях така, сега ми се струва смешно даже каква бях нервна и ревлива, и се чувствах неразбрана...Но сега може би защото я има и щерката вече, нямам "време" за такива състояния...
Хайде да не изписвам романи, яключих се поне и отивам да чета назад....
Лек ден и целувки на тумбалаците...

# 127
Здравейте и от мен!

Добре дошла на yana_kuncheva.

chockolina и аз я имам тази болежка от време на време ,но мисля ,че е нормална,както и схващанията , трудното изправяне и  навеждане.Все естествени състояния на бременноста.

За кърменето не мога да кажа ,че съм с голям опит с Вики кърмих 3 месеца и като започнах дохранването явно шишето и се стори по лесно ,и така постепенно се отби.Сега мисля и аз да почета в къмаческия пък и имам добър съветник,моята сестричка кърми цели 2г. и половина Simple SmileА за подготовката на зърната и аз уж го правех но разраняването май е неизбежно, борих се и с  него.

За перинеума ,както и стриите си мисля ,че е много индивидуално ,как ще се развият нещата ,но ще пробвам упражненията.

На количка за сега съм се спряла на Даяна на Cangaroo ,но има още време да помисля.

Хубав и усмихнат ден без притеснения!!!

# 128
emanuela88 не се тормози душа,сега се чувстваш самотна  Weary,но после като се роди бебето и в един момент ще имаш нужда да си сама,така че си почивай и се наслаждавай на тишината  smile3521.На мен така ми се иска малко спокойствие,ама не може трябва да се готви за мънинкото,трябва лекарствата да му дам и т.н да не те занимавам с моите терзания!А между другото за очите много помага промивка с невен,моята кукла редовно пипваше конюктивид и една докторка ми каза да й ги промивам с невен.
Айрис 'ksd_g' скоро не е писала и тук,може би е много заета  newsm12!
yana_kunchevaздравей и аз съм Бургаска мама!
Уф аз днес съм малко по зле от вчера-такава кашлица  ooooh! направо ми се съдира гърлото,снощи и корема ме заболя от напъните да кашлям Sad

# 129
Здравейте!
Мамочка - добре завърнала се от пътешествието  Hug Еееех, ако знаеш как лекичко ти завидях за моренцето Party

Деичка, Шоки, мама Нани - радвам се, че пак писахте и сте добре  Hug

Емануела88 - миличка, как ли се чувстваш по цял ден сама...аз като си бях у дома в болнични, едвам чакам да стане 5ч. моят да се върне, че скука.... Ама после си намерих занимания - обичам да готвя, та все приготвях по нещичко (сладичко, манджички) - а това отнема много време. АКо можеш да плетеш ще е чудесно да оплетеш нещо на рожбата си (аз едно време като ученичка плетях, много е увлекателно, но сега съм на работа и не мога). Друго - да приготвяш нещата за бебчо - това също разсейва доста.  Peace

Принцеса Рая - и мен много силно ме болеше точно там, където описваш, под лопатката, и още ме боли, но хванах цаката - подлагам си 2 възглавнички на спалнята и сядам. Поне на мен ми минава. А при мен болката се получава при седяне на стол (особено ако е без облегалка) - дори и когато само сядам да похапна. Но възглавничките помагат Peace

kcd_g, липсваш ни  Hug

# 130
Във Варна днес е лято!
Който не е излизал на разходка, бързо да излиза Laughing Аз сега се върнах от една дълга разходка до плажа в обедната почивка, заредих се с положителна енергия, само дето пясъкът беше мокър и не отидох до вълните..

А пък току що дойде един клиент, чиято дъщеря (германка) родила вчера в Германия. Отишла 7 и пол.сутринта, в 10 и пол. родила и в 4 следобяд се прибрала вкъщи. Раждала във вода, без медикаменти, упойки, ръзкъсвания, шевове и т.н. Искам и аз така, но във Варна няма къде  Twisted Evil.

chockolina, мисля, че с радвижване и упражнения ще се облекчи болката.
и аз имам постоянни болки, ниско долу в ляво, отзад в ляво, малко под бъбрека, а също и самия бъбрек, ама знам, че така ще е ooooh!

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 13:41 от very nice

# 131
*dessi*, не знам дали до раждането ще успеем пак да отидем до Русе, но ще те имам предвид  Wink

А сега да ви разсея малко от болежките и да ви предложа поредната щуротийка - тест за пола на бебето. На този специално не бях попадала...И понеже повечето вече знаят, може като на мен да им е любопитно да сравнят данните. Е, при мен се оказа верен теста. Само имайте предвид, че се пише месецът на зачеване...Аз моя си го знам, ползвах и тестове за овулация, но който се колебае между два ....
тест за пола на бебето

Хайде споделете после дали са отгатнали китайците.  Joy Joy Joy

# 132
На мен също ми излезе верен теста Simple Smile Май наистина ще се отдам на готвене и аз много обичам.... да видим дали мъжлето ще се зарадва и ще ми обръща повече внимание като му приготвям вскакви глезотийки!

# 133
  • Някъде там...
Не позна - момче ми предсказа. Тя и една баба от входа ми предсказа момче, засега не съм я изкарала от заблудите й, ще чакам да видя шашната физиономия напролет.  Crazy

very nice , то не само във Варна, в цяла България няма къде да се роди така май.  Thinking

На мен раздвижването ми влияе добре на разните болежки, даже имам угризения на съвестта, че напоследък доста шавам, а и пред компютърса се застоявам.  Embarassed

# 134
  • Бургас
Здравейте,
По твоя метод emanuela88 излезе момиче, както ми и казоха на 4Д, виж има и други които ми показват момче
 http://babycalculator.hit.bg/

Общи условия

Активация на акаунт