Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предложение беше направено за Excel таблица?
Какви са различните мнения относно обличането на бебетата?
Какви са мненията относно избора на бебешка козметика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предложение беше направено за Excel таблица?
-
Какви са различните мнения относно обличането на бебетата?
Мненията за обличането на бебетата варират значително. Някои майки предпочитат гащеризончета, тъй като те покриват цялото тяло и не се вдигат, докато други избират бодита и ританки поради тяхната практичност. Някои ситуации, като консултации, може да предпочетат камизолки и ританки за по-голяма лекота. Важно е да имате предвид индивидуалните нужди и предпочитания на всяка майка и бебе.
-
Какви са мненията относно избора на бебешка козметика?
Мненията за избора на бебешка козметика варират. Някои майки споделят, че са използвали продукти на Bubhen и са били доволни, особено ако бебето е склонно към алергии. Други майки предпочитат да използват отделен шампоан и гел за тяло, вместо продукти 2 в 1. Въпросът за използването на козметика през първия месец след раждането също е обсъждан, като някои майки споделят, че не са използвали сапунчета/шампоанчета в началото. Важно е да се вземат предвид индивидуалните нужди и реакции на бебето.
-
Какви са мненията за подготовката на гърдите за кърмене?
-
Как да изпратя данните си на имейл с такъв формат?
. Друго няма. Чао за сега!
Почвам да се притеснявам вече. Мисля си дали е възможно да е някоя песъчинка тръгнала по пикочните пътища

. И аз гледам да си свия дясното краче, това определено ме облекчава, а и не позволява толкова да ме рита на това място. Аз дълго време пих лекарства и не знам от тях или не, болката не е постоянна. Като начало опитай да се свиеш накъде, да полегнеш, глътни хапче Но Шпа (да не би пък да тръгнат контракции от тази болка..), така ме съветва гинеколожката, дано да премине бързо!

Все едно, че влизат спец.частите на полицията, за да обезвреждат престъпници...Егати отварянето на врата, егати чудото...