Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предложение беше направено за Excel таблица?
Какви са различните мнения относно обличането на бебетата?
Какви са мненията относно избора на бебешка козметика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предложение беше направено за Excel таблица?
-
Какви са различните мнения относно обличането на бебетата?
Мненията за обличането на бебетата варират значително. Някои майки предпочитат гащеризончета, тъй като те покриват цялото тяло и не се вдигат, докато други избират бодита и ританки поради тяхната практичност. Някои ситуации, като консултации, може да предпочетат камизолки и ританки за по-голяма лекота. Важно е да имате предвид индивидуалните нужди и предпочитания на всяка майка и бебе.
-
Какви са мненията относно избора на бебешка козметика?
Мненията за избора на бебешка козметика варират. Някои майки споделят, че са използвали продукти на Bubhen и са били доволни, особено ако бебето е склонно към алергии. Други майки предпочитат да използват отделен шампоан и гел за тяло, вместо продукти 2 в 1. Въпросът за използването на козметика през първия месец след раждането също е обсъждан, като някои майки споделят, че не са използвали сапунчета/шампоанчета в началото. Важно е да се вземат предвид индивидуалните нужди и реакции на бебето.
-
Какви са мненията за подготовката на гърдите за кърмене?
-
Как да изпратя данните си на имейл с такъв формат?

, видяхте ли вече пола на бебето на мъжа ти? А за раждането как сте се разбрали?
) Добре че дълго не се заседяват в една поза
, та дори и с разкритие (
)
. Обясни,че е пуснала изследването три пъти за всеки случай и си е така.Радваше се като дете(как сме се били намерили двамата ) а аз гледах като олигофрен нищо неразбираща

.
Вчера пуснах тема по въпроса ( 
Като изключим силното главоболие което имам от 3-4 дни и аз съм добре . Направиха ми куп изследвания , но не можах да се обадя да разбера резултатите , че целия следобяд съм го проспала
не бих се върнала там за нищо на света . Да найстина има повече удобства от колкото в другите болници като стая с 2 легла и самостоятелна баня и тоалетна , но хигиената беше трагична всеки влиза и си излиза от това родилно все едно няма бебета там вируси колкото искаш . Като прибавим факта , че преди мен беше родила някаква гранд дама и доктора беше зает да се черпи някъде по етажите , попаднах в ръцете на араби стажанти които ме изродиха ( не само мен разбирасе ) помня , че ми беше много зле но нямаше кого да викна зарезаха ме в коридора и това е . След това се опомних на операционната маса само за миг и след това дойдох на себеси след 2 дни в стаята цялата набучена в системи . Разбрах , че сутринта в 6.30 ме е намерил в безсъзнание в кородора шефа на отделението и по спешност операция . Скъсали са ми плацентата и повечето от нея си е останала в мен . В съседна до мен стая имаше жена на която бебето и умря при раждането при доста съмнителна ситуация ( нормално доносено )
Надявам се нещата да са се променили все пак минаха доста годинки . Не искам никой да плаша , но все пак тези който сте решили да раждате там проучете повече неща ( в търсачката ще попаднете на много форуми и вижте колко има ЗА и колко ПРОТИВ )
помагайте
,нищо не се прави там,особено пък в началото.Повечето педиатри препоръчват започване на забелване на бубата след 1-я месец на бебчето,но това става постепенно,всеки ден по малко,по време на къпането докато кожата е влажна,без натиск и усилие.Не трябва усещането да е болезнено за бебето.Напоследък се отрича от доста хора това ''принудително'' забелване,според някои трябва физиологично да стане това без чужда намеса... Аз правих тази процедура.