Сняг затрупа испанската група

• 27 204
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • La casa de Mickey Mouse
за тока е болна тема, лятото (при все че не пусках климатик, заради малкия) платих 320?  ooooh!, бях в шах, после септември, октомври падна на 190?, сега почти не спирам климатика и за ноември и декември платих 188?, не знам що за сметки, що за чудо

# 106
  • Murcia, Spain/Ruse
анет,какви са тия пари ooooh!ужассс Shocked
мимки и аз немога да ти отворя снимките Rolling Eyes

# 107
Марица. из4истих.
И си права, поогледах календара, и Ще оставя ку4етата да си лаят, а аз Ще правя каквото си занм.

За тока, луда работа. Цяла година плаЩаме 85 или 90 евро, но явно са ни наро4или, януари и март ги надуват. Миналата година реШих 4е е заради свекърите, бяха на гости 10 дни, нормално. Оба4е онзи ден пристигна фактура за 230 евро. И ние сме си в къЩи само ве4ер. Сутрин пе4ката работи 30 мин, на обяд 40 мин. Не знам как го из4исляват, ама ми писна.

А за настинката аз съм ку4е марка Ще се оправя. Но и за това ми е толкова гадно, заЩото боледувам много рядко.

# 108
  • Spain
добър ден пак и отново
Вени  в горния си пост съм те прекръстила Станислава за което се извинявам .. откъде на къде ..сигурно много ми се е спяло Simple Smile
Пакри не помня как се даваха , но знам 4е давах на Гери от много малка
ХАра ние плащаме зиме по 200 и косур ( дано тази година не е така понеже съм станала пестелива като габровка Simple Smile ) , но се отопляваме с пе4ки и радиатори . а 90 евро плащам нормално без да пускам такива . нормално е тока го вдигнаха някъде октомври , ноемри и сега още 15 % през януари ще го ка4ат . то4но си гледах ресибо от миналата година 200 евро за 1500 кВ срещу 95 за 600 кВ  последното - инфлация да страда потребителя . теискаха с 25 % да увели4ат но Сапатеро ги спря Simple Smile Анет надписват го . аз цяло лято плащах по 90 евро при положение 4е нямаме климатик и даже август месец рядко да е имало някои в къщи . тези които трябва да вземат показанията не минават а слагат някакви ориентировъ4ни цифри . така минла година си спомням платих 100 евро преди да по4на да пускам пе4ка и следващите киловати просто доидоха умножени по 2 ! Simple Smile .това ми е болна тема защото пък след това имам 4 ресибота последователни от по 90 евро - 8 месеца едно и също сме хар4или. как пък с разлика от 5 кВ. и за това ми е странно ... как февруари и март мога да похар34асъщото като август и септември например .  Rolling Eyes
Мимки Гери расте и инатее . такова мрънкало е станала и само реве за вси4ко - много 4уствителна а аз много и се ядосвам но какво да правим ще се гледаме . не помня пуснах ли снимки от малката танцьорка и от реесите
ето   и тук

# 109
Вени ако ви иска парола за да се видят снимките, тя е Nicole.
Лада не съм ги виждала тези снимки, но Гери е много сладка на тях, тя е фотогенична и излиза много добре на снимки.
За надписването на тока го знам, но за водата е майко мила, при нас сметките за водата идват за цяла година и накрая няма да ви казвам какво чудо плащаме. ooooh! Момичета и на мен тока ми е болна тема, особено що се отнася за бг, е поради тая причина близки на мен хора се карат, като се сетя и още се ядосвам. #Cussing out
Моето детенце се е развихрило и "подрежда " играчки и дрехи, ако не отида в следващите 2 мин ще е обърнала всичко с главата надолу, Mr. Green оставям ви момичета, ако мога пак ще се включа.

# 110
  • При драконите
Penelope, Gaby_s, благодаря ви за помощта! Ето, ако ви интересува, за какво се отнасяше:

http://www.auto-press.net/index.php?cat=6&sub=6227

bouquet

# 111
venelina81 малката е много сладка на аватара ти  Heart Eyes
АдаДеспейнада  госпожицата е много хубава  Hug
Габи пробвах рецептата ти за крилцата станах чудниии   chef  благодаря ти  Hug
Пакри как сте намерихте ли лек за дупенцето  Hug
Дивина вие как сте
Гери честито билетче за БГ
Патрияни благодаря за линка
На Мая отвреме на време и тече кръв от нослето нямам си и на идея от какво може да е , взехме изследванията от гърления секрет на Галина отрицателен е така че сме здрави но въпреки това февруари ще я пусна на градина
лека вечер на всички

# 112
Добро утро банда,
днес реших да се възползвам 4е шефа ми ще дойде по късно на работа и да се разпиша.
Мими не можах да отворя албума. На линка ми се отваря само една снимка и когато натисна на името на албума ми иска парола, поне 10 пъти я написах, но не ме пусна  newsm78, явно нещо не правя както му е реда.  Rolling Eyes
Ротола много хубава статия.
Кар4ита радвам се 4е изследванията на Галето са минали добре, само това да се 4ува. Явно тук климата и влияе положително. А Мая водила ли си я на лекар, за кървенето от носа, може да е нещо малко, но по добре да я види доктор.
ГериПетрова оправяй се по бързо. И аз ве4е се обзаведох с билет за БГ  Party. Сега се чудя от 3 дни които ще са ми свободни колко да отделя на свекърва ми.
Ада голям е сладур Гери, а нали знаеш сега е периода в които най много се глезят и не слушат. Снимките са супер, само едно нещо не разбрах, как на снимките като ангел, излиза дата от януари 2004, като са правени тази година  newsm78, а и Гери тогава не е била родена  Thinking.
За тока и аз отдавна го забелязах. Например за август у септември ни дойде фактура за 120 евро, при положение 4е климатика не е пускан по4ти, а ние август не си бяхме тук, а септември ги нямаше нашите. За следващите 2 месеца пак 120 евро, без голямо консумо, а за последните 2 месеца 170 евро, но ние основно в салона се топлим на газ.
Хара много ми харесаха снимките, но в същото време малко ми стана тъжно, и аз винаги съм свързвала Коледата със снега, а тук мога само да си ме4тая. Отдавна врънкам мъжо да ме заведе малко на планина, но той категори4но отказва smile3515, нямаме подходящи дрехи нито за нас, нито за малката, а и за колата вериги трябвало и не си заслужава.
Анет стискам палци все така да продължава Алекс.
Нас в сряда ни събираха от баилето да ни кажат 4е наближава карнавала и трябва да се правят костюми, и Ния ще у4аства, и за материалите да си приготвим 80 евро. Но какво да се прави, както казват в рекламата на мастеркард, щастието което лъха от Ния като говори за карнавала, няма цена, за вси4ко друго мама и тате имат тархети.
Ами това е за сега от мен. Залавям се за работа atwork

# 113
  • La casa de Mickey Mouse
добро утро поспаланки
ето ме и мен, рано рано в офиса, че днес нали ще идва шефа, аз така или иначе го виждам 1 път на два месеца, та поне да не закъснея като дойде
аз да ви се похваля вчера малкия не е плакал на градината и като отидох да си го взема се радваше че мама е дошла и почна да ме гушка, но усмихнат, като се прибрахме в къщи се погушкахме, игра, вечеря и в леглото, много съм доволна, дано да продължаваме така, пак си видях усмихнатото момченце  Hug
ада малката е голяма красавица
мимки така е и моя все прибира  ooooh!, после не мога да оправя два часа след него
явно в градината им обясняват кой е мама и кой е тати и вчера цяла сутрин повтарял на баща си папи, папи
сноши си продадохме джипа, оказа се че съпругата на купувача (българи) често наднича в темичката ни и явно се притеснява да пише, а си чака бебе всеки момент, хайде по смело
рали така е обикновено за децата сме готови на всичко
кар4ита радвам се че резултатите на малката са добри, дано да няма повече проблеми, че май ние майките страдаме повече от мъниците
на всички обзавели се с билети, честито и благородно ви завиждам, дано и мен тази година ме огрее най накрая

# 114
Хайде и аз по терли4ки до като няма Шефове. Тва голям дзвяр бре... И аз си имам няколко от тези...

Аз съм си зле, най гадното е 4е мног ми се спи. Седя в офиса и гледам да не си подпирам главата., 4е а съм се подпряла , а съм заспала...

Рали ,4естит ти билет и на теб. Аз разпределих дните по моему, ама оЩе никой не знае. И Ще е по моята. Ако изобЩо искат да ме видят. Ина4е оставам при брат ми в София и Ще се скъсам от хойкане.

АНЕТТ, хи4 не завиждай, такова ходене до БГ си е пе4ене на бавен огън с бърз резултат. МНог приказки предварително и после ... броени дни бързо отлитат. АМа като за пове4е не може, Ще се примиря и с това.  И кажи на проекто мамата  да се вклу4ва, ние тук не хапем.

# 115
Здтавейте моми4ета,отдавна не съм се мяркала ама,няма с какво да се похваля а не искам да се оплавам,и да ви занимавам с моите проблеми.Само искам малко съвети,замислям се дали да не купим апартамент,така и така плащаме наем всеки месец,и парите отиват на вятъра,но в същото време ме е страх ако нещата не се оправят и не можем да го плащаме какво ще правим.Много се колебая а от вас има хора които са направили тази стъпка и могат да кажат как е.В момента е добре защото ценита са паднали и може да се намери нещо изгодно,отдруга страна това са много години за изплащане.Не знам,дайте някакъв съвет моля ви.
Желая ви лек ден и пове4е усмивки   bouquet

# 116
Дун4е,
идеята не е лоШа, но зависи от това дали банката Ще ви отпусне кредит, в момента това е проблем, а цените са добри, може бо Ще паднат оЩе малко или Ще се задържат на това ниво. Но проблема е в банките.

# 117
Здравейте момичета, ето ги снимките дано сега вече да могат да се виждат. После ще пиша повече сега трябва да отида до магазина докато не са затворили.

# 118
  • Ispania
Вал дано да няма повече проблеми с компа и по често да се включваш. Имаш ли адреса на дечицата от Доганово, и можеш ли да ми

Пратих ти го. Wink
Много сте готини Peace,...пу_пу...да не ви уро4асам Laughing Wink.

Моми4ета пратих ви списька с покупките за Дома в Доганово.АМИГА,поЩата ти е пьлна и на теб не успях да го пратя Simple Smile.
Оба4е ми липсва някой newsm78,губи ми се една от вас......,ако има някой който ми е пратил пари4ки и не е полу4ил списька да казва.
4акам да ми прати майка ми от БГ касовите бележки и фактурите и снимките и Ще ви ги пратя по имейлите. Hug

АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ ЗА Великден да направим сьЩата акция аз сьм "ЗА".пьК И ДЕцАТА милите сами си бяха казали"Да не ни забравите за Великден"

Благодаря за усмивките които дарихте на децата.
 Hug

Гледам за сметки говорите,аз сьм ве4е коШмара на Газ НАТУРАЛ И ИБЕРДРОЛА Mr. Green.
Незная ве4е колко пьти пусках реламации Laughing,......сега като ме видят 4е влизам през вратата и питат"ПАК ЛИ С ВАС СТАНА" hahaha.
Да не ви казвам ,4е ние имахме месеци в които плаЩахме по 800 евро за два месеца на Газ Натурал #2gunfire,след което ни врьЩаха по 200 Thinking,.....което озна4ава ,4е сме изхар4или 600 евро в газ Shocked,тоест НЕВьЖМОЖНО,ХАЙДЕ ПАК рекламация.......ей беШе ми писнало ве4е....добре ,4е сега смених жилиЩето и се надявам тук да няма такива проблеми.

# 119
Момичета мили,Додо е болничък,вече четвърти ден с температура,ту вдига ,ту смъква...за това не пиша !

Видях много хубави дечица...Ада,Мимки ! Чудесни са Гери и Ники !
Дунче ,и нас ни терзаят такива мисли...в момента търсим нещо под наем с опция за купуване.

Тези топли ветрове дето духат...май не са на добре.При нас вчера беше 22 градуса...

Прегръщам ви...обещавам при първа ввъзможност да ви "видя "!

Общи условия

Активация на акаунт