Слагате ли сол във водата?

• 32 346
  • 350
  •   1
Отговори
# 120
За солта първо тук прочетох, когато родих не съм имала такива баби, които да ме светнат за това. А иначе и много модерните козметики не ползвам след обривите на сина от тях. Едно съвсем обикновено сапунче и шампоанче, само неща които да не събуждат алергии.

# 121
Еййййй ненормална работа, еййй!!!

# 122
  • Burgas, Bulgaria
дори по съвет на лекар съм слагала но МАЛКО едра сол

# 123
В  кой  век  живеем.Тая  сол  нищо  не  помага,само  може  да  навреди.

# 124
  • софия
Не мога да проумея,4е след вси4ко казано,написано и многото репортажи по тв,все още има майки,които се 4удят да слагат или не децата си в сол newsm78! Защо така,бе хора,къде и в кой век живеете #Crazy!

# 125
Днес дори и в Часът на мама го коментираха това.

# 126
И  аз го гледах.Явно  има  още  неосведомени  майки.Правят  си  експерименти  с  децата.

# 127
  • София
мхъм...слагам, сол, малко черен пипер, целинка, картофки и разни други коренчета...варя 30 мин, после задължително го застройвам с яйце и слагам малко мас за разкош......

А нали знаеш, че има и починали деца от осоляването?

# 128
И  аз го гледах.Явно  има  още  неосведомени  майки.Правят  си  експерименти  с  децата.
Може и да има,но са чули бабите какво правят и кой знае кво си викат...щом баба прави така,защо не и аз Tired

# 129
Стига бе хора-замислете се,това наистина е адски вредно!Наистина живеем в 21 век.
На въпроса-никога не съм слагала нищо във водата,използвах бебешси сапун и шампоан.
И да всеки си гледа децата както прецени,но преди да направите нещо по-добре се информирайте повече.

# 130
Айде стига вече с тези средновековни методи, това да не е туршия, че да му слагаш сол.Има толкова изписано по темата, вземи и се образовай и не подлагай детето си на процедури , които могат да го убият.

# 131
Я не се излагайте с тая сол или пък яйце във водата.
Аз не позволих на моето дете да се соли водата , нищо че свекито искаше . Пък и дъщеря ми имаше инфекция по кожата от родилното и за това дори не съм я къпала всяка вечер и не използвахме дори и сапун.
Не ес излагайте с тези остарели неща- къпете си бебетата с вода и сапунче........ БЕЗ СОЛ ИЛИ ПЪК ЯЙЦЕ - защото съм чувала , че и това слагат във водата  ooooh!

# 132
  • България
Сериозно ли питаш?Точно днес в "Часът на мама"обсъждаха темета колко е вредно.Как можеш дори да задаваш този въпрос!Защо не се изкъпеш ти със солена вода.Извинявам се за тона,но подобни въпроси и действия в 21 век  ooooh! Naughty

# 133
Здравейте,мами Simple Smile .Това ми е въпроса.Слагате ли сол във водата на бебето като го къпете?Колко се слага?До кога се слага?И всичко свързано каквото се сетите със солта във водата.
Благодаря предварително!
Хора спрете се!Това е въпросът.А не дали добавяте пипер,магданоз и на колко градуса после в печката.
В моя край не съм чула някой някога да е използвал този метод и не ми се е пораждал въпрос относно солта.
Ако се практикува в този край които живее е нормално да пита жената.И не пита дали да го осолява,а да добавя във водата.Другото което вече написа е че няма да ползва този метод,та спрете се вече.
П.п.За тези които питаха в кой век живем:Вие ползвате ли физиологичен разтвор за нослето?Нали е вода и сол?Защо не ползвате капки направени по химичен път?

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 13:31 от GALQ79

# 134
Направо съм в шах от въпроса.Как може млада съвременна интелигентна майка въобще да си помисля за подобен род глупости като слагане на сол във водата с цел да не се поти и мирише.Всичко се свежда до типа нервна система.Стига с тези бабини бръщолевеници от 19 век.

Общи условия

Активация на акаунт