Какво АМ купувате и доволни ли сте?

• 11 227
  • 148
  •   1
Отговори
# 45
след като ми спря кърмата по съвет на педито -пие фризовом,доволни сме Wink

# 46
  • Варна
Нутрилон с 2 ръце. Сменила съм 5 вида АМ, от едното се запичаше от друго повръщаше, от 3-то незнам си какво и така си останахме на Нутрилон. И до днес си го пие  Wink

# 47
Милумил  Peace
Бяхме на Аптамил....пиеше си едничката с кеф,докато не минахме на 2-ката-проблем голям се получи ,сменихме с Милумил .

# 48
Купувах Нутрилон.Преди това опитах Нан,но се запече;после пробвах Аптамил - подеиства обратно;взех Фризо-малката не искаше да го яде;следващото което пробвах беше Нутрилон и се хареса,а и деистваше добре.

# 49
Ние ползваме Нутрилон и не сме имали проблеми

# 50
НАН ползвах,доволна съм.

# 51
Виждам,че съм единствена(в анкетата),но давам Хумана и съм много доволна.Simple SmileПонекога редувам с Нестле,но определено това се приема по-добре.

# 52
  • In someone's dreams
След изпробването на няколко млека моя син си хареса Милумил. И до сега го пие с голямо удоволствие. Ако го оставя може само с мляко да си живее.
На Хумана е пил само лечебната, също много я хареса, но може би защото е с вкус на бананова каша.

# 53
Розов Хипп и съм много доволна  Peace

# 54
Фризо.Хранех смесено.Детето го харесваше.Отначало имаше проблеми с изхождането,после всичко се нормализира.На 5 месеца смених с Фризо-2,на годинка с Фризо-3.

# 55
# 56
Nie piem APTAMIL,zapo4nahme s NAN 1 no zapo4na da se izhojda malko zeleno i az po sobstvena iniciativa mu go spriah.Ve4e sme na 3 meseca i 5 dni i poslednia mesec sme ka4ili 1 kg. Grinning

# 57
и ние докато уцелим най-подходящата марка  ooooh! минахме през: Нутрилон - повръща го, Нан - запича го, Аптамил - хубав е, малко скъпичък и накрая се спряхме на розов Хипп - сууупер, сега сме на 2-ка няма проблем  Peace

# 58
  • гр.София
Нан-по съвета на педиатърка от родилното отделение, след това не съм го сменяла, защото педиатърката, която избрахме каза, че не е препоръчително, заради риска от алергии. Доволна съм-не е имало причини да се налага смяната му.

# 59
  • в илюзия
сега е на милумил доволна съм Peace

Общи условия

Активация на акаунт