Какво АМ купувате и доволни ли сте?

• 11 228
  • 148
  •   1
Отговори
# 60
Нашата кака, като беше бебе, не искаше да пие Фризолак. В детския магазин ни препоръчаха да пробваме Нутрилон и от тогава до 2г. и малко само него е пила.

# 61
сега сме на аптамил и всичко е ок!
от фризолака много се запичаше

# 62
Виждам,че съм единствена(в анкетата),но давам Хумана и съм много доволна.Simple SmileПонекога редувам с Нестле,но определено това се приема по-добре.
   И аз уж за Хумана гласувах, пък кво стана.  newsm78 Аз редувам Хумана с Хип Био. Хип-а малко трудно се разтваря обаче. Това след като минахме през НАН (запича), Аптамил (АР, Комфорт и 1) - той пък ми идваше скъпичък.

# 63
  • София
Аптамил, много съм доволна, 2 деца отгледах с това мляко.

# 64
НАН хипоалергенно! От родилното започнахме с НАН 1, но ми се струваше, че не я засищаше моята бебка. Минахме след това на НАН ХА и съм много доволна. Не сме имали проблеми със запичане, даже напротив. Друго не сме и пробвали, не виждам смисъл.

# 65
Хипп /розов/пробиотик-от първите дни синът ми е на него.Доволна съм изключително много.Вече сме на Хипп3 Peace

# 66
След като смених няколко млека/фризо,НАН,милумил и аптамил/ се спрях на Лактана Био.Изключително съм доволна,пие го/за разлика от другите/,разтваря ми се лесно без много клатене и оставане на разни бучки и жилки,и не се е запичал от него.
Само дето новата формула е с по-малък грамаж и по-ниско калорична,което малко ме тревожи,защото вече 2ри месец синът ми качва едва по 100 грама.

# 67
Давам му Фризолак още от началото.  Peace Бях взела един път НАН за да го пробваме и да разнообразим, но не ми хареса, че е много сладко и си продължих с Фризото.

# 68
  • BG
НАН,само него си пием.

# 69
  • по света
Купувам Аптамил,доволна съм от него.С каката опитвах два вида мляко и или не го харесваше или я запичаше докато не купих Аптамил.От тогава не съм имала никакви притеснения с децата.

# 70
  • Варна
Милумил  след третия месец, пробвах, Фризолак но му се мръщеше.

# 71
Лактана БИО  Peace  Peace

# 72
Милумил, доволна съм, защото бебо е доволен и си го пие с удоволствие

# 73
След Аптамил,Нутрилон е млякото,което пие.
Обаче минахме на 3-ката и ми се струва по-различно-по-гъсто,по-концентрирано и не му харесва много.Чудя се дали да не пробвам друго  Thinking
И другите ли млека за след годинка са толкова гъсти ?-Нестле Джуниър,Хип ?
Ще се радвам някой да сподели,че да не ги изпробваме всичките   bouquet

# 74
След Аптамил,Нутрилон е млякото,което пие.
Обаче минахме на 3-ката и ми се струва по-различно-по-гъсто,по-концентрирано и не му харесва много.Чудя се дали да не пробвам друго  Thinking
И другите ли млека за след годинка са толкова гъсти ?-Нестле Джуниър,Хип ?
Ще се радвам някой да сподели,че да не ги изпробваме всичките   bouquet
Пил е Милумил 3 (до годинката), сега пие Лактана 3 и розов Хипп 3 - и трите млека са гъсти.
Съжалявам за спама! Blush

Общи условия

Активация на акаунт