Какво АМ купувате и доволни ли сте?

• 11 232
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Милумил съм давала и съм била доволна.

# 76
  • Пловдив
Розов Хип-доволна съм,няма колики и запек,и май е доста хранително-на последната консултация ни направиха забележка за бузите/а в никой случай не давам повече/

# 77
От самото начало Милумил.

# 78
Купувам Хумана 3, защото е с вкус на банан и ванилия. След като спрях да кърмя беше много трудно да хареса някое АМ. Пробвах с Нестле Беба, но не го пиеше. Тогава благодарение на Блонди открих, че имало АМ с различни вкусове и воала Grinning

# 79
  • Ланкър, планините Овнерог
Гласувах с НАН, въпреки че е на Джуниър 1+, но то си е "продължението" на НАН-овете  Mr. Green За Емма не съм го избирала специално. С Констанца минахме през Фризо(запече се), Аптамил(много е мазно и направи алергия), докато от НАН ХА и след това НАН 1 и НАН 2 й се отразиха добре. За това с Емма след кърменето директно взех НАН.

Купувам Хумана 3, защото е с вкус на банан и ванилия. След като спрях да кърмя беше много трудно да хареса някое АМ. Пробвах с Нестле Беба, но не го пиеше. Тогава благодарение на Блонди открих, че имало АМ с различни вкусове и воала Grinning

Лактана БИО 3 също е овкусено, поне на картинката са нарисувани плодове.

# 80
  • София/Севлиево
Розов Хип.Първо беше на Аптамил, но по съвет на педи го заменихме.

# 81
НАН,и с двете деца.Харесват го и нямам никакви проблеми Peace

# 82
Изпробвахме доста, но на беба й понесе най-добре ФРИЗОЛАК 1 , беше ми препоръчано по същата причина от други майки  Simple Smile

# 83
Лактана био - супер доволна съм, бебо също  baby_neutral

# 84
Лактана Био Peace
Само то отговяря на изискванията ми а детето го убожава Heart Eyes

# 85
Розов Хипп  Peace

# 86
НАН си горесваме най-много.

# 87
  • в Надежда-та
Какво АМ купувате...... Нитролон и Фризолак купувах
защо купувате него..... защото ми беше препоръчано от педито
доволни ли сте.... какво би следвала да значи това newsm78 детето ми ги пиеше и 2-те, наддаваше добре.... аз лично не бих била доволна ако ме карат да го пия Sick

# 88
Хумана 3 заради вкуса на банан и ванилия.Преди това Милумил 2 с аромат на ванилия но новия вече не е такъв и затова преминахме на Хумана.

# 89
  • Карлово
Аптамил

Общи условия

Активация на акаунт