И В МАЙСКАТА ДРУЖИНА ,БРЕМЕННА МАМА ВЕЧЕ ИМА!!!(24)

• 11 979
  • 290
  •   1
Отговори
# 60

thumbsup
Мноооого коса,много нещо.Мале колко пъпки има ooooh!

# 61
Алабала, благодаря за темата  bouquet
Момичета, много сте изписали и все полезни неща чета. Благодаря на кърмещите майки, които споделят за режима си, защото се бях шашнала само моето ли чедо зяпа да лапа през два часа Mr. Green.
Меги Praynig

# 62
Да се отчета bowuu-Пъпките му изчезнаха-педито каза че е от зъбките- PraynigДобре,че не е Шарка Praynig
greta.kr -Благодаря ти за информацията  bouquet

Тука съм в Мармарис с естествената ми черна коса Party и бременна на Антонио в 3 месец
Ленка-Иленка-Специално Ти Благодаря  bouquet

# 63

thumbsup
Мноооого коса,много нещо.Мале колко пъпки има ooooh!

Лелеле,наистина много пъпки,бързо да минават и да не остават белези.Добре,че е мъничка и кожата се възстановява бързо и има малка вероятност за белези.Ако все пак остане нещо ,след като мине червенината от пъпката може да се маже с Контратубекс.
Едно дете при нас но беше на 9 год,три пъти повече пъпки имаше и белезииииииииииииииии,като крастава жаба.Оправи се с Контратубекс.
Успех.

за кисела-и аз правих само 1 път ,стана голяма гадост.С нишесте Ванилия и плодово пюре.
Направих си нишестето и към него пюрето добавих,така ми каза една приятелка.
Но после го изхвърлих.

ЛейдиФрост-аз мислех ,че бебо е мн повече кг.Ще взема да увелича АМ на Ивет на 220мл и следобяд когато давам плодово пюре ще добавям и известно количество АМ
Обаче не смея когатодавам каши или пюре на което пише че има млечен протеин да давам още мляко.
Може да не й стане нищо,но изпитвам някакъв страх от алергии.

# 64
  • София
Ние все още сме на 5 хранения,но заради алергията хапваме много малко неща.Засега сме добре на кг.Онче,Гого не издържа 5 часа без хранене през деня.

# 65
И да помоля lenka ilenka да и се обади на мобилния,ако го има!Нали им бяхте на гости с малката Християнка!

Изпълнила съм молбата, преди малко звъннах утре ще изписват мъжът и, но е нещо сериозно и не посмях да питам повече, дори доста се обърках и проведох  един разговор мале, мале . В такива моменти губя дар слово  Sad

Валънтайн , когато ученика възприема бързо, учението преминава лесно и не ми се сърди ама много си слаба, че и бременна май не няколко, ами доста килца са ти нужни  Laughing

jeniqa ,  много коса много нещо ама и пъпките много , пък хрисито тъй плешива милата . И като я споменах и тя милата е с температура днес цял ден преди половин час беше 38.5' и сега спинка , ама хич не е спокойна  Sad

# 66
Цитат
lenka_ilenka -  ми се сърди ама много си слаба
Всичко зависи и от учителят  bouquet
Да -знам-дайте идеи за напълняване-то и цялата бременност ми беше такава и едно малко коремче Laughing
jeniqa-Страхотна косичка-Пу-Пу
Много болни дечица-Всичко да минава леко и бързо оздравяване
 Hug Hug

# 67
# 68
  • ул. "Мечтание"

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 19:51 от Lady Frost

# 69
  • Някъде по Дунава
Здравейте пак.Сега имам време да ви споделя за режима на Ели:
06.30-мляко 210мл(понякога това хранене го пропуска и след това хапва към 09.30)
10.30-попара
14.00-зеленчуково или месно пюре(2 пъти седмично) и през ден-два жълтък 1/4
17.30-плодово пюре с бисквити или каша(190мл)
20.30-мляко 210мл
Дохранвам с мляко,когато не си доизяде някое от пюретата или попарата.Понякога,ако пюрето стане рядко(правя си ги у нас) сгъстявам със сухо мляко.Мисля че мляко не и липсва,въпреки че явно яде по малко от вашите бебоци.М/у храненията гризе бисквитки или банан.Качва в рамките на нормално.На 7м беше 8кг.
Кисел съм давала,но рядко.Ползвам царевично нишесте и сварен и пасиран плод.С дюли ставаше много хубаво.Не подслаждам,а ползвам захарността на плода.сега съм ползвала пасирани праскови от компот,но без сока,защото има захар.Ами това е.
Лека вечер.

# 70
Моята мома продължава да повръща, днес има и сополи. почти не иска да яде, вода и каквито и да е течност не пие, не знам какво да я правя вече. Дано минава по-бързо, че ми е жал да я гледам горката:(

# 71
Да се включим и ние, че доста сме изпуснали.
Между 6-7 ч. - кърмене
10 ч. - кърмене (от днес давам по малко оризова каша)
13 ч. - зеленчуково или месно пюре (вътре слагам 30 мл АМ) + няколко лъжички плодово за десерт
16 ч. плодово пюре
19 ч. - кърмене
21,30 ч. - кърмене + 180 мл АМ

И аз мислех да правя кисел, но като чета какво пишете, се отказвам.

# 72
Моята мома продължава да повръща, днес има и сополи. почти не иска да яде, вода и каквито и да е течност не пие, не знам какво да я правя вече. Дано минава по-бързо, че ми е жал да я гледам горката:(

Аз сега прочетох че сте болни.Защо не и слагаш свещички против гаденето и повръщането.Аз слагах,и ефекта беше страхотен-започна да яде и да пие,много ме беше страх от обезводняване SadЗнам че лекар трябва да ти ги изпише ама...

# 73
Момичета , колко е сериозно положението със съпруга на Меги само тя може да каже, но трябва много да и стискаме палци защото трябва да има много сили за да издържи на всичко.

Меги имаш пълната ни подкрепа   spoko 

# 74
  • ВАРНА
Много болни дечица! Дано по-скоро се оправят, че и мамите да се успокоят!И ние днес направихме сефтето да паднем. Тати пишеше на компа, мама хранеше детето и поглеждаше тати ... и в един момент Ради стана и се прекатури на земята през облегалката на пластмасовия столдомързя ме да го сложа на мястото му  Embarassed Поплака си милият малко, но май само със стреса си остана, нищо видимо няма по тялото и главичката, а сега спи спокоен.А мъжа ми само дето не ме  #2gunfire... ама заслужавам си го , да не изтрва нещо... Embarassed
Аз правя кисела само с вода и натурално царевично нишесте, и добавям пасиран сварен плод - банан с 2 сушени сини сливи; круша и ябълка; праскова и ябълка; тиква и ябълка, гледам да го докарам на сладост от естествената сладост на плода. АМ давам отделно след това или като стигне половината на кисела вместо вода.
jeniqa много пъпки, горкото детенце, дано се оправите скоро!
Valantayn браво, справила си се чудесно, ама наистина ти трябват някое и друго килце! Тя, Ева вече ти предложи, ама да знаеш и аз съм насреща  Wink
Меги стискам палци нещата да се разминат!  Hug Аз докато не чуя второ, независимо мнение, не бих повярвала на лоша диагноза.  Praynig Дано се оправите по-скоро!

Общи условия

Активация на акаунт