С локум и баклава дамите на ориента очакват деня на любовта. 17-та тема

• 33 812
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен!

Аз да кажа, че нещо нямах време тези дни за писане / голямо оправдание /, но днес изпратих Мелис с баща и в парка и заседнах пред компютъра.
И майка ми се е запалила по  този сериал, но аз лично не съм го гледала. Главния актьор не го обичам, а в последите години толкова много сериали започнаха да бълват, че трудно се ориентира човек, кой наистина си струва.
На Стефи и Диляра на Бз бързо да оздравяват и да се възстановяват!
tsve_te, интересна темичка за турския се е заформила. Чат-пак с удоволствие ще се включвам.
eli.eli.eli , аз доколкото знам Дризе е в европейската част и то доста далеч от Султанахмет.
snejana01, Мелис е все още супер подвижна. Вчера за 5 минути успя да нарисува стената с един химикал. Сега ще се наложи да я боядисаме  Whistling Ама какво да се прави, здраве да е!
sladka hapka, весело е при вас!  hahaha Hug

Изчезвам, че се прибраха от парка!  Heart Eyes

# 91
Да,да знам ,че е в европейската част доста преди султанахмед, просто се оказа , че с нея сме били колежки в Унито  Laughing и му разправях за това!!! Света е малък  Peace

# 92
Eхооо, здравейте  Grinning И аз съм фен на сериала 1001 нощ. Вярно, че има много сериали /всяка вечер по два  Whistling / но аз гледам само този за Шехерезад, комедйиният Аврупа Якасъ /Европейска част/ в сряда, а почивните дни турското Сделка или не /Тази вечер ще се състезава Адриана  Лима  Grinning /, та да не ме помислите че съм фен на сапунките  Laughing Mr. Green аз да се оправдая предварително.  Laughing Laughing

Та за кризата говорихте, имам информация, че се отразява и на сериалите, затова 1001 нощ го дават през седмица, а не всеки вторник, както си беше  Tired Този сериал има голям успех в турция, даже и мъже го гледат  Joy hahaha Мен ме завладя още първия епизод и продължавам да го гледам, но в момента като че ли вече не ми е толкова интересен, много се разводниха нещата  Whistling ooooh! Няма да разказвам какво ще стане за да ви е интересно  Mr. Green Mr. Green

Стефи, Hug дано скоро да спреш лекарствата и да се възтановиш скоро. Дениско е добре мерси, само дето заспиването ми е най-гадната част иначе детето си е послушно, пу-пу. Много сладък е станал, опитва се да говори, любимата му песен е "мила моя мамо", още нямаме зъби.  Grinning

Сладка хапка и на мен ми стана смешно за слоновете  Joy hahaha може би си е направила майтап, за да бъде интерсесна  Laughing

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 17:30 от snejana01

# 93
Благодаря за пожеланията, Снеж!
Иначе и аз съм голям фен на Адриана Лима! Качват ли го това шоу някъде да я гледам и аз? Иначе видях, че в турският вариант наградите са доста по-големи, отколкото в нашето `Сделка или не`. В България също го гледат и мъже 1001 нощи. Дори и моят мъж го хареса и го гледа с мен от вбокса. Simple SmileИначе е хубаво да подскажеш малко какво става... Има го в ютубето, ама кат не разбирам какво говорят не ми се гледат само картинки..

Иначе и при моите заспиването беше най-трудната част. Друсах до припадък и все ме болеше кръста... Добре, че пораснаха.. Ще отмине този период, не се притеснявай... А за зъбите колкото по-късно, толкова са по-здрави! Браво за любимата му песен! Има музикален вкус детето! Hug Hug Hug

# 94
Ех, подхванали сте трудна тема - заспиването. Вижте колко е часа, а Иво чак сега заспа.
Легнали сем от 21 часа да се приспиваме, е след 3 часа и половин- успях! Имайте в предвид, че от 3 днине е спал на обяд, а днес е станал в 8 часа, бесня в детския кът до припадък  #CrazyКаква енергия, какво чудо. Да ми е жив и здрав, ама ще ме побърка.Решила съм повече никога да не правя опити да го приспивам рано. Така само се изнервяме и двамата.
Темичката се измести май в "Хоби"  Grinning Извадих си аз скрития дълбоко самоучител и тетрадката и запознах с уроците.Момичета страшни сте   bouquet

# 95
  • Истанбул
Тук народа направо е измрял!!!! Shocked Алоооооооооооооооооооооооооооо! Вижте поне в "турски език за начинаещи", там е интересно и помагайте! newsm78 Hug Hug

# 96
Хайде наминете, че само с Мистик се правим на даскалици. Тя поне е, ами аз  Grinning

steffi_k, аз дори не знаех коя е Адриана Лима  Blush Добре, че мъжа ми ме светна  Laughing

# 97
Погледнах в темата "турски за начинаещи" , не писах там защото гледам, че добре се справят и си имат учителка, не мисля да й изземвам функцията, все пак на нея й е хрумнало идеята за такава тема, нека тя да я води.  Може да се включваме със съвети, като на мистик, това за О и U със две точки /нямам турска клавиатура/  не го знаех това и като се пробвах да го направя и стана  Grinning Мистик  Peace
Аз по-скоро се грижа да не замре тука  Grinning Peace
Стефи незнам дали го дават някъде по интернет  newsm78, аз като не гледам от интернет и не мога да ти кажа. Не беше нищо особено, не си изпуснала нищо  Grinning но все пак аз не съм й фенка, за фенове може да е било по-интерсно  Rolling Eyes
Мистик, ти как си? Нищо не казваш. Нищо че няма никой, ти пиши, ние по-някое време ще наминем и ще прочетем  Grinning  Hug
Цвете да не би да ти се ходи на карнавала в Бразилия  Grinning Laughing

# 98
Оффф  EmbarassedМного, ама много ми се ходиииии. И не само в Бразилия, а и във Венеция ма карнавал ми се ходиии, и на плаж в Египет, и на разходка до Истанбул....да не продължавам ,че няма да има край... Embarassed
Отивам да къпя Бам-Бам и после пак ще ви навестя, да посъживим малко темичката, нали така?
Измислила съм ви домашно. Ще си поговорим / попишем (разбира се, само ако искате) за..... ще ви кажа като се върна.....

# 99
А ще ви дърпам ушите Naughty  Simple Smile никакаво изместване на темата .Ще помагаме,разбира се,но защо да не пишем и тук...
Някои от тукашните мами предадоха фронта без бой  Wink ,ама ние ще се бием да края    #2gunfireSimple Smile..нали снеж...
Иска ми се да напиша Много сме,силни сме....ама като не е вярно...ще се задоволя с  Българи- юнаци  bg

Цвете,за заспиването е трудна тема,ама я да ти кажа за събуждането ...Виж в  колко часа пиша-така е като дете и свекърва са на една място  Shocked...единият става да чишка в 5.30 и я заспи ,я не-отнася се за Ати...а свеки в 6.00 е сомнамбул да се моли... и докато обиколи всички стаи и тресне съответно вратите им .....върви ,че сънувай сладки сънища  1countingsheep след тези изпълнения...Добре ,че е нета ...и темичката  Laughing

# 100
  • Там някъде......
Здравейте!Искам да попитам ако има мами нека се включат ,че в Одрин ставал голям пазар за дрехи !Кога е точно ако някои знае нека пише!

# 101
Здравейте,
Такааа аз вече съм в болнични и съм на линия  Whistling Само ако можете да видите какво е в нас - като след бомбандировка - вратата изкъртена - майсторите чукат, блъскат.........всичко в прахоляк, пък аз съм се затворила в стаята и си чета в нета Mr. Green ама после какво шетане ме чака........
Щерката днес след училище са на 3Д кино с класа, така че и нея ще прибирам по-късно - в 13.00 часа - дано да им е харесало.
Надникнах в темата за турски език - понаучавам нещичко и аз Simple Smile
а свеки в 6.00 е сомнамбул да се моли... и докато обиколи всички стаи и тресне съответно вратите им .....върви ,че сънувай сладки сънища  1countingsheep след тези изпълнения...:
  Joy Joy Joy успя да ме разсмееш - ама то нали знаеш на чужд гръб....
Лек ден момичета

# 102
Здрайвете, момичета.

Ще ходя в командировка в Истанбул и имам нужда от вашата помощ. Ще пътуваме с кола от София и искам да запазя хотел в близост до изложението, което ще посетим. Проблемът ми е в това, че аз хич не разбрах то в кой квартал е  newsm78 Хората са си дали карта (http://www.efemfuar.com/en/ulasim.asp), но нито едно от имената наоколо не съвпада с имената на квартали, които гледам тук: http://www.karacitours-bg.com/bg/info.php?info=13695

Моля ви да ме ориентирате в коя част се намира изложението или до какво е близо за да запазя близък хотел.

Много благодаря предварително  Hug

# 103
Весела съм ,
ще търсиш хотел,който е в района на летище Ататюрк- единият е Airport hotel, а другият е  ÇINAR HOTEL.
Въпросният Експо център е срещу летището...но на сайта за изложението ,който си дала има туристическа агенция,която предлага настаняване...може би си го видяла,но и аз ще ти пусна линк към нея...обади им се и те също биха могли да ти помогнат може и да има хотели с по-ниски цени...http://www.efemfuar.com/en/acenta.asp Иначе,квартала се нарича-Йешилкьой-Yeşilköy
Друг вариант е да си вземете хотел някъде по центъра-Лалели или Аксарай -там са по-нормални цени и до експо центъра да се предвижите с Метро....

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 15:21 от benmary 2

# 104
Погледнах в темата "турски за начинаещи" , не писах там защото гледам, че добре се справят и си имат учителка, не мисля да й изземвам функцията, все пак на нея й е хрумнало идеята за такава тема, нека тя да я води.  Може да се включваме със съвети, като на мистик, това за О и U със две точки /нямам турска клавиатура/  не го знаех това и като се пробвах да го направя и стана  Grinning Мистик  Peace
Аз по-скоро се грижа да не замре тука  Grinning Peace

Някой и изземват функциите, явно  Thinking
Относно замирането на тема има причини, но лошото е че хората все ги търсят на погрешното място.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт