Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 39 306
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ами да ти кажа от както зареждам ден за ден, не ми се е случвало....

# 511
Аз ли съм най-безотговорната, която хич и не гледа от какво са й болни животните newsm78 Отворих да погледна току-що, ми те всичките редки от мондозите са си на стационар там ooooh! Повечето уморени и едно с микроб. Сега им ъпгрейдвам клетките, дано това да помогне, щото иначе има още дълго да се тръшкат.
Относно зареждането на храната, не мисля че има значение за колко дни зареждате, не виждам това да го отчитат някъде, така че се съмнявам да е някакъв фактор. Аз заредих за повече от месец напред Whistling
Мен и 44-то и 46-то ме плашат. Ясно, че докато стигна до там ще съм малко по-развита, но все пак...максимумът ми новородени е бил около 15, как ще ги удвоя не ми е много ясно. Но ще го мисля тогава. Надявам се сега като съм се застояла на това ниво да ъпргейдна повече неща и да дръпна малко напред.

# 512
  • София
Ами и аз чесно казано почти не ги гледам...но да не дърпа дявола както се казва, но и последно време имам много рядко болно животно и то не повече от 1-2....

И 54 ме депресира
Ниво 54

Условия :
-   Трябва да продадеш 1200 сувенира и 1200 разходки с пони в един и същи ден.
 че аз рядко имам толкова посетители, какво остава за толкова продажби Simple Smile)))

Но пък аз скоро и няма да стигна тези нива, особено както играя почти без мондози....Simple Smile)))

Ще видим как ще е след седемте облака....

# 513
  • Пловдив
Честито на всички, които минахте 17-то  Hug
Похвалете се с колко животни го минахте  Rolling Eyes

# 514

280 включително гризачите (по 4 двойки от вид имам в двете клетки) ... нищо не съм правила за да го мина , сърцата ми бяха и 5те на паркинга.

# 515
  • София

380 с гризачите - 300 без тях  Embarassed .
Като имах 280 животни, имах по 1-2 новородени Rolling Eyes Това ниво е изградено от безсмислие Sick

# 516
  • София
Eй тия блони животни не мога да ги преборя и това си е. Сега взех да уволнявам наред - и готвач и озеленители и директор - ще търся на макс зелената черта и това си е.
Иначе аз вече имам над 6 000 посетители всеки ден, ама си кибича на 23 ниво  Whistling
Днес една от мондоските костенурки ми е влязла в лечебницата за 4 дни, та поне още толкова ще вися тук.

# 517
17-то  - 80 животни - 3 новородени днес  Confused

# 518
  • София
Ееее, ти пък само с 80 животни няма да го минеш Simple Smile))

# 519
Това дали ще имаш новородени е въпрос само и единствено на късмет, защото става на случаен принцип. И с 10 двойки може да се мине според мен, но трябва да си голям късметлия. Не е безсмислено, просто е случайно. Най-доброто, което можем да направим е да си увеличим шансовете чрез сърца и т.н., но те пак не могат да гарантират положителен резултат със сигурност, защото няма нещо, което да ти дава 100% шанс да ти се възпроизведат животните. Едно сърце в клетка дава едва 2% повече вероятност за малки.

# 520
  • Sofia
Жу, каква е връзката между болната костенурка и минаването на нивото, не разбирам?  Rolling Eyes
Аз докато намеря добър ветеринар що пари потроших за одити не е истина, но сега много рядко имам болни и то все от бацил в храната, но това е защото на готвача ми линийката за преговорите е синя и едва стига средата, но пък другата му е до края зелена и не ми се ще да се разделяме.
Иначе аз си вися на 38-мо ниво и тази крастава жаба Ага не ще и не ще да роди вече 5-ти ден, иначе имам 41 новородени  Shocked чак помислих че е бъг.
Сега погледнах колко струва Саблерог еди какво си, който ми трябва за да не запецна на следващото ниво, ми той е със стартова цена 400 000лол и сигурно до края на търга може да стигне и 1 000 000, 3 двойки ще купя знаете ли кога... Whistling
Дуцинко, вземи се стегни в кръста душко, изчакай да минат св.Валентинските промоции пък тогава се оттегляй сърцата от играта.  Mr. Green

# 521
Ееее, ти пък само с 80 животни няма да го минеш Simple Smile))
Кой го казва?
Като го мина, ще съобщя.
Фръц.

# 522
  • София
 Laughing Laughing Laughing

най-искрено ти го пожелавам  Heart Eyes

чакам вести Heart Eyes

А май е добра стратегия вдигането на зона на ниво2.....ама аз толкоз кинти нямам.... baby_neutral

# 523
  • София
Честито на всички преминали 17 ниво.  Hug  bouquet Аз съм запецнала на 27 с 5000 посетителя и не мърдам. Но едно ме озадачава много. Имам горвач "Гений" и ветиринар "Рядка перла", освен това 30 гледачи с пълни зелени черти дето обичат животните и работата си, а всеки ден имам по 6-7 болни от микроб в храната. Храната, която зареждам е най-хубавата и зареждам не повече от количество за 2-3 дни. И ако някой може да ми каже как така все имам микроб в храната, ще съм благодарна Wink

И аз имам същия проблем само, че моите болшинството са нещастни и по 1-2 с микроб в храната. Ама от 200 животни всеки ден по 10-ина в лечебницата ми се вижда много. Чудя се дали не трябва да ъпгрейдна нещо. Няколко клетки са ми на второ ниво, но и там боледуват  Rolling Eyes

Иначе още съм на 17 ниво и надали скоро ще го мина.

# 524
Дуцинко, вземи се стегни в кръста душко, изчакай да минат св.Валентинските промоции пък тогава се оттегляй сърцата от играта.  Mr. Green
Аванта ли има някаква, не вденах Thinking

Общи условия

Активация на акаунт