Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 39 306
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • Столицата на "Второто българско царство"
 newsm10-   Един от твоите пазачи трябва да е много ефикасен.
 newsm10-   Един от твоите гледачи трябва да е много ефикасен.
 newsm11-   Един от служителите ти по поддръжка трябва да е много ефикасен.
Момичета помогнете ми!Посъветвайте ме дали да ги сменя всички от поддръжката или да ги пращам на обучение?

# 526
  • Sofia
Назначавай докато не ти даде отметка, после уволнявай тези които не ти трябват.

# 527
  • Столицата на "Второто българско царство"
Благодаря!!!!!
Минах го!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 528
И аз в групата на 17 ниво. имам около 170 животни, сега ще чакам да си кувам още. На ден максимум съм имала 4 новородени, и да имам 10 ми се вижда невъзможно. Доста ще си почакам.

# 529
Нещо и мен почва да ме изнервя Confused Гледам си прогнозата за лятото - ясно, слънце, дъжд, слънце, дъжд....толкова виждам засега. Егати, а зимата ми валя 5 дена подред, сега защо не ми е слънчево само smile3515 Пролетта като по чудо имах три поредни дена слънце и успях да ъпгрейдна две от сградите с животни, но ми остават още две и с това време кой знае кога ще успея да събера пари.

# 530
И на мен утре ми е дъждовно , но се радвам , защото трябва да мина нивото с меда  Laughing после скачам директно на 24то. Репутацията ми е добре , ама с продадените новородени не знам докъде съм.

# 531
  • София
Жу, каква е връзката между болната костенурка и минаването на нивото, не разбирам?  Rolling Eyes
Ами просто гледам че за 25 ниво искат да нямаш нито едно болно в лечебницата и аз затова си мисля, че така или иначе като имам едно дето още 3 дни му остават няма смисъл да се напъвам да минавам 24 и после да си чакам - направо накуп.
Днес нямам нови болни, което е добре - хванала съм се да уволнявам и назначавам наред.  Simple Smile

# 532
  • Варна
ще полудея вече имам 115 363.58 LOL джунглата иска 119000 LOL.
а магазините трябва да заредя  #2gunfire #2gunfire

еми не издържах и си купих лол  Whistling вече съм на 13 ниво и ще трябва да чакам 2000 посетители за да мина на 14 Tired

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 13:11 от Virginity

# 533
Е що не построи саваната?

# 534

еми не издържах и си купих лол  Whistling вече съм на 13 ниво и ще трябва да чакам 2000 посетители за да мина на 14 Tired
Трябваше да направиш първо саваната, защото там животните са по ефтини, а и самата савана е по ефтинка.

# 535
  • София
Подкрепям за саваната Simple Smile

# 536
Е що не построи саваната?
Да ми прави компания,и аз така се прецаках  Mr. Green
Питах,ама после  Crazy

# 537
Е то и моята втора зона е джунглата, не сте единствени  Mr. Green

# 538
И аз вече съм тотално изнервена. Няма минаване това 17 ниво. Имам 250 животни и по 5-6 новородени #Cussing out Дала съм си срок една седмица и се отказвам, че яко ми писна. Че и животни взеха да ми мрат #2gunfire

# 539

И аз като стигнах до нивото с втората зона не можах да издържа и си купих Лол и то доста преди теб - направо си е убийствено това чакане... и ми прави впечатление, че доста хора играят със системно купуване на ЛОЛ-ове...

Даже сега като чета, че за 14.02. ще има подаръци от феите, а аз нямам феи, обмислям дали да не си направя един поне едномесечен абонамент, че още не съм стигнала до края на разходката с лодка Simple Smile
А то май сега има подаръци и всяка седмица нали???

Общи условия

Активация на акаунт