Отговори
# 195
и доколкото знам е доста болезнено и опасно за мишоците

# 196
Маняна - честит ти рожденник, да е жив и здрав  bouquet
Относно ваксината, преди Маняна беше споменала за нея. Консултирах се с нашата педиатърка и тя каза, че не е привърженик за товаренето на детето с ваксини. Докато за Ротарикса - каза, че е по-склонна понеже в последните години все повече чревни инфекции имало сред децата. Аз обаче мисля да пропуснем и нея Peace
Аничка - браво на Марта, да не би и вие да сте след ваксинка? Hug

# 197
  • София
Ани, в нашия квартал много спящо положението.

Аз питах педито за пневмококовите ваксини. каза ако детето не е изложено на вирусоносители (ясла) не препоръчва да я слагаме. След 2г възраст имало много по-добра (срещу повече вируси) и по-евтина (тази ранната била по-скъпа защото изискванията й за производство били по-сложни заради ниската възраст на пациентите). Тази по-евтината май беше към 30лв. Дано да съм била от полза.

# 198
  • Варна
Майли,тази я поръчах и аз-не струва,но предвид това,че е 1евро....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218929&pid=10012150

# 199
Великолепен ден! Само за разходки край морето - http://picasaweb.google.bg/prikazka/ofwTkF#

Някой има ли идеи главоболие по време на кърмене, освен с парацетамол, с какво друго може да се бори?

# 200
  • Lovech
Ей, ама съм завеяна, забравих да честитя рождения ден на Веско.
Манянче, да е жив и здрав, весел и усмихнат, послушен и добър батко!  newsm59

# 201
  • София
Тони, и аз заподозрях нещо такова  Wink Аз за в къщи я взех за анцунга.

Вашите деца искат ли да си скачат на краката като ги държите прави? При нас голяма радост настава.

Варненки, страхотни разходки си правите. Аз вече душа бера да се стапя тоя сняг, че поне малко да излезем.

# 202
Параход, Неди, за Prevenar, как да ви кажа, ако някъде я продават в момента е незаконна, тъй като в момента няма регистрирана цена в МЗ, и разрешение за употреба в Изпълнителанта агенция по лекарствата. Така че ако ви я предлагат педиата и т.н. значи самата фирма им я е занесла и то като мостра (може тепърва да я пускат на пазара, може да е реклама, или в момента да тече процедура по регистрация на цената), но нямат право да ви я дават, слагат и т.н. без да са изпълнени горните изисквания и да започне да се продава по аптеките.

# 203
Здравейте мамчета.Имам един въпрос кум вас--- моето Ади е с постоянно влажни краченца ,а понякога и ръчички.Не знам на какво се дължи това.Първо и слагах чорапки под ританките и отгоре търлъчки.резултата беше още по-студени крачета.Махнах чорапките и сега са по- топлички ,но пак влажни SadНякоя от вас имала ли е този проблем?Благодаря предварително Hug
  Като чета вашите бебоци по колко ядаат....моята като и направя 120 вода с 4 АМ става горе-доло към 135 п рядко ги изяжда, по често и остават към 30-40гр на ядене Embarassed
 Аз и давам сокче когато стана на 2.5 но..... с прекъсване.По моя преценка.
   А и друго се сетих да ви кажа      ВОДАТА    Я ПЛЮЕМЕ  неиска и неиска да пие вода детето и това си е само дето свекито ме дразни с неините изказвания ,че трябвало да пие и дрън дрън  #Cussing out
После ще ви до изчета.

# 204
Ани, в нашия квартал много спящо положението.

Аз питах педито за пневмококовите ваксини. каза ако детето не е изложено на вирусоносители (ясла) не препоръчва да я слагаме. След 2г възраст имало много по-добра (срещу повече вируси) и по-евтина (тази ранната била по-скъпа защото изискванията й за производство били по-сложни заради ниската възраст на пациентите). Тази по-евтината май беше към 30лв. Дано да съм била от полза.
мерсаж за инфото, в такъв случай ако наистина е така, май няма да я слагам, че мисля да си го гледам детенце поне до 2 г, до сига кариера не ми се появи, пък ще видим по-нататък ще допринеса ли нещо за добруването на некоя китна фирмичка, където да бачкам до изнемога, а те да взимат да не ме оценяват и да си скръндзат заплатките  Whistling

sisanka като не иска да пие вода, хич да не ти пука  Peace За другия въпрос низнам и ние някой път сме студени и влажни, но рядко е от атмосферата вкъщи  newsm78

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 16:54 от adina

# 205
По въпроса с ваксините не мога да се включа, тук са различни. Нашата първа ще я получим на 3месеца Simple Smile
Кой каза Памперс на Памперс за немския пазар струвал 62бр. 50лв? Тея нормални ли са #Crazy. Аз ползвам Памперс Актив Фит Номер 3 42бр. за 8.95?. Я дайте снимка да ги видя какви са тези пакети от 62бройки. Ама често направо са за  #2gunfire с тези цени. Което ме навежда на мисълта, като си дойда лятото в бг да си нося и памперси ooooh!.

# 206
  • София
eee да се включим и ние за яденето Laughing
От както се е родил Лазар е само на кърма, като имах доста преживявания в началото /две седмици с 40гр.температура и никой лекар не успя да каже от какво е-само че организма ми се е нагласял/.Засега, като че ли е достатъчно, защото се храни и заспива спокоен.По съвет на лекарката в началото на 2 месец му дадох морков, ама се изприщи горкото.Сега давам само ябълка /че много се кефи/ и смятам да е така поне до 5 месец - нека само има мляко  chef.Пюретата и кашите могат да почакат малко.

# 207
За влажните крачета и ние сме така. Колкото е по-леко обута, толкова краката са по-топли и сухи. Ние сме с памучни чорапки и обувчета тип пантофки. За скачането на крака е същата работа. Като се изправим опъваме краката и се опитва да скача, е за кратко разбира се, рано ни е още.
Ябълка давам само по лъжичка и то от скоро, ама пусто като не не й харесва май ще го отложа във времето, пюрета не съм давала още.
vanche_mamche  не знам какви са тези цени. Аз купувам Памперс или Канбебе като цената на първите  е около 30лв за приблизително 70-80 бройки(не помня точно колко бяха).

# 208
# 209
Кофтииииииииииииии
Алис вие как сте2
И вие ли сте затворници в къщииииии?

Ужасно сме, мен ме тресе яко нервата, гледам че и тя е същата. Цял ден мрънкоти и се разнасяме, че и това не помага. Да е жива и здрава Хеленка   bouquet, че беше пуснала линк към тяхната семейна страничка с детски песнички, преди малко изтеглих няколко от тях. В момента, в който спрях бърборещия телевизор и пуснах първата песничка бебето млъкна и се заслуша . Преди 5 мин. заспа  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт