Велико Търново - Първа тема за 2009

• 13 781
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Чакайте и аз да си направя вече моят Grinning

# 91
Страхотни снимки!!!!Такава положителна енергия струи от снимките на щастливи бебоци и техните семейства Hug
Някои от мамите са ми понати от парковете..и не само.
А Десире ти си ми доста позната,чудя се дали не е от университета???
Нета ми тази вечер е ужасен и много време ги качвам тези снимки Sick

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 23:56 от Kameliya

# 92
  • Велико Търново
И аз ще се присъединя към питомците на ЕГ  Party и ще помоля за потребителското име и парола, пък утре ще се сложа и аз  bowuu и ще ви разглеждам  Hug,
Поздравления  за автора на идеята и тези, които я осъществяват, отдавна трябваше да стане  Peace

# 93
Kameliya ти какво си завършила? тук в търновския, нали?

# 94
добро утрооо Simple Smile

познайте кака ви, стана в ранни зори,за да чете лекции, ама... Laughing , си направи и тя албумче  Whistling
то е ясно, че не ми се ходи на изпити...ама...

хайде хубав ден!   bouquet
мен няма да има цял ден във форума - така че който иска парола- да пише на някое от момичетата...

bouquet

# 95
Lancome: Здравейте, аз съм таткото на Борис, Светослав, като моя адаш съпруга на Дитта - понеже стана дума за езикова, аз изкарах там до трети клас, нелепа ситуация наложи преместването ми в Емилиян Станев, където работеше майка ми....мисля, двете най-стойности училища! и да не забравяме смехориите...като 1-ва няма втора, защо нямало еди-какво си в Търново? - ами зашото имало езикова....и т.н. Simple Smile btw Lancome влизам по разни други форуми, но и тук ще се регна Simple Smile You can run but you cannot hide...Depeche Mode

# 96
# 97
Добро утро   bouquet
Как хубаво се раздвижи темичката, а  Laughing?
Браво на момичетата, които предложиха идеята за албум smile3525
Полинита, ти в стопанския ли си?
Приятен и слънчев уикенд на всички newsm51 !

# 98
Ланком, мноого прегръдки за баба Пепи  Hug

# 99
Дезире-завърших във ВТУ Туризъм-май 2003та,че после учих и магистър.

# 100
ей много снимки  много нещо добре че малкия го разнасям от 5 та успях да ги разгледам Rolling Eyes
Веси пак благодаря за поздравите
Теди аз работя в Престиж може там да си ме виждала
Ама моят мъж и той голям любопитко да види всичко та чак и акаунт си направи ама нека влиза щом му е интересно

# 101
Пак да кажа, че са много сладки децата  Grinning

rosi 75, спомних си ви от вчера в парка. Други път задължително трябва да се познаем.

buterfly, много е хубаво, че ще имаме и татко, който пише в темичката.

Хайде, чакам нови снимки Wink

# 102

Теди аз работя в Престиж може там да си ме виждала

Ясно от там е.И аз работя там.Значи от там си ми позната. Peace

# 103
Теди ти къде точно работиш в кой цех коя смяна, аз работя като технолог
Реме виждам че си от зоната и аз живея там, като почна да извеждам малкия може да си правим компания че вече ми се овидя това седене вкъщи

# 104
Lancome, ти Lancome  ли си или You can run but you cannot hide...Depeche Mode, че се оплетох?? newsm78 ТИ всъщност си мъжа на buterfly? Ох, ама се оплетох... Joy

Общи условия

Активация на акаунт