Велико Търново - Първа тема за 2009

• 13 781
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Е пък, който каже, че Търновските мами и тези от региона не са най-красивите....А за децата - пу-пу!Толкова са слънчеви, толкова усмихнати, прекрасни! Hug

Освен Доти, Ками и Иман, обаче, никой друг не ми е познат... Thinking Евентуално Desire^ да е учила в ПМГ? newsm78

# 106
аз съм си аз, ти си си ти, кой е магарето Simple Smile какво да ти казвам сега кой кой е, правете една среща и да се видим кой кой е, па нека да дойдат всички Simple Smile 

офф: Поздрави адаша Simple Smile

# 107
аз съм си аз, ти си си ти, кой е магарето Simple Smile какво да ти казвам сега кой кой е, правете една среща и да се видим кой кой е, па нека да дойдат всички Simple Smile
Joy Аааа, ама си разконспириран! МъжО те видя и каза - че това момче го знам, бе! Grinning

# 108
  • пяната на дните
Моля някой учтив човек да ми прати парола и име на албум! Praynig

# 109
Теди ти къде точно работиш в кой цех коя смяна, аз работя като технолог

Аз съм във ''Вафли 2''смяна 1.

# 110
Моля някой учтив човек да ми прати парола и име на албум! Praynig

виж си личните

# 111
Joy Аааа, ама си разконспириран! МъжО те видя и каза - че това момче го знам, бе! Grinning

момче - добре е, някои се опитват да ме чичкосват!

# 112
Ditta в Икономическия бях.  Simple Smile
Kameliya и аз завърших 2003 г ама МИО  Peace
Момичета, много сте сладки всичките! Grinning Grinning Grinning
Dotti много ти  е сладка дъщеричката!  Laughing  Да вземем да ги запознаем с Коци  Joy Joy Joy

# 113
Doty извинявай че по-горе ти написах грешно nick-a  ooooh!

# 114
Абе чудя се защо няма никой мой познат във форума.Пък то не съм сложила нито една снимка на която да ме има Rolling Eyes.Веднага ще се поправя.

# 115
аз единствено познах момчил от албума Doty и Карина (не ме разбирайте погрешно,мисля че така се казваше),иначе никой друг не познавам Thinking все едно не съм от търново Blush

# 116
  • Велико Търново
 Desire няма проблем Hug
 baby_moni   яяяя кажи от къдео го познващ моя Мишо Flutter
Аз познах няколко мамчета.. по физиономия от парковете,понеже ние обикаляме навред
Познах малката Рада Simple Smile...засичали сме се в парка до поликлиниката,мама тогава беше с малко коремче.Благодаря за комплиментите за Карина
Всички сте страхотни

# 117
...иначе никой друг не познавам Thinking все едно не съм от търново Blush
И аз съм така  Blush А уж съм физиономист и повечето хора "поне" съм ги виждала. Пък и работата ми беше такава, да се срещам с много хора...Ама айде де, вие къде сте били? newsm78  Laughing Laughing

# 118

Аууу, гледам добре се завихри темата с познанствата. Ще излезе прав чичо ви Трифонов, че светът е кръчма и ако не сме на една маса, то поне на съседни Simple Smile

Ланком , така си и мислех, че бътърфлай е твоето момиче, ама пусто не смея да питам  Rolling Eyes Иначе с теб се видяхме малко след раждането на бебчо Борис на 5то авеню (бях с кумата ми Деница).

Сега и аз да помоля за потребителско име и парола, за да ви видя муцунките, а и да си плясна и моята физиономия сред отбора.

И последно, за бременните мами специално: в "Метро" са пуснали доста изгоден комплект на Карера (немска е фирмата). Включва: ел.стерилизатор, ел.подгревател, бебефон, термо чанта, термометър-биба.  Цената е 120лв за всичкото. Гаранция 36м. Ние днес се сдобихме с такъв, но мисля, че има още поне 1 брой, само че е "скрит" не при бебешките стоки, а при бойлерите  newsm78

Хубав ден на всички!  Hug

# 119
Доти вие семейството му ли сте,честно казано аз не знаех че има сем.иначе го познавам от гастанцията,аз няколко лета работех на автомивката в сба-то,иначе той може и да не ме знае,ами от там го познавам,даже знам че се казва така от шефката,лично не сме се запознавали,така че и да не ме знае...иначе и теб май съм виждала някъде,може би като сте били с колата заедно от там съм ти запомнила физиономиятя Peace

Общи условия

Активация на акаунт