Велико Търново - Първа тема за 2009

• 13 785
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Ами да семейството му сме Simple SmileЗнам я Мима-та на мивката,... той вече не работи там ,от година и половина е долу на бенз.,управител е там...Със сигурност сме се засичали,ще го питам ,може и да те знае.

# 121
знам че не работи,защото като сме зареждали не сме го засичали,не че зареждаме кой знае колко често де Crazy

# 122
  • Велико Търново
 smile3518 Смилете се и над мен, пратете ми името и паролата за албумчетата  Praynig  Praynig  Praynig

# 123
Serenity'    виж на лични Peace

# 124
И аз се включвам ъв форума.А моето съкровище е роденоо на 02.05.2008 г и се казва Никола

# 125
  • Велико Търново
reme, baby_moni  Hug
Невероятни снимки, и аз разпознах някои от вас  smile3521

# 126
мен може да ме видите като дадете да ми видите профила-не вярвам някой да ме познава де,но нищо Rolling Eyes

# 127
Здравейте мамчета  Grinning

Разгледах албума - много хубави дечица - пу-пу и разпознах по физиономия polinita от Езикова - ти завърши една година преди мен! Също така и Egisihora - с теб се познаваме от лекциите на 9месеца - на последната,която посети преди да родиш бяхме на една маса което ме подсеща  - да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва   bouquet

Сега чакам и ние да се появим,че да се присъединим към колажа  Wink

baby_moni - аз те познавам  Rolling Eyes

# 128
Ами всичките албуми разгледах, но познати физиономии не видях  - освен Деси и butterfly. Но пък видях страхотни снимки и прекрасни дечица  Grinning.
Трябва като се пооправи времето да си направим една срещичка  Grinning

# 129
Добре дошла на DALIA2  Laughing  Hug  Hug

# 130
 PraynigИ аз моля за потребителско име и парола!Предварително благодаря Hug

# 131
разконспириран съм Simple Smile хайде казвайте за срещата...

# 132
а как да  добавя рожденната дата на детето ми Никола към вече направения порядък от рожденни дни?

# 133
# 134
уууууу, чак настръхнах.,....май може и братовчеди да открием тука  Mr. Green .

*Iman*, да, в стопанския съм  Wink ...ти какво учиш? че и ти май каза, че ходиш на лекции?

simona_stoyanova , ами не видях дали имаш албумче...как така се сещаш...искам и аз да се сетя  Mr. Green . Що си мисля, да не би...знаеш ли....хм...май се сещаш. Последният път на сбирката на сп. 9 месеца - ти седеше на масата зад мен, с една твоя приятелка, която на скоро роди-също от Езикова ( може и тя да е сред нас...) , но ви познах по физиономиите - ако тва сте вие.. Имаше и една мнооого бременна мама ( подозирам, че това беше Egisihora ) на вашата маса....

днес имам две шестици   chef  bowuu ...е, как да не го полее човек....  Mr. Green  ...Ааааа, да...бебето...ами добре...следващия път ще ги полея....

много ме кефите така като пишете...преди като съм търсила нашата тема - чаааак на 3 страница я намирам, а сега - все сред първите - Браво! И само така - Нови хора, нова мнения, нови татковци...А какво стана с нашия татко Калпазанчо>??? Някой знае ли нещо??

ай после пак...че бебелан иска да играем...

Общи условия

Активация на акаунт