Велико Търново - Първа тема за 2009

• 13 787
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на Disire^  за посрещането във форума Wink

# 136
 Да това бях аз  Flutter макар,че не се сещам,че си била там,но аз съм си такава една отнесена,че и през мен да минат може и да не видя  Rolling Eyes
 а с другата мама даже бяхме в един клас  Grinning  и много бременната беше Egisihora
 мислите ли на 20-ти да ходите на лекцията?
 аз още не съм си направила албумче!Уж днес щях да го правя,но... Embarassed пък и все още мога да показвам моята муцуна само  ooooh!

# 137
# 138

Ей, че сме хубавици...  newsm47
 А бебенцата... ммм как да не ги разцелува човек   love001
 Аз май така като гледам познавам Дита, Тиха вода, Симона, Бътърфлай и Полинита. С другите мами ще ми е голямо удоволствие да се запозная тепърва  Hug

Поли, да са ти честити 6тиците! Ама така е не само красиви, но и умни сме си  Party

А я да питам, simona_stoyanova , лекцията на 9 месеца не е ли на 30ти  newsm78 Или поне аз така видях в графика им, но може и да съм объркала... Понеже ми се идва, а си мислех, че до 30ти я устискам да не родя, я не  Joy

Хайде, хубава вечер на всички!

# 139
Мартеничка - да, на 30ти е  Peace
ако бебка ви не избърза ,значи ще се видим  preggo

# 140
И аз качих снимки.Я кажете как да завъртя снимките,които са на една страна ,че досега се мъчих и неможах.

# 141
Благодаря на Desire^  за посрещането във форума Wink

# 142
качих и аз малко от най-актуалните ни снимки.разгледах и албумчетата-вярно,много са ни сладки бебоците Heart Eyes
само за 2 неща съжалих-не видях позната муцунка,освен Мартеничка и Полинита,а второто е-как няма едно дългокосо като моето(освен Тарик),че да обменяме опит как да се справя с тази коса на Лили.и понеже друго не измислих,малко по малко и отрязах всички заплетени и неразресуеми кичури,та и поизтъняха опашките Sad.много ми е гадно,че го офъках така детето ooooh!,макар че не личи,понеже къдриците скриват неравномерно отрязаните кичури.ей така с коса се роди и никога не оплешивя Mr. Greenсега хем ми радва окото,хем ми се реве,когато трябва да я среша ooooh!
иначе гледам,че много мами от ЕГ има.и аз съм от ЕГ,ама в Пловдив,та затова не мога да се включа адекватно в разговора и ви разказвам за проблемите с косата на моята принцеса Embarassed

# 143
DALIA2 ,защо не се регистрираш?
И аз съм учила 8 и9 клас в Езикова,но след това продължих на друго място.Нещо не ми се отдаваха езиците.
Много са ни хубави дечицата,големи сладури Peace

# 144
Аз май така като гледам познавам Дита, Тиха вода, Симона, Бътърфлай и Полинита. С другите мами ще ми е голямо удоволствие да се запозная тепърва  Hug
Мартеничка, с тебе се запознахме септември месец на акцията за събиране на учебни принадлежности за децата сираци в Горна Оряховица  Hug.

# 145
  • някъде там
качих и аз наши снимки Wink до тук познавам само Ditta и ако не ме лъже паметта Zmencho /да си раждала в Горна около 10-15.11  newsm78/

# 146
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЕГ  Joy, випуск 98. Познах Ditta. Мартеничка я познавам от скоро. Веси /Иман/ малко по-отдавна. А Роси75 - от лежането по едно и също време в болницата,по време на бременността.
От другите имам бегло познати физиономии, но не бих могла да се сетя от къде.
Всичките сте големи сладурки! За децата нямам думи просто!
Аз нямам нерви за сега да кача снимки.

# 147
Ааа Рени-и мен познаваш Mr. Green
Аз мога да кажа с чисто сърце-че поне половината,които преди не познавах,сега от снимките са ми познати,особено кадрите на ЕГ.
Доти-ти май си си купувала билетчета  за чужбинско от мен,беше отдавна и ако не се лъжа беше със същото момче Mr. Green

# 148
  • някъде там
лелеле ква съм ........ да бе и Камито познавам, нея пък от малки се знаем  smile3521

# 149
polinita , браво момиче, събуди нашата заспала тема   bouquet с идеята си за албума

Вие тука сте голяма дружина от ЕГ, а от  ПМГ, някой няма ли  newsm78

btw Да имите новини от siska79? Отдавна не е писала!

Общи условия

Активация на акаунт