Велико Търново - Първа тема за 2009

• 13 788
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
 Kameliya  сега като те видях и ми светна...преди около 4 години беше и си купувахме билетчета за Испания Simple Smile

# 151
Само аз ли не познава никого.Само Доти и бътерфлай по физиономия Crossing Arms

# 152
дубрутру Simple Smile

tedi_vt_86 , е как да не ни познаваш, бе душа! Всичките ни познаваш - само дето не си ни виждала  Mr. Green
я виж коооолко мноого момичета има тук - два футболни отбора най-малко  Crazy .

аз днес не съм добре... избива ме на смях...ей тъй както си стоя и почвам да се хиля  Whistling ...ама то сигурно щото днеска трябва да се чуя с шефа и малко ме е бъз-бизе  Rolling Eyes , и явно така ще удържа на напрежението  hahaha

днес мисля да изведа Дамян....ама още има сополи това дете ...и малко се притеснявам, щото ние вкъщи сме на газ и е доста топличко- - около 22 градуса в хола и 19 в спалнята...и ако го изведа на 10 градуса навън , няма ли е да голяма разликата и да го разболя ...  newsm78  не знам...само знам че тука смао дето няам белезници, иначе съм като затворник.

ай стига съм писала...днес няма да уча изпити, а се залавям да се Опитвам да се науча да правя колаж....
хубав ден - и пишете ейй, я вижте тука за няма и 3 дена повече от половинаа тема замина   bouquet    bouquet

# 153
  • Велико Търново
Добро утро!За три години за първи път виждам толкова бързо да се изписва темата-браво на Полинита за идеята за албума.
Поли,спокойно можеш да изведеш детето-болно дете стига да не е отпаднало и да няма висока температура и времето вън да не е "духовито" и мъгливо и да не е естествено -15 градуса спокойно извеждай.

Аз разгледах албума и без 3-4 майки всичките ги познавам Embarassed
На Мартеничка милото едно време живееха в съседния вход,на Ренито приятелката живее пък в нашия,абе като в латино сериал ги навързах Mr. Green

# 154
Момичета, някой има ли идея къде се продават сателитни приемници?

Поли, аз уча Приложна лингвистика - англ. с арабски. Имам и 1 година Маркетинг и много се чудя дали да не ги изкарам паралелно, но сигурно ще ми сложат много приравнителни изпити и май не си заслужава  newsm78
Сиска правилно ти е казала, че можеш да си изведеш детенцето. Ние вчера ходихме на Ксилифор. Голям кеф беше за децата - наиграха се воля Grinning Сега времето омекна и е супер за разходки.

# 155
*Iman*, аз ще те посъветвам да завършиш и Мркетинг. Първо - имам слабост към тази специалност - мнооого си я обичам , второ - в нашето уни завършваш - Бакалавър Икономика - специалист по Маркетинг - тъй че - самото наименование после ти отваря много врати ....А иначе това което учиш ми звучи сууупер сложно  Whistling

Сиска, ами ще ги разходя...дори и само до магазина да е, че днес дупето ни е мнооого пропускливо ooooh! и изведнъж се оказа че нямам памперси  Rolling Eyes

Абе момичета, понеже нали съм скарана с тез колажи - играх си 2 часа, измайсторих един - що - годе хваща окото, ама мола ви някой да ми каже как да го качаааа???? Направила съм го с Powerpoint и сега не мога да пейстна на първа страница  Tired хелп мииии

# 156
 Здравейте, мами!

Пепи_р, извини ме, че не познах  Embarassed Пусти му и бремелински мозък иска малко рестарт от време на време smile3538

Полинитка, пробвай да качиш колажа във Vbox7 или Youtube и после да прикачиш линка към първа страница. Май иначе не става щом е с пауърпойнт  newsm78 Между другото ти в коя част на Картала живееш, да не вземем да се окажем и комшийки сега? Голям ще е купон Simple Smile

Сиска, гледай ти! Светът вярно бил малък ( а ВТ - още по-малък ). Как върви бременността при теб? Ходиш ли на работа още?

Аз явно влизам във фаза "гнездене", защото все си намирам някаква работа за вършене и в резултат къщата е облизана  clean  Утре сме на преглед в Плевен и мисля да си взема и багажа за всеки случай. Ако доки каже, че бейби ще се появи тези дни по-добре да се установим в някое приятно хотелче за ден-два, отколкото да бръмчим насам-натам. Което ме напомня, ако някоя мама се сети за подобно уютно и тихо местенце в Плевен, да сподели, моля   bouquet

Хубав ден на всички  Hug

# 157
 Здравейте и от мен  Hugкакто винаги сте избрали много хубава тема Grinning рождените дни са хубаво нещо а ако има и кой да ти го направи направо страхотно....
Ако мога да съм ви полезна с нещо обаждайте се...погледнете линка  който съм си сложила...  bigdance2
Да не забравя имаме си агенция за детегледачки в Търново.... NeWS30 newsm10 newsm44 сега можем да си позволяваме и ние някой друга екстра 1dating
Дидка чакам да се обадиш  food010

# 158
zorido ,
аз нещо не разбрах...  Flutter
агенция за детегледачки ли имате? или за правене на рожденни дни? или и двете??

еййй, как ми трябваше по Нова година...тцтц...карай- за другата ще знам ...
и къде е линка? искам да видя и да се запозная ....

момичетаааааа, трябва да пиша мотивационно писмо...ама поне да бъдело 1-2 страници....
и тва като ми го казаха и ми секна творческата мисъл... пфуууу....пък аз не обичам тия готовите мотив. писма- искам да си го избарам стил "Виж ся шефе, ко ще ти кажа...."  Mr. Green

Мартеничка, аз съм точно под ЦБА на КАртала - новия блок на Величко Минев . Ама май не си ми комшийка щях да съм те виждала...мисля...ти къде си ?

# 159
polinita, какво е това мотивационно писмо 1-2 страници, кой ще ти го чете? Аз съм виждала моите шефове как четат мотивационни писма- въобще и не отварят файла, а ако е на общ файл с автобиографията, го подминават с досада. Иначе аз в мотивационните писма си казвам с две думи образованието и опита  до момента и започвам да правя четки на фирмата- как винаги съм си мечтала да работя в такава фирма, как от години се интересувам от дейността и, как идеално пасва опитът ми на предложената позиция. Обаче го докарвам най-много до половин страница с едър шрифт.

Мартеничка, пак ти пожелавам леко раждане! Дано да е по-скоро, ако това е и твоето желание, разбира се, но сигурно е  Hug

# 160
reme , то вярно е така....ама аз кандидаствам във фирмата, в която вече работя за доста по-висока длъжност  Rolling Eyes и говорих с шефа ми, който каза че е добре да е 1-2 страници - да опиша - какво ще променя, какви цели ще гоня....блябля...и става еднооо мазалоооо....че мен днес ми е малко лигав ден...ако знаете само кви работи съм писала  Mr. Green . Донълд Тръмп ряпа да яде - аз такива идеи имам за бизнеса, че просто шефа ще ми прехеърли 100% от акциите на фирмата  Joy

мдааа, въпреки че го чета тва мое писмо за 10 път и ми изглежда все по-тъпо и по-тъпо  hahaha

Мартеничка, искаш ли да питам братовчедка ми за хубав хотел? Наблизо до болницата? тя е плевенчанка - смятам че може да помогне

# 161
 Ей, Полинита, ще е супер! Че аз цял ден се ровя в нета и нищо не ми допада. То не, че имаме кой знае какви претенции, ама едно, че не ми се дават 150 кинта на вечер и второ, че поне трябва да е в рамките на града, а от това, което видях, нищо не отговаряше на условията.  Tired Иначе ние на Картала сме от няма и месец и още хич не съм се ориентирала къде какво има. Само СБА-то и парка знам. Ние сме май доста по-нагоре от вашия блок: като тръгнеш на дясно на парка и все нагоре, нагоре, къщичките почти накрая на квартала (нашата е най-оранжевата). Понеже и уличката ни е нова и още си няма име най-близката е "Васил Петлешков" 36 (май  Rolling Eyes ). Ама нищо де, все до парка ще се донасяме с количката  Party

Реме, още веднъж благодаря за пожеланията.  Hug Права си, че вече нямам търпение да си гушкам бебенцето  baby_neutral

# 162
  • някъде там

На Мартеничка милото едно време живееха в съседния вход,на Ренито приятелката живее пък в нашия,абе като в латино сериал ги навързах Mr. Green

siska79 май нещо се обърках, за коя приятелка ми говориш Wink

# 163
тъй ...питах аз за хотел в Плевен...ама като взеха да ме питат - на центъра ли, около центъра ли...аз  Shocked не знам какво да кажа...
викам дето раждат хората  Joy  ....
"ако е в болницата - има много" - отговор 1
"ако е в клиника - ще  е на центъра - Ростов или Балкан" - отговор 2 ...
тъй че - това помощта от мен - ти сигурно ги знаеш тия...ама поне опитах - свястен отговор не получих...

тъй...чакам мъжо да се прибере и да видим де ще го кача тоз колаж, че аз не вдявам нииищооо....

# 164
  • Велико Търново

siska79 май нещо се обърках, за коя приятелка ми говориш Wink

Биляна,която също е и приятелка на Мартеничка на зълва та Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт