Зимна Сливенска тема - 33

• 22 104
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Славена браво за снимката, а за предложенията хммммммммммммм, я не им се връзвай Joy Joy Joy Joy
Лек ден и на теб Heart Eyes

# 241
Благодаря ти, emilia.st, ще послушам съвета ти!  Joy

# 242
И аз оня ден без причина в къщи си сложих малко грим, (то сега никъде не ходя в тези студове и с това бебе), понеже доста се занимарих и мъжа ми като се прибра ми вика:
-Ти да нямаш някой любовник, тука я кажи?
Какво да кажа то освен козаря дето си пасе козите  , друго няма, във вилна зона се утрепали хората да идват, а комшиите все възрастни Joy Joy

# 243
# 244
Радвайте се на предложенията. Я, на нас възрастните никой нищо не предлага  Mr. Green

# 245
Здравейте момичета!
Много сте изписали за тези 2 дни. Не мога да ви изчета дълго време.

Първо да кажа - Срещата беше СУПЕРРРРРРР!Разгледах снимките.Много са хубави.Чакаме сега снимките от Меги!

Аз вчера ходих до Варна и май ще си правя корекция , но сега пък не мога да избера коя от двете.То не е една.

Добре дошли на новите мами! Ще се радвам да се запознаем.Кажете повече за вас.Къде живеете?

Милена , ние на 29-ти не можахме да си поговорим , че бяхме доста далеч една от друга.Но си ми много позната и не мога да се сетя от къде.Кажи нещо повече за себе си.Къде си учила?Кой набор си?Къде живееш?ако искаш ми пиши на лични.

Още веднъж казвам на всички - скайпа ми е : nedi23 . Който иска да ми пише по скайп.

Момичета много сте готини всичките.Много се радвам че се запознах със всички вас.

Целувки от нас и лека вечер!

П.П Аз седнах да ви прочета и сега ще сядам да уча , че на 9-ти ме чака изпит и нямам време!

# 246
Виждам че пак сте си изкарали хубаво на срещата. едната мама с малко бебенце не се ли казва Ренета или се препознавам?
ние сме съсв шарка - Варицела и никъде неможем да мръднем. Милата много е зле. Много пъпки има.
Утре пак ще пиша. Целувам ви всички и искам да се видя с вас. Мисля че имаме много да си казваме.
Лека нощ!

# 247

Радвайте се на предложенията. Я, на нас възрастните никой нищо не предлага  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми така си е! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Добро утро на всички!!! Grinning

Славена, при мен като има хора в къщи и аз не мога да сядам на компютъра.  Или ще е таткото, или баткото.
А дребното ми прави опозиция. Щом се доближа до компютъра и прави стрела надолу към земята, гарнирана с бойни викове... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама и аз не им се давам...
А за бременността - да! Всяка е различна, но не е задължително да е с различен плод. Mr. Green
 Hug Hug Hug
Гледай да ти е леко и ти пожелавам да родиш едно прекрасно бебе!  bouquet

# 248
Добро утро на всички мами!
В къщи и мъжа, и детето спят, но на мен не ми се спи!:)
Я да питам аз има ли бременни сред вас?
Аз кафенце не пия, но ще ви почерпя всички с по едно  Coffee
ПОжелавам ви ден, изпълнен с усмивки! newsm10

# 249
Добро утро мацки,

Милена , ние на 29-ти не можахме да си поговорим , че бяхме доста далеч една от друга.Но си ми много позната и не мога да се сетя от къде.Кажи нещо повече за себе си.Къде си учила?Кой набор си?Къде живееш?ако искаш ми пиши на лични.
Неди, какво учиш? Не се сещам от къде може да се познаваме  newsm78 учила съм в ПМГ, преди това в Пето СОУ, родена съм 1982-ра, сега съм на квартира в Заимов, но съм живяла в Олимп преди (в центъра) ... само дето не казах и колко гажета съм имала преди да се оженя  hahaha

едната мама с малко бебенце не се ли казва Ренета или се препознавам?
Да, Ренито е, но тя не влиза в тоя форум, аз я доведох на срещата  Mr. Green
Дано бързо ви минава шарката.

Щях да питам нещо, ама ме досрамя  Blush айде друг път

# 250
Добро утро мацки,
...

Щях да питам нещо, ама ме досрамя  Blush айде друг път
Ама какъв срам, бе??? Mr. Green Mr. Green
Ако  мога, ще ти отвърна... Ако мога, де. Laughing

# 251

Неди, какво учиш? Не се сещам от къде може да се познаваме  newsm78 учила съм в ПМГ, преди това в Пето СОУ, родена съм 1982-ра, сега съм на квартира в Заимов, но съм живяла в Олимп преди (в центъра) ... само дето не казах и колко гажета съм имала преди да се оженя  :h

Аз също съм учила в ПМГ . 83 набор съм , но съм тръгнала на 6 години и винаги съм вървяла с 82 набор.Така че , най-вероятно се познаваме от ПМГ.Аз завърших ПМГ - випуск 2001 - бях химия с немски.

А ти кога завърши и каква паралелка си била?

# 252
# 253
Кайве, силвупле!!!
Простете ми произношението на парижанка. Mr. Green

# 254
Кайве, силвупле!!!
Простете ми произношението на парижанка. Mr. Green

Мерси боку  Hug

Общи условия

Активация на акаунт