Зимна Сливенска тема - 33

• 22 033
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
...и аз вече съм на чай  Wink

Еми, а ти кърмиш ли  newsm78
Сигурно не, щом правиш диета  Simple Smile Аз вече почти 3г откакто съм родила и не мога да си върна килцатаот преди забременяването...или поне малко да ги доближа  #Puppy dog Ама и как да стане като аз без шоколад, торта и сладко не мога  smile3516

Меги, тук не вали, но е доста мрачно  Confused

# 136
  • София/Сливен
Дидка, много благодаря, получих ги  Kissing Heart

# 137
Дидке, тук вали бе Simple Smile Ама ти верно ли не пушиш вече? Вкъщи като идва не пуши ли  Thinking Мъжо и той ги беше спрял преди Нова година, ама само месец и пак пропуши. Рече, че се поизчистил вече и можело пак да пуши.
Деца, мъже - собствени или чужди, всичко може да водите на срещата  Laughing
Меги, лек път, и да се видим утре.

# 138
zdraveite momi4eta,otdavna ne sam pisala...gledam i 4eta i ne vijdam drugi bremenni mami,vsi4ki ve4e si imate de4ica....kakto kazah i [predi,ot skoro sme v sliven,maja mi e ot tuk,ama i toi ne e jivql 6 godini tyk i sega doidohme i ne poznavame nikoi,i ni e mnogo sku4no,az po cql den si stoq v nas,a toi hodi na rabota,a i tam o6te nqma hora,poneje sega otvarqt sklad na weiss profil i o6te ne sa nabrali personal...mnogo mi e sku4no,dosega sam sviknala da sam vse vav dvijenie i sred hora i mnogoo priqteli...a tuk....dano me razbirate kolko mi e gadno....a dokato se rodi beb4o ima o6te 5 sedmici,poneje 6te rajdam sekcio...sajalqvam ako sam bila dosadna....a na 21 godini sam,ot ruse...tyk jiveem v novo selo Simple Smile

# 139
  • Сливен
     Добро утро и от мен.Ние пък досега нямахме интернет.Днес голямо раздвижване във форума,явно е заради утрешната среща.И на мен мноооого ми се идва ама още не е сигурно.
    Еми,ще се радвам да се видим на някоя среща,че отдавна не сме се виждали.Сигурно 2-3 години и повече.
    Успех Неди на прегледа.Дано си дойдеш с добри новини. Hug
    Добре дошли на новите мамчета.
    Весел и успешен ден Ви желая  Hug

# 140
Дидка, ние не сме се кърмили и един ден даже, просто не се получи, малката грам не засука и въпреки многото усилия не можахме да я накараме да суче, искаше биберон и нищо друго не признаваше, аз качих 22кг за цялата бременност, и най много първите 3 месеца, може би пак заради цигарите, спрях ги от раз и се почна едно глямо плюскане, сега съм успяла да смъкна почти 20кг ; -  4кг откакто съм на диета( от началото на януари)Близо съм до целта , и това ми дава сили да продължа още някой друг ден, иначе и аз без сладко не мога да ЖИВЕЯ.
Ева все си мисля от къде се познаваме newsm78, от колежа ли или от Миролио, и аз ще се радвам да се видим Heart Eyes

# 141
  • Сливен
     Еми,от Колежа се познаваме.Засичали сме се при Хараламбус.

# 142
  • Под Сините камъни
Оф и на мен ми се идва на срещата ама още не е сигурно.polina87 и други бременни мами имаме не си само ти  Wink

# 143
... ne vijdam drugi bremenni mami,vsi4ki ve4e si imate de4ica...

Има, има....виж първата страница на темата  Wink а и ако дойдеш на срещата утре ще се запознаеш ако не с 2, поне с една от тях - пъзелчето Grinning

# 144

Еми, значи групата на непушачите се увеличава  newsm10 СЕга остава да навия Лонката и екипа ще е готов  newsm68

Моля, моля, Лонката освен да я забремените по никакъв друг начин не мойте я отказа от единствения и останал порок. Иначе вече ще ми поникнат крилца.  Innocent

Имам молба - нека някоя любезна и отзивчива съфорумка ме светне, аджаба, кога е срещата, че аз май за петък разбрах, да не се изложа и още по-лошо да пропусна /а това запознатите знаят, че става само през трупа ми  Joy/.

Лек, хубав и усмихнат дъждовен ден!

# 145
Среща - УТре, четвъртък, 29-ти от 18ч. на "Терасата" в Младост - и вземи забрави, тогава вече наистина трябва да ти пиша писмо  Crossing Arms

# 146
  • София/Сливен

Аз предлагам Катето да запази маса на "Терасата", ама вътре  newsm08 за 29-ти (четвъртък) от 18ч.
И да е СРЕЩА на НОВИТЕ мами  Hug Hug Hug emilia.st, Milena_vk82, mira1001 и plamak   newsm10

И на ухо - имаме рожденичка тогава Grinning

Съжалявам за повторението Mr. Green

# 147

Аз предлагам Катето да запази маса на "Терасата", ама вътре  newsm08 за 29-ти (четвъртък) от 18ч.
И да е СРЕЩА на НОВИТЕ мами  Hug Hug Hug emilia.st, Milena_vk82, mira1001 и plamak   newsm10

И на ухо - имаме рожденичка  Grinning

...и ако може носете по-големи подаръци  Grinning

# 148
Направо пари носете  Laughing

# 149

Да, да може да плати сметката  Joy
Ох, не ме оставяте да си изчистя къщата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт