ЛЮЛИНска среща:25.01 в Калпазани от 11ч.!!!!

• 18 269
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Деси, аз не съм гласувала, но ще дойда. Стига да се оправи детето. Ако не, ще дойда сама. За кой клуб става дума?

# 166
Мира, мерси за инфото за Калпазаните.
С тия градини  голям хаос. Като знам колко беше инфарктно записването по Интернет миналата година.Успех на всички.
От сума ти години живея в Люлин и не мога да си намеря още гинеколог, фризьор и зъболекар в района.

# 167
  • София
И аз, за това ходя в центъра.

# 168
  • София
Камен е в 41 ясла Blush,мама Мони знае по-добре от мен Embarassed,Оги също ходеше там.Много съм доволна Peace
Аз пък и фризьор и гинеколог и зъболекар си имам в Люлин Whistling
Veniand,не ходиш ли при Елена на фризьор,аз си мислех,че половин София е при нея newsm78,с това записване на часове,днес ми записа за петък чак.

# 169
  • София
Много трудно стана наистина с тези градини. Като се сетя миналата година на 4 февр. колко нерви изхабих...Добре че го приеха и то там, където исках. Влизам от време навреме в темата за новите критерии и наистина се хващам за главата все по-трудно ще става.
Мира митко вече е доста по-добре, но не знам колко ще издържи здрав в яслата. Раде дано е нещо леко при вас. За събота не съм на 100 % ще го видя как е.
Ели аз защо си мислих, че малкия ходи в тази ясла newsm78Явно съм в грешка.
Явно не съм в грешка Laughing

# 170
  • София
Не си,не си.Аз съм изтрещяла нещо, от толкова време стоене в къщи Laughing
Днес е олимпиадата на Оги по математика bowuu,имаме и родителска среща,но аз мисля да не ходя,сутринта говорих с учителката,така че.....
Рада,тъкмо мислех да ти дам Оги да го водиш на ски,то пък Георги болен.

# 171
  • София
Аз да дам малко светлина  Party
Частна детска ясла Криси
www.detska-gradina.com
Намира се зад Адашите и бл.961
0889 055 422
Аз си запазих брошурката от пощата  bouquet Хубавото е , че работят целогодишно и по време на ваканциите

# 172
Елка, я ги давай веднага тези в Люлин.

# 173
# 174
Може и да е ставало дума, но съм пропуснала. Една от новите частни детски градини е Криси. В сайта им пишеше, че цената е 550 лв. на месец, а сега в това съобщение http://www.topobiavi.com/частна-детска-ясла-криси-жк-люлин-adno46546.html
се споменава заплащане по договаряне.
А за тази в Сиконко разбрах от една жена, която работи на Руския пазар, онази част, в която продават котлони, бързовари и т.н. Магазинът е закрит, за ризи. Тя каза, че е много доволна, че мястото е още ново и не е популярно, даде ми е номер на мобилен телефон, но явно съм го загубила. Такса - 250 лв.
Да, докато пишех dgudge вече е дала информацията.

# 175
Цитат на: елказелка Аз пък и фризьор и гинеколог и зъболекар си имам в Люлин Whistling
[/quote

За фризьор мога да ти препоръчам Ева,салонът й се намира в 10-ти Микрорайон точно срещу спирката на тролей 7
За зъбар всички мои познати ходят при Вяра Алдева (кабинета й е срещу Европата) но лични впечетления не мога да споделя.

# 176
  • София
Ходила съм при Алдева,когато беше още в 7-ми в един блок.Общо взето съм доволна от нея,но сега,от 4 години ходя при д-р Таков в Люлин4 мисля че се пада newsm78.Фризьорката е в първи,в заведението,което се казваше Карелия,после беше Борнео,после Кариби и т.н.,има автомивка долу,а  фризьорката, е на втория етаж,над кръчмата.Гинеколожката,както писах,е срещу KFC,зад Силвър център

# 177
от тунела към люлин,до ОМВ има табела за частна ясла в 10-ти

Кой ще ходи до клубчето?Няма време... Grinning

Бифанче,вие ще присъствате ли? Sunglasses
Преди предложих, ако кажете мога да отидо до клубчето.
Още този следобяд преди да отида за децата.

# 178
Ей, момичета какво става ще има ли среща или не?
Добре дошла на Тути*Фрути и поздравления за прекрасната новина на Деската - желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво и красиво бебче септември месец.
Момичета мога ли да ви помоля да прочетете и подпишете тази петиция: http://bgpetition.com/ilian-zdravkov-tuberkolozen-meningit/index.html Касае се за 3 годишното детенце на моя позната, което е в болница само - вътрешния правилник на клиниката не позволява майка му да стои при него. Благодаря!

# 179
  • София
Ами и аз вече не знам, бяхме за и сега нещо...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт