Козметика Ланком,Клиник

• 46 724
  • 263
  •   1
Отговори
# 135

All About Eyes на Clinique e любимият ми крем за около очите  newsm53
попива много бързо, освежава, подмладява  smile3521

# 136
Мен не ме подмлади Laughing Нищо особенно не е този крем. Не ми харесва.

# 137
Мен не ме подмлади Laughing Нищо особенно не е този крем. Не ми харесва.
Аз съм много доволна от него. Ползвала съм крем на Vichy и не бях доволна.....беше много лепкав и ме дразнеше, докато от този се чувствам супер и изглеждам 10 години по млада.  smile3521 А на теб защо не ти хареса и кой крем ти харесва?

# 138
Да бързо попива, не лепне и добре хидратира.Но само това. Този на снимката ми харесва. Избистря тена около очите ми, заличава малките бръчки

# 139
Имам пудра на Estee Lauder – доволна съм. Кремове не съм ползвала .Embarassed 
Заинтригува ме, би ли споделила дали попива бързо и дали лепне защото за мен това е много важно, също миризмата. Кремовете на Clinique които съм ползвала с изключение на моя фаворит за около очите ми миришат неприятно.

# 140
Много бързо попива.Не лепне. Незнам на колко си години, но този се води анти ринкъл.
Daywear Plus е много хубав дневен крем. Харесва ми и Advanced Night Repair . Тоника за мазна кожа съдържа глина и много хубаво матира.
Незнам какво друго те интересува.

# 141
И аз съм доволна от All About Eyes на Clinique . Пробвах най различни и все се връщам към него.
На ЕЛ съм ползвала и ми хареса този:

# 142
Другата седмица мисля да си купя някой на Estee Lauder и тогава ще мога да изкажа някакво мнение. За съжаление винаги пазарувам придружена от синът ми и не мога да прочета и погледна всяко кремче , а изборът е толкова голям.

# 143
# 144
  • Sofia, BG
Бихте ли ми препоръчали крем за лице на Клиник за нормална към суха кожа, на 32 год съм. Супердефенс-ът дали е подходящ?
Зависи какъв ефект търсиш? Борба с първите бръчки? Заличаване на петна, червенина, пори, пъпки...? Овлажняване?  newsm78
За борба с първите бръчки и за овлажняване

# 145
Бихте ли ми препоръчали крем за лице на Клиник за нормална към суха кожа, на 32 год съм. Супердефенс-ът дали е подходящ?
Зависи какъв ефект търсиш? Борба с първите бръчки? Заличаване на петна, червенина, пори, пъпки...? Овлажняване?  newsm78
Препоръчвам ти да спреш цигарите като начало smile3503

# 146
  • Sofia, BG
Аз не пуша  Simple Smile

# 147

Бих предпочела пред Супердефенса новия на Клиник Youth Surge SPF 15

# 148
  • Sofia, BG
Благодаря!  bouquet

# 149
Аз ползвам доста неща на клиник, но не съм стигнала до серията за първите бръчки. Чувала съм много хора са доволни от repairwear. Имам вкъщи подробен наръчник на клиник и погеднах, че е подходяш за твоя тип кожа. Все пак те съветвам горещо на направиш теста в сайта, където накрая ще ти препоръчат продукти подходящи за теб. Това е най - доброто решение, защото незнаеш кой какво ще ти препоръча... http://www.clinique.com/#

Общи условия

Активация на акаунт