Козметика Ланком,Клиник

• 46 649
  • 263
  •   1
Отговори
# 225
Момичета някакви отзиви за това кремче на Клиник!

http://www.clinique.com/product/CATEGORY4918/PROD7982/Skin_Care/ … rizers/index.tmpl
Сити Блока ми привършва и като се рових в сайта на Клиник попаднах на това кремче!
Момичета никой ли не го е ползвал?

# 226
Третата стъпка е само овлажнител след сапуна и лосиона, които опъват кожата и създават неприятно усещане, което е различно от крем. Кремът е със съвсем други съставки и затова овлажнителят не може да замени крема. Но пък в крайна сметка кремът не е задължитеен - зависи от възрастта и състоянието на кожата. Аз ползвам крем - дневен и нощен, но не съм никак редовна.

Изпъпчването, ако е в резултат на трите стъпки, е нормално да се появи в първите 14-20 дни след начало на употребата им, защото чистят дълбоко. Консултантите специално обясняват това и съветват пъпките да не се пипат. След това изчезват. При ме и една моя приятелка беше така. ако е от други продукти ... незнам.

Pore minimaiser - ползвала съм 2 подаръчни продукта от по 15 мл. ( newsm78 ) - нищо не забелязвам - абсолютно никаква промяна, но то си е до кожа.

# 227
Третата стъпка е само овлажнител след сапуна и лосиона, които опъват кожата и създават неприятно усещане, което е различно от крем. Кремът е със съвсем други съставки и затова овлажнителят не може да замени крема. Но пък в крайна сметка кремът не е задължитеен - зависи от възрастта и състоянието на кожата. Аз ползвам крем - дневен и нощен, но не съм никак редовна.

Изпъпчването, ако е в резултат на трите стъпки, е нормално да се появи в първите 14-20 дни след начало на употребата им, защото чистят дълбоко. Консултантите специално обясняват това и съветват пъпките да не се пипат. След това изчезват. При ме и една моя приятелка беше така. ако е от други продукти ... незнам.

Pore minimaiser - ползвала съм 2 подаръчни продукта от по 15 мл. ( newsm78 ) - нищо не забелязвам - абсолютно никаква промяна, но то си е до кожа.

Абсолюно е права за пъпките и аз съм го писала няколко пъти. Получава се от лосиона, който е излющващ и премахва най-горния мъртав слой от клетки  на кожата, пезултат на което се получава по-силно секретиране на мастните жлези и може да се появят пъпчици, които лесно изчезват. И аз минах през това, но за 2-3 дни.

# 228
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали дневен крем на Ланком  - имам леки петна на горната устна след второто раждане! Много явни стават през лятото! Имат ли крем + някаква  защита?

# 229
Nes  , моля те, разчисти си кутията от лс, не мога да ти пиша.
Момичета, извинете ме за спама.  Embarassed

# 230
kiki321 аз ползвам дневен худратиращ крем на ланком http://www.lancome.ca/img/_db/packshots/b_085201.jpg. Много съм доволна, но не знам дали ще помогне за петната.

# 231
Искам да се посъветвам с някой по-опитен с 3-те стъпки на Клиник. След доста похарчени пари и напразни надежди, реших да пробвам и това, за да подобря вида на кожата си. За целта изчетох доста по форумите и отидох да ми направят теста и да си взема мостри. Реших да с направя следния експеримент, за да проверя 1.компетентността на консултантите и 2.да потвърдя коя е подходящата комбинация за моята кожа - отидох в два магазина, където предлагат продуктите им и теста и резултатите ми са различни - в единия ме определиха като 3 тип, в другия - като 2. В момента ползвам мострите на 3 тип и не мога да кажа, че виждам някаква огромна и драматична разлика (знам, че е малко рано, но прочетох доста мнения за мигновен ефект). Все още не съм пробвала 2-ките, но гледам, че на повечето хора с подбна на моята кожа (комбинирана към мазна) ДДМЛ им идва тежък. Само че на мен пък течния сапун 3-ка ми се струва ужасно изсушаващ и с много неприятна миризма. За лосиона забелязвам леко зачервяване, но предполагам, че е нормално. Исках да питам някоя от вас с подобен тип кожа и повече опит с тези стъпки дали комбинация на продукти от 2 и 3 примерно би била подходяща, или са създадени така, че да се допълват. Очевидно не мога да се доверя на консултантките, за съжаление, а след множеството неуспешни опити и хвърлени на вятъра пари, не ми се иска да си правя експерименти, без солиден съвет. Благодаря предварително! Hug

# 232
И аз ползвам трите стъпки за трети тип кожа от скоро. Но използването им сутрин и вечер ми идва много. Кожата ми видимо изтъня.Затова минах на варианта само вечер и съм много по добре.

# 233
MeLLL направи си теста в сайта на клиник най-добре. Зачервяването е нормално за началото на използването и на мен ми ставаше така и аз ползвам 3ката. След сапуна и на мен ми се поизпъвакожата но не виждам проблем...след това нали имам овлажнител за тая цел...  newsm78 В края на краищата мога да те посъветвам по - малко да се доверяваш на чуждите мнения от форумитезащото могат да повлияят на твоята обектовна оценка, защото ако си предубедена няма да видиш никакъв резултат. Аз лично съм доволна... не съм "драматично различно" по - красива, но кажата си я чувсвам по - здрава. Успех!  bowuu

# 234
Благодаря ви, момичета! И аз мисля да си купя продуктите, защото ако не друго, поне усещам кожата си по-гладка, а това не е малко като за начало. Просто се чудех дали не мога да заменя това измиващо средство с друго. Аз в момента имам още толкова много от измиващия гел, който ползвам, а той никак не беше евтин и съм доволна от него. Но предполагам, че трябва да се използват в омбинация, за да действат. Идеята ми беше дали някоя от вас не комбинира 3ката с по-слабо сапунче (и знаете ли дали има разлика в твърдия и течния сапун за мазна кожа, понеже твърдия има цвят и се зачудих за това) или пък с лосион 2ка. Някъде четох, че 2ката излющва, а 3ка лосион изсушава, а на мен второто не ми е чак толкова необходимо. На теста на сайта излизам пак 3ка. Но това, което ми направи впечатление и на сайта, и на теста в магазина, е че ми се получават колкото жълти отговори, толкова и зелени (жълтите бяха за нормална кожа, а зелените - за по-мазна или комбинирана), което значи че съм някъде между двата типа, но в никакъв случай мазна и просто ме е малко страх да не пресуша съвсем с тези продукти.

# 235
  • София
Някой ползвал ли е серума ПРимордиал на Ланком? Звучи ми вълшебен - свивал порите, избистрял тена, блокирал радикалите, стимулирал обновяването на кожата... Като цяло серията ПРимордиал май ми се струва не лоша... (не смея да съм категорична - пробвала съм само тестери досега).

# 236
и аз се интересувам от 3-те стъпки на клиник.

# 237
Момичета взех преди седмица нова опаковка от третата стъпка-гел,но нещо миризмата му е друга....мирише ми малко на камфор Shocked душкам,душкам и се чудя....дали не са сменили нещо състава или аз чак сега обръщам внимание на миризмата.В срок си е-пресен,пресен...преди няколко месеца е произведен,не ми се вижда с променена консистенция и усещане.
Миризмата не е силна,едвам се усеща,но до сега не ми е правила впечатление затова се пртесних.Как е при вас?!

# 238
Моя мирише по същия начин. Купих го преди 5 седмици.

# 239
Аз не мога да сравня с преди, но на мен ми прави впечатление, че никак не ухаят приятно, особено сапунът!

Общи условия

Активация на акаунт