Козметика Ланком,Клиник

• 46 649
  • 263
  •   1
Отговори
# 240
  • USA
Меллл, спокойно може да пропуснеш сапуна и да си се миеш с твоя гел. Не мисля, че ще има голяма разлика.
По принцип пакетираните продукти са по-скоро маркетинг трик отколкото система от незаменими елементи. Просто на фирмата и се иска така да си мислят потребителите. Аз лично не харесвам 3те стъпки. Според мен ако си вземеш Mild clarifying lotion и Superdefense (или друг крем с фактор - Cityblock напр.) ще имаш по-добър ефект. Подчертавам, че това си е мое мнение, не пречи да пробваш и комплекта и да експериментираш.

# 241
Основната идея на продуктите на клиник е да не предизвикват алергии с добавени аромати и т.н. Затова миришат така гадно. То и на опаковката пише 100% fragrance free Няма какво да се маете защо миришат така, а не на нещо по - хубаво.

# 242
Моя мирише по същия начин. Купих го преди 5 седмици.

По същия начин както винаги или по същия начин както аз описвам Grinning

# 243
Меллл, спокойно може да пропуснеш сапуна и да си се миеш с твоя гел. Не мисля, че ще има голяма разлика.
По принцип пакетираните продукти са по-скоро маркетинг трик отколкото система от незаменими елементи. Просто на фирмата и се иска така да си мислят потребителите. Аз лично не харесвам 3те стъпки. Според мен ако си вземеш Mild clarifying lotion и Superdefense (или друг крем с фактор - Cityblock напр.) ще имаш по-добър ефект. Подчертавам, че това си е мое мнение, не пречи да пробваш и комплекта и да експериментираш.

Аз пък обожавам трите стъпки,но от кремовете нямам нито един любим.
Не са лоши,но почти всичките до един ми идват тежки.Последния който излезе в дневен (спф15) и нощен вариянт е хубав и по лек (според мен благодарение на по ниския фактор) но и той няма УАУ-ефект,че да го купя Peace

# 244
Моя мирише по същия начин. Купих го преди 5 седмици.

По същия начин както винаги или по същия начин както аз описвам Grinning
По същия начин както винаги.

# 245
На мен ми дадоха 2 опаковки с тестери от 3 тип и вече ги ползвам 5-ти ден много послушно сутрин и вечер, но усещам кожата си много опъната и се притеснявам дали консултантката не ме е преценила неправилно  ooooh! Все пак мисля да се пробвам. Ще ги поръчам от Ягодка и междувременно ще купя малък комплект от магазина на Витошка, докато тези дойдат. Само започнах да се чудя дали наистина този вариант излиза по-евтино, понеже от Ягодката ги смятам на 120лв (при Clarifying Lotion от 200мл, а не от 400мл), а бях чела на няколко места, че толкова стрували и в магазина. Аз не обърнах внимание на цените, когато ми правиха теста, защото се захласнах по обясненията на жената...  Tired

# 246
Аз си ги купих стъпките за 125 лв. големи опаковки (480мл; 200мл;125мл.) с подарък 3те стъпки в размер за път (много мънички шишенца) и несесер. Такаче мисля, че си се прецакала... По празниците винаги има такива промоционални пакети по големите вериги за козметика. Излиза 200% печалба.... че то само овлажнителя в този комплект струва 94лв. отделно!!!  #Crazy

# 247
Имам трите стъпки на Clinique. Специално за крем за лице за млад човек, аз съм на 22, бих ти препоръчала хидратиращият на La Roche-Posay. Сега е даже в промоция и към него има подарък мицеларния дегримьор, който е страхотен. Успех в избора  Simple Smile

# 248
den4o_en, тези от магазина на Витошка ли си ги купила? Знаеш ли какви са цените им поотделно и не на промоция, понеже това ме интересува, за да сравня дали наистина е по-изгодно да се поръча от Ягодка.

# 249
Меллл От бюти зоун в мола са. Цените им са нещо като 94 за овлажнителя, голяма опаковка (гела, не лосиона, но те май са еднакви по цена) и около 40 за лосиона, а измиващия гел, не се сещам точно колко беше, но по-малко беше. За съжаление не се сещам кое точно колко беше и не мога да съм ти полезна за сравнение. Най-добре сама да провериш.  Peace

# 250
Благодаря ти!  Hug

# 251
Tova e strahotna kozmetika

# 252
Момичета, аз отново се обръщам към вас за съвет. Вече втора седмица ползвам 3-те стъпки на Клиник (определиха ме като 3 тип), но явно ми идват малко изсушаващи (поне засега) и ми се иска да ползвам още нещо овлажняващо. В магазина на Клиник ми препоръчаха Superdefence и ми дадоха мостра, но ме озадачи фактът, че ми препоръчаха този за Суха и комбинирана кожа. Другото, което ме притеснява малко, е че на него пише, че е против стареене, а аз съм само на 23 и не знам до колко това е подходящо за толкова млада кожа. В друг магазин, където продаваха само ЕЛ пък ми предложиха Hydra Complete за комбинирана към мазна кожа и ми дадоха мостра и от него. Пробвах ги и двете, но нищо не мога да разбера от толкова мъничко, затова искам съвета ви. Засега и двете неща ми понасят еднакво добре, но то няма как да е, понеже явно кожата ми е дехидратирана от лосиончето на 3-те стъпки (някъде четох, че е нормално да е така, докато кожата привикне към новия продукт и наистина се надявам да е само временен ефект). Мисълта ми е от кой от тези два крема сте останали по-доволни, в случай, че сте ги пробвали и кой мислите, че е по-подходящ в моя случай (като тук ме притеснява и до колко е уместно да се слага ЕЛ след 3-те стъпки).
Другия ми въпрос е свързан с околоочните кремчета: този на Клиник от серията Repairware и Hydra Complete на Ел. За първия отново съм озадачена, че ми препоръчаха него след прочетеното, че е за бръчки. Колкото до втория, пак от мостричката, която ми даде консултантката, заедно с тази на лосиона Hydra Complete, усещането е за много по-мека кожа на контура, но все пак бих искала съвет, а и предполагам, че е добре да има последователност при избора на продукти.
Извинявам се за обстоятелствения пост и благодаря предварително!  Embarassed Grinning Flutter

# 253
Момичета, аз отново се обръщам към вас за съвет. Вече втора седмица ползвам 3-те стъпки на Клиник (определиха ме като 3 тип), но явно ми идват малко изсушаващи (поне засега) и ми се иска да ползвам още нещо овлажняващо. В магазина на Клиник ми препоръчаха Superdefence и ми дадоха мостра, но ме озадачи фактът, че ми препоръчаха този за Суха и комбинирана кожа. Другото, което ме притеснява малко, е че на него пише, че е против стареене, а аз съм само на 23 и не знам до колко това е подходящо за толкова млада кожа. В друг магазин, където продаваха само ЕЛ пък ми предложиха Hydra Complete за комбинирана към мазна кожа и ми дадоха мостра и от него. Пробвах ги и двете, но нищо не мога да разбера от толкова мъничко, затова искам съвета ви. Засега и двете неща ми понасят еднакво добре, но то няма как да е, понеже явно кожата ми е дехидратирана от лосиончето на 3-те стъпки (някъде четох, че е нормално да е така, докато кожата привикне към новия продукт и наистина се надявам да е само временен ефект). Мисълта ми е от кой от тези два крема сте останали по-доволни, в случай, че сте ги пробвали и кой мислите, че е по-подходящ в моя случай (като тук ме притеснява и до колко е уместно да се слага ЕЛ след 3-те стъпки).
Другия ми въпрос е свързан с околоочните кремчета: този на Клиник от серията Repairware и Hydra Complete на Ел. За първия отново съм озадачена, че ми препоръчаха него след прочетеното, че е за бръчки. Колкото до втория, пак от мостричката, която ми даде консултантката, заедно с тази на лосиона Hydra Complete, усещането е за много по-мека кожа на контура, но все пак бих искала съвет, а и предполагам, че е добре да има последователност при избора на продукти.
Извинявам се за обстоятелствения пост и благодаря предварително!  Embarassed Grinning Flutter
Значи, аз мога да ти кажа от това, което знам и са ми казвали, че за лице не е подходящо да се ползват постоянно, систематично почистващи лосиони на спиртна основа, преалено са агресивни за кожата. Верно почистват много добре, но не трябва да се прилагат всеки ден. Говоря за втората стъпка на Клиник. Мога да ти предложа крем за лице, който споменах по-горе Хидратиращият на La Roche-Posay за нормална към комбинирана и чувствителна кожа има и за суха мисля, не беше едиственият вид. Понася ми изключително добре и много хубаво овлажнява кожата, без да я прави мазна, защото попива бързо и е много лек. Аз съм на  22 г. и изрично мога да ти кажа, че не трябва да ползваш крем против бръчки, в никакъв случай. За тази възраст най-добро решение за поддържане на кожата е хидратиращ крем. А защо непременно държищ да е на Клиник крема? Това не е единствената хубава марка. Но ти си знаеш, ако държиш да е Клиник вземи си хидратиращ крем, това е моя съвет Simple Smile

# 254
Не държа непременно да е на Клиник, просто ползвам трите стъпки и ми се струва логично да бъда последователна в това отношение. А и нали уж Superdefene е разработен така, че да се ползва след тях. Просто на мен много не ми допадна след няколкото мазания от мострата и поисках съвет. Пробвала съм и La Roche-Posay, но все още търся своя крем. На първо пробване останах доволна от мострата на Hydra Complete, но ми се искаха повече мнения по въпроса, защото прочетох ужасно негативни мнения за него в makeupalley. Много благодаря за отговора  Hug

Общи условия

Активация на акаунт