Козметика Ланком,Клиник

• 46 640
  • 263
  •   1
Отговори
# 90
Преди около седмица си взех трите стъпки на Клиник и нещо хич не съм доволна. Не виждам никаква разлика , даже ми наизлязоха малки пъпчици. Ще продължа да ги използвам още седмица и ако няма резултат ще се чудя на кого да ги подаря.
Май така се изчистваше кожата.

Какво изчистване? Цялото ми лице стана в пъпки...такива,каквито и през пубертета съм нямала  #2gunfire
Пробвала съм преди това мостри,да не си помислите,че еи така съм си взела нещата. И тест ми направиха в магазина,но... #Cussing out
Днес мисля да ида в магазина и да се оплача.

# 91
Frig   то няма как да докажеш ,че пъпките са точно от трите стъпки .
На мен ми поизлязоха като спрях да ги използвам за известно време.

# 92
Frig   то няма как да докажеш ,че пъпките са точно от трите стъпки .
На мен ми поизлязоха като спрях да ги използвам за известно време.

А на мен ми излязоха като почнах да ги ползвам. И сега като ги спрях взеха да минават.

# 93
За мазна кожа , трите стъпки и мазането с тонове мазила - съм написала мнението си назад, а то е отрицателно .

...това е лично твое мнение и е строго индивидуално.
Аз например не мога да мина само с измиващ гел и крем.Обичам в ежедневната ми грижа да присъства тоник и серум,без тоник ми се струва някак си незавършено,половинчато...серум може да пропусна например но рядко се случва.Не обръщам внимание на количеството мазила ако резултатът е добър и ме задоволява.Всъщност разликата м/у Клиник и другите марки са 3-те стъпки,които една без друга не могат...аз ги броя за една стъпка-почистване.Всички марки,включително и Ланком имат в различните си серии почистващо средство,тоник и крем...е,разликата е в ДДМЛ или ДДМГ и след него трябва да се сложи друг крем според типа кожа,с фактор и т.н. но дали това утежнява кожата?! Ами не,даже напротив.
Няма да съпоставям двете марки-Клиник и Ланком,разликата м/у двете е от тук до Токио.И двете си имат своите плюсове и минуси и своите фенове и противници.Пробвала съм и двете (както и много други) и съм се ориентирала към Клиник,като съм решила и предценила че за мен,за моята кожа е най добрата.Съгласна съм че фдт-ените и гримовете им не са толкова добри напоследък,ползвам друга марка.Имам любими продукти и на ЕЛ,но на Ланком не ползвам...както и от всички останали марки на Л'Ореал Peace Сравнението с Голден Роуз в Америка е направо смешно. Също и със заплатите и цените в определени държави не може да се прави сравнение...

# 94
Работя за Ланком,ако наистина има достатъчно желаещи  мога да ви изпратя с една поръчка каквото желаете.пишете ми на лични ,ако искате да поръчвате. А що се отнася до сравняване на двете марки ще ви кажа само,че едно червило при нас е 30 $,а на Клиник- 12 $. Има ли нужда от коментар. Качество и качество-според парите:)
поздрави на всички
Не така избирателно, де. На Ланком в сайта им почват от $ 22, на Клиник - от $ 14.

# 95
Аз лично не харесвам декоративната козметика на Клиник. Един ФДТ ползвам и това е.
Бялата козметика ми харесва.
Ланком- декоративната козметика е много добра. От кремовете ми харесва само гела на Хидра Зен. ПЮр фокус- серията за мазна кожа , не ми понесе въобще.

# 96
  • BG
Аз мисля да си купя серума Genifique на Ланком - надявам се да остана доволна.  Peace

# 97
  • BG
Прочетох много лоши отзиви току що ....

http://wrinklecreamdoctor.com/lancome-genifique-does-it-work/

С две думи, че е само реклама, че действа на клетъчно ниво. Освен това изсушавал кожата ( а моята и без това е суха).  Confused

# 98
Ланком е една идея над Клиник - личните ми наблюдения, освен и като цена - и като качество.
Стефи - за какво ти е този крем, на колко години си?

# 99
  • BG
Ланком е една идея над Клиник - личните ми наблюдения, освен и като цена - и като качество.

Аз съм на 34г (близо 35г) и кожата ми е доста суха и чувствителна. Имам първи бръчки и искам да си купя качествена козметика.
Моля да ме извините за спама, но взех тестери от Биотерм и не съм очарована (бузите ми станаха сухи и кожата ми там стана твърда).
Ще взема на Ланком и Шисейдо тестери - дано поне едната от двете козметики да ми понесе. 

# 100
  • Paris

Аз съм на 34г (близо 35г) и кожата ми е доста суха и чувствителна. Имам първи бръчки и искам да си купя качествена козметика.
Моля да ме извините за спама, но взех тестери от Биотерм и не съм очарована (бузите ми станаха сухи и кожата ми там стана твърда).
Ще взема на Ланком и Шисейдо тестери - дано поне едната от двете козметики да ми понесе. 

Първо, трябва да си сигурна, че кожата ти е чувствителна. Много жени имат погрешна представа за това. Чувствителна кожа-това е състояние на кожата, а не тип. То би могло да бъде преходно. Втора, трябва да купуваш богати кремове, за суха кожа. Трето, абсурд от крем кожата да стане "твърда".
На Ланком-Хидразен е серия за чувствителна кожа. Кларанс и Герлен също имат специални серии за чувствителна кожа, много добри. Успех!

# 101
  • BG
jaklins , благодаря за информацията.
Може и да не съм се изказала правилано, но определение като "абсурд" е малко крайно. Това, което имах предвид, е че след няколкодневна употреба на крема, кожата ми стана по-твърда (изсуши се) и започна да се лющи. Същото се случва и с кожата на челото.
Не се случва за първи път да не понеса някой крем.

# 102
Аз да кажа, че от седмица ползвам трите стъпки и съм доволна за сега
Ползвам сапун милд версия, лосион 2 и гела и ми се отразяват добре
А някой ползвал ли е Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 да даде отзиви
Тежък ли е крема и има ли наистина ефект при петната
Мерси на всички за отговорите

# 103
На Ланком съм ползвала Nutrix, с години не го сменях, кожата ми суха, чувствителна. Това кремче ми действаше като лекарство, с години бях забравила за проблема си и имах перфектна кожа. Няколко пъти съм си купувала и околоочния Primodiale, за мен няма какво друго да се желае от крем. На Клиник не съм ползвала бяла козметика, само шампоан и маска за "драматичен блясък"  Mr. Green Няма такъв боклук, имам коса, която си е хубава и с най-евтиния шампоан, но с този чак майка ми забеляза и попита какво съм направила на косата си, за са изглежда толкова зле и просто ги изхвърлих. След такъв опит с продукт на дадена марка, посто не бих си купила друго.

# 104
Аз да кажа, че от седмица ползвам трите стъпки и съм доволна за сега
Ползвам сапун милд версия, лосион 2 и гела и ми се отразяват добре
А някой ползвал ли е Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 да даде отзиви
Тежък ли е крема и има ли наистина ефект при петната
Мерси на всички за отговорите
Той нов, така че отзиви едва ли ще има .
Аз го очаквам до 10-на дни  ще пиша като добия впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт