Козметика Ланком,Клиник

• 46 733
  • 263
  •   1
Отговори
# 120
Pore minimizer само съм ползвала - действа си като дълготраен фон дьо тен и наистина ги скрива. За лечение обаче не мисля...

# 121
Предпочитам лечение пред скриване... не си падам по така наречените "фини шпакловки"  Joy Търся продукт, който да ги отпушва без да се стискат постоянно и да се стеснят, за да не се запушват толкова често Sick В темата за разширените пори по принцип често се споменават продуктите на клиник и отзивите са предимно положителни....  newsm78   

# 122
Незнам на пазара да има продукт , които да премахва разширените пори.
Ползвала съм Pore minimizer на Ести, Кларинс и Клиник. И нито един от тях не ми е премахнал порите.

# 123
  • София
Записвам се да ви прочета утре Peace

# 124
Честно казано искам да пробвам продуктите на клиник, наумила съм си и това е!  Embarassed Колебая се само дали да си взема 3те стъпки за моята кожа - 3 или направо anti blemish soulutions серията за предразположена към акне кожа. Май към второто клоня, но се опасявам да не са много агресивни, защото кожата ми е комбинирана, имам и сухи участъци...  newsm78 Вие как мислите?
Между другото си правих теста в два различни сайта на клиник и резултата за най - подходящи продукти е различен?!?  hahaha

# 125
All about eyes?Някой ползвал ли го е и заслужава ли си?Сега ще си купувам трите стъпки и се чудя дали да не добавя и това към поръчката Simple Smile

# 126
All about eyes?Някой ползвал ли го е и заслужава ли си?Сега ще си купувам трите стъпки и се чудя дали да не добавя и това към поръчката Simple Smile
Да, хубав е ако си с по-суха кожа си вземи -рич.

# 127
Здравейте, някой ползвал ли е този:

Поръчах си го и сега го чакам  Rolling Eyes

# 128
Нещо не е "вървежна" тая тема, никой нищо не казва  Joy Тогава аз ще кажа, вие като не искате  Embarassed ! Днес си купих мляко за почистване на грим на клиник. Някой ползвали го?!  newsm78

# 129
Забравих и да попитам тези, които са от Варна къде освен в мола продават клиник козметика?

# 130
Забравих и да попитам тези, които са от Варна къде освен в мола продават клиник козметика?

и аз това мислих да питам , а то някой вече ме изпреварил
бях си харесала едни комплект в мола, три продукта, в комплект, даже и с чанта, ама ги няма вече........, някой ако ги е виждал някъде другаде във Варна, моля инфо , тенкс

# 131
Преди в Долче Вита продаваха Клиник. Не знам дали го има този магазин още.
По изгодно обаче е да се пазарува от Интернет. Разликата в цените е много голяма.

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 23:28 от Sienna

# 132
Тези, които са пропуснали да си купят комплекта от мола много са изтървали за тяхно съжаление! Аз успях да си взема и много са на сметка, ако намерите някъде другаде или познат от друг град да ви вземе! 3те стъпки в големи разфасовки + същите в размер за път + много сладка чанта = 125лв.!!!! Ами то само овлажнителя в този размер струва 90 лв.
Долче вита магазина го има още ама незнам дали продават клиник там... някой да провери и каже  Joy

# 133
  • Sofia, BG
Бихте ли ми препоръчали крем за лице на Клиник за нормална към суха кожа, на 32 год съм. Супердефенс-ът дали е подходящ?

# 134
Бихте ли ми препоръчали крем за лице на Клиник за нормална към суха кожа, на 32 год съм. Супердефенс-ът дали е подходящ?
Зависи какъв ефект търсиш? Борба с първите бръчки? Заличаване на петна, червенина, пори, пъпки...? Овлажняване?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт