Козметика Ланком,Клиник

• 46 722
  • 263
  •   2
Отговори
# 150
Бихте ли ми препоръчали крем за лице на Клиник за нормална към суха кожа, на 32 год съм. Супердефенс-ът дали е подходящ?
Зависи какъв ефект търсиш? Борба с първите бръчки? Заличаване на петна, червенина, пори, пъпки...? Овлажняване?  newsm78
За борба с първите бръчки и за овлажняване

Бих предпочела пред Супердефенса новия на Клиник Youth Surge SPF 15

Точно това имах предвид! Погледни опаковката - пише от комбинирана към мазна до мазна! Няма нищо общо с това което ти трябва! Направи теста !  Hug

# 151
Когато си купувам крем отивам в магазин в които има мостри. Първо чета, после помирисвам и накрая пробвам. Също се консултирам с козметичката ми. Тя ми подари крема на Клиник за около очите и останах възхитена.....от тогава само него ползвам.....вече 2 години.

# 152
Когато си купувам крем отивам в магазин в които има мостри. Първо чета, после помирисвам и накрая пробвам. Също се консултирам с козметичката ми. Тя ми подари крема на Клиник за около очите и останах възхитена.....от тогава само него ползвам.....вече 2 години.
Това също е вариянт. За нещата които ги има по магазините и аз правя така ама когато нещо го няма и го поръчваш от нета няма как да помиришеш или да пробваш. За това има тоя тест сайта.

# 153
Бихте ли ми препоръчали крем за лице на Клиник за нормална към суха кожа, на 32 год съм. Супердефенс-ът дали е подходящ?
Зависи какъв ефект търсиш? Борба с първите бръчки? Заличаване на петна, червенина, пори, пъпки...? Овлажняване?  newsm78
За борба с първите бръчки и за овлажняване

Бих предпочела пред Супердефенса новия на Клиник Youth Surge SPF 15

Точно това имах предвид! Погледни опаковката - пише от комбинирана към мазна до мазна! Няма нищо общо с това което ти трябва! Направи теста !  Hug

Показвам крема просто....има го в няколко вариянта - за суха,за нормална,за комбинирана,за мазна кожа,тя да си избере който и подхожда Peace

# 154
Момичета,какъв е адреса на американския сайт на Клиник?

# 155
Почти не съм ползвала тези две марки (като изключим една маска на Клиник, която, без да е лоша, не ме впечатли особено, нямаше забележим ефект). Искам да попитам следното: кой вид козметика е за предпочитане според вас: този тип (Ланком, Клиник, сходните видове от т.нар. "висок" клас) или медицинската козметика? Защото като ценово съотношение последната ми се струва по-евтина, но има продукти, например на Лиерак, които са горе-долу на същата цена. Кое е по-добре да се избере?

# 156
Момичета,какъв е адреса на американския сайт на Клиник?

www.clinique.com

# 157
Почти не съм ползвала тези две марки (като изключим една маска на Клиник, която, без да е лоша, не ме впечатли особено, нямаше забележим ефект). Искам да попитам следното: кой вид козметика е за предпочитане според вас: този тип (Ланком, Клиник, сходните видове от т.нар. "висок" клас) или медицинската козметика? Защото като ценово съотношение последната ми се струва по-евтина, но има продукти, например на Лиерак, които са горе-долу на същата цена. Кое е по-добре да се избере?

За предпочитане е тази,която работи в твоя полза...или тази,която влияе най добре на твоята кожа.Никой не може да ти отговори на въпроса освен ти самата.Ланком и Клиник не са висок клас,а по скоро среден.Клиник също може до някъдеда се нарече медицинска.В момента съествуват 2 големи концерна - Есте Лаудер и Лореал.
Клиник се произвежда от Есте Лаудер а Ланком от Лореал.Лиерак,която споменаваш не ми е позната...срешала съм само името,но не съм ползвала и чула каквото и да било.
Лично за мен,след пробване на много марки и продукти съм си направила извода дасе ориентирам предимно към произведени от ЕЛ.
Нищо произведено от Лореал не ми е харесало до сега.Ползвам предимно Клиник и ЕЛ.
Но както казах това може за теб да е коренно различно.
Така,че сама трябва да си направиш извода и най вече да пробваш Peace

# 158
мими23, благодаря за отговора. Трябва наистина да пробвам някой от продуктите, досега съм ползвала само медицинска козметика (доста съм доволна от Лиерак, но темата е друга, за да се спускам в подробности), така че е време да опитам и нещо друго.

# 159
мими23, благодаря за отговора. Трябва наистина да пробвам някой от продуктите, досега съм ползвала само медицинска козметика (доста съм доволна от Лиерак, но темата е друга, за да се спускам в подробности), така че е време да опитам и нещо друго.

...ами и друг път съм го казвала: Проба-Грешка,или пробата разубеждава или убеждава.
Аз пробвах и се убедих,че за сега по добро за мен от Клиник няма.
А можеше и да ме разубеди,но не открих нещо по добро.
Успех и споделяй Peace

# 160
  • Варна
otnosno klinik, fdt anti-age ima mnogo dobra pokrivnost ,az izpolzvam fair neutral ili 5/neutral i sym stra6no dovolna,kojata,smesena kakto e moqta izglejda kato kadife

# 161
Мостри дават само ако си закупиш нещо обикновено. А в магазин не виждам как пробвашмости и преценяваш на момента.
Мими, за теб кои марки са висок клас - съответно отлично качество?

# 162
А какво ви е мнението за Shiseido? Спряла съм се на този крем   Досега не съм позвала тази марка, но чувам много положителни мнения. 

# 163
А какво ви е мнението за Shiseido? Спряла съм се на този крем   Досега не съм позвала тази марка, но чувам много положителни мнения. 

Без да се заяждам ама темата е за клиник и ланком! Намери подходящата тема и ще ти отговорим с удоволствие.  Hug

# 164

Този крем доста ме заинтригува,прочетох,че е нов продукт някой пробва ли го вече?

Общи условия

Активация на акаунт