Козметика Ланком,Клиник

• 46 708
  • 263
  •   1
Отговори
# 165
Мостри дават само ако си закупиш нещо обикновено. А в магазин не виждам как пробвашмости и преценяваш на момента.
Мими, за теб кои марки са висок клас - съответно отлично качество?

За съжаление е так в БГ,знам Sad
Аз много неща съм купувала и след това подарявала или продавала...точно поради това,че не съм могла първо да ги пробвам.

А висок клас не значи на всяка цена отлично качество.Висок клас (ценови) са например Ла Мер,Ла Прери,Сислей...
Прекалено скъпи за моите разбирания Rolling Eyes Имах честта да пробвам небезизвестния Крем Де ла Мер и освен,че е много свеж лек и овлажнява много добре не бих казала,че си залужава цената над 200 евро за бурканче...имах мостричка и на фдт от същата марка,наистина хубав е много...но за тези пари не си заслужава.
На Сислей пробвах мейкъп-да бива,но равно на всички останали марки от по нисък клас.
За Ла Прери нищо не знам,за съжаление...
но мисълта ми беше,че и крем за 20 може да върши по добра работа от друг за 200.
А за мен лично,както вече писах най добри са произведените от ЕЛ марки и се придържам към тях най вече Peace

# 166
Бях си поръчала на една позната от германия да ми купи на клиник  Thermal activ refiner за пори, просдукт, който във варна го няма или поне аз неможахда го намеря. При допир с мокра кожа се загрява (усезаемо) и уж почиства порите и с времето зи заличава. Казвам уж, защото само веднъж го пробвах , преди 30 мин. Доно да има ефект, не само защото се изръсих за него 70 лева, ами ми писна вече с тези пори. Някой друг ползвал ли го е?

# 167
Бях си поръчала на една позната от германия да ми купи на клиник  Thermal activ refiner за пори, просдукт, който във варна го няма или поне аз неможахда го намеря. При допир с мокра кожа се загрява (усезаемо) и уж почиства порите и с времето зи заличава. Казвам уж, защото само веднъж го пробвах , преди 30 мин. Доно да има ефект, не само защото се изръсих за него 70 лева, ами ми писна вече с тези пори. Някой друг ползвал ли го е?

Аз,хубава е маската,почиства в дълбочина и посвива порите,но аз ползвам допълнително и серум.
Най съм доволна от серумите на Клиник и Идеалист на ЕЛ.Него го ползвах 1 година,около 3 опаковки и наистина има ефект....порите не са вече толкова забележими и омазняването на кожата намаля драстично.Сега минах на серума на Клиник от около 3 мес и също съм много доволна.

# 168
Здравейте,
 днес купих новият крем на Клиник - youth surge spf 15.... ще пиша за по-натам дали съм доволна...

# 169

Аз,хубава е маската,почиства в дълбочина и посвива порите,но аз ползвам допълнително и серум.
Най съм доволна от серумите на Клиник и Идеалист на ЕЛ.Него го ползвах 1 година,около 3 опаковки и наистина има ефект....порите не са вече толкова забележими и омазняването на кожата намаля драстично.Сега минах на серума на Клиник от около 3 мес и също съм много доволна.

За кой серум казваш, че ти помогнал за омазняването на кожата? На мен идиалиста ми я прави много по мазна и затова използвах само една опаковка и не повторих повече.

# 170

За кой серум казваш, че ти помогнал за омазняването на кожата? На мен идиалиста ми я прави много по мазна и затова използвах само една опаковка и не повторих повече.

И с двата не съм имала проблем с омазняването докато ги ползвах-и Клиник и ЕЛ.Както казах в момента ползвам на Клиник,поради простата причина че Идеалиста е 3 пъти по скъп,а и на Клиник действа почти по същия начин и изобщо нямам проблем с омазняването.Ти пробвала ли си го него?!

# 171
И двата съм ги ползвала.Но на Клиник ми намалява омазняването , когато ЕЛ ми го засилва.И затова съм само със серума на Клиник.Иначе си права за цената.

# 172

И с двата не съм имала проблем с омазняването докато ги ползвах-и Клиник и ЕЛ.Както казах в момента ползвам на Клиник,поради простата причина че Идеалиста е 3 пъти по скъп,а и на Клиник действа почти по същия начин и изобщо нямам проблем с омазняването.Ти пробвала ли си го него?!
Момичета как точно се казва този серум ? Има ли значение възрастта и щом е серум сигурно се ползва първо него и после другия крем или може би не е така? 

# 173
Аз с мазна кожа ползвах серума/визирам течен лек крем/  на Клиник като основа за фдт - тоест без допълнителен крем. Добър е, но в Бг го няма още...май.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 11:41 от viliko

# 174
Момичета как точно се казва този серум ? Има ли значение възрастта и щом е серум сигурно се ползва първо него и после другия крем или може би не е така? 

http://oth.strawberrynet.com/skincare/clinique/pore-minimizer-re … rum/35506/#DETAIL
Май за този става въпрос.

# 175
ох едното е това
другото е това Clinique Moisture In Control Lotion 50ml/1.7oz

# 176
Oсвен горе упоменатия серум аз съм много доволна и от този продукт от същата серия:

При мен действието и на двата е сходно - най-вече матиране, отлична основа са за кремовете които ползвам, и в по-малка степен свиване на порите и изглаждане на кожата. Даже мисля, за в бъдеще да ползвам по-активно този продукт, тъй като във формулата на серума има доста напред талк...

Серумът Идеалист на Естее съм го ползвала също, добър е но на мен лично ми стоеше някак си "по-тежко" на кожата, може би заради силиконите в него, а и не ми матираше толкова.

# 177
Можели някой да ми каже за тази козметика на Клиник..днес бях в магазина и ми предложиха трите стъпки плюс крем....за кожа-от смесена към мазна...
тъй като мисля да си ги закупя всичките неща на стойност 250лв...което никак не е малко и неми се рискува много...ползвала съм и кремове на Шанел бях доволна и сега се чудя на коя серия да се спра  ooooh!

# 178
Nes, моя съвет е да си поискаш тестери на кремовете, да опиташ вкъщи и тогава да купуваш.
Дори най-скъпия и прекрасен крем на света може да е лоша инвестиция, ако не е подходящ за твоята кожа и не го усещаш добре.
Трите стъпки са страхотни за мен и гледам никога да не оставам без излющващия лосион и овлажнителя.

# 179
Nes, моя съвет е да си поискаш тестери на кремовете, да опиташ вкъщи и тогава да купуваш.
Дори най-скъпия и прекрасен крем на света може да е лоша инвестиция, ако не е подходящ за твоята кожа и не го усещаш добре.
Трите стъпки са страхотни за мен и гледам никога да не оставам без излющващия лосион и овлажнителя.

Тестери ти трябват.
Аз точно обратното на Vian съм крайно недоволна от 3те стъпки. Явно си е до кожа.

Общи условия

Активация на акаунт