Отговори
# 120
Честити ви два бебока!!! Да са ви живи и здрави...и вие с тях, че скоро започва дъжда от бебета Wink
От МАЙските мами Heart Eyes

# 121
Честита дъщеричка на мама Гея! Да расте здраво и весело дете за радост на мама, татко и батко.

Тази сутрин като отварях страничката и си мислех... ако си имаме бебче със сигурност ще разбера още от заглавието.  Laughing И сега вече може да отивам да чета. Гуш на всички.  Hug

Деси, много хубава статия. Определено понаучих някои нови неща. Благодаря ти!

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 08:56 от blueberrygirl

# 122
# 123
Честито бебче на мама Гея да е жива и здрава малката принцеса и носи много радост на мама и тати  bouquet

# 124

Ей, на това му казвам страхотно начало на деня!!!   newsm44
 Досега подскачах на ушите на любимия и се радвах за Гея и бебче   Hands Clap
 Да си призная дори мъъъъничко завидях на Гейчето, че вече страшното е минало и предстоят само  прекрасни емоции.  smile3541

Днес тук е едно такова чудно и слънчевко и дано се е разтопил леда, че да се поразходим малко. А и планирам да ида да запаля свещичка в църквата и да помоля да ми прочетат тази молитва за леко раждане, че не остана Simple Smile

Хайде, хубав ден и до следобед, че току виж още някое нетърпеливо бебче се появило  Hug

# 125
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ГЕЯ И НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ ДАВА!!!

Направо се разплаках от щастие като прочетох новината за бебе Ради. Оттук нататък все така ще бъде и рожденните ни дни ще отидат на заден план, но все пак да поздравя и рожденничките ни  Hug

Честито и на патерици на Зари - да си жива и здрава и скоро да се включиш във февруарския бебевалеж с хубаво и здраво бебе!!!
Честит рожден ден и на ивонк - желая ти здраве, щастие и късмет!!! Наближава и най-хубавия подарък - здраво и красиво бебе!!!

Нещо не ми се получиха картинките, за пръв път се пробвам но не стана ...

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 09:32 от малката бухтичка

# 126
Здравейте мили коремчета!
Отново сте все така раннобудни   bouquet То и аз се надигнах в 6 ч., но поне отхвърлих голяма част от домакинските задължения Simple Smile
Сега се отдавам на заслужена почивка с чаша ароматно италианско кафе и в компанията на любимите коремки Simple Smile
та кафето е от мен Simple Smile
Деси много полезна информация за кърменето... благодаря Simple Smile

А и ЧРД на мама Ивонк... да е жива и здрава и да я зарадва здраво и хубаво бебче ... когато му дойде времето
 newsm59 newsm18 newsm18 newsm18

# 127
  • Стара Загора
Честит рожден ден на рожденничките,здраве,късмет и красиви бебчета  newsm51 newsm51 newsm51
Аз след малко отивам да се срещна с една педиатърка,която много ми препоръчаха,че е и много близо до нас  Peace

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВОНК  bouquet!МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И ЗАДРАВО БЕБЧЕ НА ФИНАЛА!
ЧЕСТИТО И НА МАМА ГЕЯ ЗА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!
ЕЙЙЙЙЙЙЙ ЗАПОЧНА СЕ ВЕЧЕ С БЕБЕВАЛЕЖА Grinning
АЗ ВЕЧЕ ИМАМ УГОВОРКА С ДОКТОР ЗА СЕКЦИОТО.НА 27 ЩЕ МУ СЕ ОБАДЯ ЗА ДА УТОЧНИМ ДАТАТА.НЕ МИ ОСТАНА МНОГО ВРЕМЕ И НА МЕН.СЯКАШ МЕ ОБХВАЩА ЕДНА ПАНИКА ВЕЧЕ.

# 129
Здравейте  ФЕВРУАРСКИ коремчета!

Аз съм от Януарките - сега прочетох страхотната новина...
Честито ви второ бебче! Честито на мама Гая   bouquet - много хубави емоции с малката сладурка Ради и бързо възстановяване на мама  Hug
 Ех, толкова е вълнуващо!
Леко бременеене на всички и сладки бебчета да гушкате, когато му дойде времето!   Hug

# 130
  • Sofia
Добро утро, момичета! Simple Smile
Честит рожден ден на ивонк! Да си жива и здрава, много щастлива и скоро да се радваш на здраво сладко бебче! ХУбав празник!

Аз след малко се понасям по доктори, стискайте палци! И като се върна - само хубавини да чета, моля!  Hug

# 131
Ех, че хубави новини  newsm51
Честито на Гея и гордия татко, да им е жива и здрава малката принцеса, много да ги радва   ylinfant

Честито и на рождениците! Да са живи и здрави и много щастливи  newsm59

Аз да се отчета от вчерашния преглед - бебе е 3100 гр, върви доста едричък, с по-голяма глава, има и големи бузки  Joy Явно на мама прилича  Joy Всичко и наред, изследванията от микробиологията е наред, което доста ме очуди, защото преди 2 месеца уж имах трихомони, а сега са отрицателни, което разбира се много, много ме радва  newsm68

Хайде, чакаме и другите бебенца вече, да не се крият  newsm30

# 132
Добро утро   food010

Аз съм скокнала в 5.00ч. със зверски контракции до 7.00 Мислех да потеглям към болницата, ама ми се размина - да видим до кога  newsm78 Мисля, че бебека ги предизвика - от 2.00ч. като се разрита и размятка.... От къде я вади тази сила незнам.
Сега си чувствама корема като натъртен и целия посинял от вътрешната страна  smile3555 Довечера съм на преглед и запис в НиаМед, като се върна ще се отчета - ако се върна де  newsm43 голям страх ме гони...
Честито на рождениците - да са живи, здрави и много щастливи  newsm51

Деси статията е  Peace Аз имам близо две години трудов стаж в кърменето, като му дойде времето ще помагам с каквото мога.
Лек ден на всички  preggo

# 133
Добро утро и от мене
Да е жива и здрава дъщеричката на Гея и м ного да ги радва.
Като гледам започна се Shocked
Айде от тук нататък само пухкави бебоци smile3522

# 134
Хайде мацки - гледам кафенцето е сервирано, поне да ви поздравя с една песничка http://vbox7.com/play:62aa0671
Приятен ден милички и само хубави новини да пишем тук  Hug

Общи условия

Активация на акаунт