Отговори
# 195
  • София
Деси, стискам палци, знам, че ще се справиш!!!

Момичета, аз днес правих тестването за упойки, не съм алергична към никоя според анестезиолога, който между другото ми се стори много свестен, те май всички трябва да са такива и да изглеждат такива, за да им се оставиш в ръцете:), разказва ми надълго и нашироко за упойките и при нормално раждане и при секцио, много ме успокои за всичко, ако имате въпроси питайте докато не съм забравила, коментирахме и високото кръвно, всъщност това, което ме успокои най-много беше, че каза, че меторполола не вреди на бебчо, а най-много да ми предизвика контракции, пък то ей къде е финала, така че не се плаша особено, после ходих и при интернистката, пак екг, пак пулс 117, резултата е, че каза, че е много добре, че пия метопролол, ама не е достатъчно по половин и сега съм на цяла таблетка сутрин, така се успокоих, че не съм направила нищо лошо на мъничето, та сега си стоя вкъщи, лежа на ляво, папкам извара, никаква сол, меря кръвно по 3-4 пъти на ден и документите задължително трябва да си взема, вторник съм на тонове и пак доплер, ако не е добър сигурно ще ме вземат в болницата под наблюдение, ако е същия продължаваме процедурата и д-р Ковачева каза, ако вдигна кръвно по-високо от 140 / 90, ама 141 /91 да е и се обаждам и отивам веднага да ме приемат в болницата, дано не се случва де, да чукнем на дърво, аз си се настройвам вече и за секциото, гледам да му измисля плюсовете, измислям ги добре, вече почти съм се навила, че е по-добре, пък за бебето в нашия случай със сигурност е така, то си е с добри тонове, явно усети че мама се притеснява и от вчера не е спирало да мърда и съм спокойна, че си е добре човека...аз да ви кажа само какво стана като отидох да си искам документите от Ж.К.-то, лекарката ми каза, че ще са готови утре, че има много пациенти пък трябва да има време да ги напише и аз и обясних за доплера и че това означава, че може би ще вдигна кръвно и че трябва да ме приемат в болницата в такъв случай и тя ми вика: 'Ами...то ще е хубаво да те приемат в болница, то ти като почна да го вдигаш това кръвно толкова отрано', пък аз съм имала само веднъж високо кръвно при нея, а като е видяла проблема, защо не ми назначи доплер, защо не ми каза да отивам в болницата да ме прегледат, интересна работа...

Деси, Наде, утре ще се видим на училището и аз много се радвам, че ще има познати лица и няма да се налага да си мълчим, въпреки че аз вчера като бях в ТК успях да се заприказвам с една мама на близнаци, ние бременните явно сме друга порода, все търсим сходни съдби, да се разтоварим, да си поговорим, пък кой най-добре би разбрал една бременна от друга бременна, въпросната мама между другото е с еднояйчни близнаци с една плацента и трябва на 2 седмици най-много да ходи на доплер, за да се види как се хранят човечетата, че 1/3 от този тип бременности не завършвали добре, много беше притеснена, но всичко беше наред, да й стискате палци, 2 момиченца са:)

# 196
  • София
#Shocked
деси   с теб сме стискаме палци.Ако това е момента дано всичко мине добре и леко раждане.

# 197
Деси,стискам палци,каквото и да стане-да мине по вода!
Моя док относно меренето на тонове ми каза"Не виждам смисъл!Аз те гледам на видеозона,слушам сърчицето,гледам кръвоотока,ако нещо не е наред-ще се види!" newsm78Странно...

# 198
Момичета....аз тръгвам за доктора по спешност Sad изтече ми нещо много обилно....Стискайте ми палци
  Shocked Shocked Shocked

Деска успех  Praynig

Ами сега newsm78 Кой ще ни каже какво става с Деската, като те с Гея бяха връзката една с друга?

Май се задава третото бебче на Февруаркста редица  Simple Smile

Ами май така ще става отсега нататък.Всеки ден ще имаме нови новини както е  тръгнало..Стига бе,аз трябваше да съм първа,все пак аз съм с близнаците,а сега какво стана...да не ви "бия" всичките Mr. Green
А сега сериозно..Деска,много палци от нас,то е ясно, и нека ако днес се случва "чудото" всичко да мине по мед и масълце,че така най-обичам Praynig Simple Smile

# 199
Момичета,какво сте решили за упойките - епидурална,спинална или обща анестезия предпочитате?

# 200
Момичета....аз тръгвам за доктора по спешност Sad изтече ми нещо много обилно....Стискайте ми палци
...и на ръцете и на краката, каквото и да се случва нека е по най лесния и приятен начин. Ние с теб се глсяхме за Март а ти май и Февруари нама да дочакаш  Hug

# 201
Фокси май на теб ще разчитаме за инфо.

Ти имапе скайпа на Деската доколкото си спомням. Абе ако не пише до довечера работата е ясна.
Момичета това ни чака всеки ден вече  Simple Smile

Може ли някой да ми каже какви маршрутки ходят към ТК? Имам от нас един автобус, но той спира малко далечко, а пък и сигурно пътя с него ще ми дойде над час, така че предпочитам нещо по-бързо.
Въпроса е маршрутката да минава през Плиска, а в най-добрия случай през Слатина. Ама баш втория вариант не исля, че ще ме огрее  Thinking

Днес много мами не са минавали на отчет. Трябва да въведем практика поне по един пост дневно да се пише да не се главоблъскаме какво става с тях.
Е Котето например сутринта беше на преглед, ами да  не а я оставили и нея за раждане. То деня си мина, а никаква я няма да се отчете.

Иве а утре училищетот от колко часа беше. Върти ми се 10.30 и 13.00 часа  newsm78 Ама кое е правилното. И пред кой кабинет  Embarassed

# 202
^desika^  ами обикновено Деси ми пише смс-и,каквото и да се случва,така че...надявам се, че ще пише.Ако не ми пише-работата е ясна.Аз преди малко замалко щях да се изкуша да й пиша,но реших,че момента изобщо не е подходящ,пък ако ще и на път да са още...така че ще изчакаме,пък ще видим.... newsm78
naiema аз бях решила,че ще раждам с епидурална,но когато отидох в болницата акушерката ми обясни подробно за какво става дума и противно на очакванията ми,категорично ме отказа от епидуралната.Така че аз реших,че оставам с пълна упойка...

# 203
Минавам само да се отчета, болна съм, затова няма да пиша надълго и нашироко, просто нямам сили Sad Не съм родила още, стискам палци на Деси и се моля дори и да тръгне да ражда всичко да мине добре Praynig
Целувки, ако ми просветне малко по-късно ще пиша отново Simple Smile

# 204
Dessi,успех,миличка!Ако не пишеш довечера...да се сещаме,нали?
  bouquet

Десика,през Плиска минават маршрутки 1 и 35 и после можеш да слезеш на Вагон-ресторанта,а оттам пеша малко...Даже и номер 29.
Карбо,липсваше вече...Мажи го с мехлеми и пиши дълги постове!

Еми,тази зима се измъчихте с Рая!Дано сте си изболедували "полагаемите" ви се вируси и от февруари-само здраве!!!

Това с упойките при секцио е много странно...В София изобщо не е практика пълна упойка за секцио! newsm78

# 205
Минавам само да се отчета, болна съм, затова няма да пиша надълго и нашироко, просто нямам сили Sad Не съм родила още, стискам палци на Деси и се моля дори и да тръгне да ражда всичко да мине добре Praynig
Целувки, ако ми просветне малко по-късно ще пиша отново Simple Smile
Еми,не издавай така фронта,моля ти се!!! Да се оправяш,ей,че ще има шамарки по дупарката Simple Smile

Мамита,имам молба към всички...Някоя от вас може ли да ми намери Гинипрал,че е голяма мъка да се намери.Последно познати ми намериха чак от Кърджали..Пия по 5 на ден и ми свършва адски бързо,а благодарение на него все още задържам бебоците...Много ще съм благодарна на всяка една от вас,която може да ми направи тази услуга...

# 206
Толо много благодаря за инфото Hug

Фокси аз утре ще попитам в кварталните аптеки. И ако има ще ти взема.

# 207
Толо много благодаря за инфото Hug

Фокси аз утре ще попитам в кварталните аптеки. И ако има ще ти взема.
Мерси,Деси! И една опаковка да е пак ще ми свърши работа.Ама ти да не ми хукнеш сега в тия ледове да се разкарваш надалече.Ако имате аптека съвсем наблизо-ок,но не се занимавай да обикаляш цяла София,чу ли?!?????Имам хапчета за още 3 дни...

# 208
emym, бързо оздравяване!

Постоянно проверявам за новини от Деси. Дано бебко изчака още малко.

# 209
dessi06fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover ! Очакваме хубавите новини с нетърпение.

emym, оправяй се бързо. Покажи на гадните вируси кой командва  newsm48

Ивонкnewsm59  Всичко най-хубаво ти пожелавам!
Тутубуту, nbirthday на скъпия ти!

Общи условия

Активация на акаунт