кафенце

за хубав ден http://vbox7.com/play:134b6ac0
виенски кифлички за разкош....след малко като ги приготвя

то верно, че е по-хубаво като по-малки, ама все пак... помнете какво сте правили за следващите от нас 
утре свеки си тръгва и сега ще ходим на маникюр (последна точка в програмата). Аз нещо съм тръгнала да се разболявам,но се надявам да устискам фронта, че утре през нощта поемаме на кратка ваканция
ще ходим до Куала Лумпур и после до Сингапур. Много съм се навила за Сингапур, пък да видим дали ще ми хареса

И Габриел не се чеше, чак не смея да се похваля. Ако не беше като петниста хена, по нищо друго не личи че му има нещо
Не, по-скоро е като октопод 

Последното ми пътуване извън БГ (като не броим Солун), беше 2005 в началото на бременността и си издрайфах червата в един хотел
Галче много щастливи мигове за цялото семейство
Дано учителките направят някоя снимка и ще ви покажа.
Хубаво да си изкарате и снимки да покажете после 
Дано докато мине все така леко да върви. Да кажа само, че на Тео нищо не му давах да пие, само мажех пъпчиците, за да не го сърби много.
Ако искаш може да го убедиш сам да се маже, при нас само това минаваше.
мъжът ти сигурно ще се зарадва, нали той искаше
може и Ани да кандардисаш
такива дни рядко ни се случват с тая къща. 

Пепе, и аз май нищо няма да давам, само се убеждаваме с мазането (taigi, пробвам го сам да го прави, мен ме намаза цялата 
Иначе колко свободно време имам, направо щях да си изгледам едно без проблем
Дано и при нас е само 1 нощ, че само ям като съм в къщи, а не мога да отида да тренирам докато той спи, з'то просто не спи