Тъкмо си мислех, че само нашата елха стои още
Поли, точно заради нея снимка реших, че сте във вас
смяла съм се през сълзи на клипчето с танците, направо ме убиха твойте хора 

Вече си имаме паркет и латекс в спалнята и детската, банята ни е готова, има още куп неща, хола и кухнята не са почвани, но на пролет се надявам да можем да оставаме за уикендите, а лятото да сме си там 
Виж последните три снимки от долните
че и за капак бутак колата ч етатито беше паркирал в една дупка та сумати мъже се притекоха да го бутнат
Как си иначе?

Нещо такова си представях домът ти. Тео и той гледа снимките с мен и ме пита: "Кой е това?", аз отговарям: "Они"; той пак пита: "А Тео къде е?" 

Дарко също много обича да "меси" с мен
само на песни го докарват май, май. Пък и ние като сме от най-редовните .... то до никъде не идват нещата

В последно време аз съм пълна обърка, сякаш говоря на стена - влиза през едното му ухо и излиза през другото. Най-ужасното е, че казва: Добре мамо.
Счупи днес полюлея в хола - играл си с пръчка, преди седмица счупи леглото на брат си - скачал на него /бебешка кошара...и 40 кг отгоре.../ 
Бебетата са си бебета. 
Като те чета, все едно ураган е минал през вас. Кой знае и нас какво ни чака 
Обадиха се днес към 12ч от градината, че Тео е със сино насинено око. Играели на двора, затичал се към някакво друго дете, сблъскали се и моето момче си ударило яко нослето. От това се получила и невероятна синина под окото. 
Тука наистина са много амбициозни с програмата в началото, после обаче някъде се пука системата, защото малко хора ходят в колеж и университет, а не можете да си представите колко много забременяват на по 15, 16,17 ( 18, 19 и нагоре го броя нормално) год. и си раждат и живеят от помощи . Има семейства с цели три поколения, които не са работили и нямат и намерение. В този ред на мисли, и да има криза, държавата никога няма да ги изостави, даже и пари за почивка ще им отпусне, Аник, за да не им се нарушат човешките права
Аз съм на мнение, че от малки трябва да свикват да са заети, че като пораснат да имат този навик и да нямат вре за глупости.
Днес ми беше първия ден и съм много доволна, ама много! 
Аз тъкмо се прибирам от народни танци
Мисля писах преди време, че си оргаизирахме с приятели група и хосим всеки втори понеделик от месеца
Тази вечер научихме пайдушкото хоро и изиграхме някои от вече оттренираните
Разкажи при вас как е? Как загрявате преди танци, че на нас тази част ни куца. Нямаме ръководител, на дискове самоучители сме, но няма нищо за загрявка.